Kirli Çıkılar )))

ya sabah sabah bu yazıyı gör,bir hamur bağımlısı olarak canın çeksin de akşama yapma.yaktın beni pepeti.

evde olunca yaparsın tabii kalk yap ye sıcacık ohh mis gibi benim yerimede ye bende annemler gelirse yapacağım insallah

kandilinizi kutluyorum dualarda birde pepeti vardı deyin olarmıı insallah şu 3 aylarda hamiş kalırım

bugun orucum bende 2 gün tutcam,16 gün borcum kalmıstı onları da tutucam insallah ramazana kadar Allahım kabul etsin...

darkcm çok iyi olur yemegini aksamdan ayarlarsın bunlar yenicek diye bakar oynar , hatta bazı kızlar daha iyi oyalar çocuklraı ki bu eğitimli... ama bu kızın ailesi kendi yazın ders çalıs yok sura gitcez yok bura gitcez diye bahanes i çok çıkabilir

cnm kızı gözün tutars al drim ben
stajyer öğrenciler ii bakıyorlar zaten çocuklara
oğluşuna hem ii arkadaş olur,hem de eğitime de uzak değil
çeşitli aktiviteler de yaptırır

dark deprem olmuş ya hissettiniz mi geçmiş olsun

facedeki türkcelle arkadaşları davet edip face üzerinden konuşuluyormuş ilk on dk ücretsizmiş

cnm kızı gözün tutars al drim ben
stajyer öğrenciler ii bakıyorlar zaten çocuklara
oğluşuna hem ii arkadaş olur,hem de eğitime de uzak değil
çeşitli aktiviteler de yaptırır

aklın yolu bir kızlar. bende çok iyi olacağı kanısındayım.
oğluşum için en iyisi olur inşallah....

çok korktuk abla (
oğlum, anne bu evden taşınalım diyo. ne bilsin yavrum sadece bizim ev sallandı sanıyo :26:

oyyyy
taşınırsan bari bahçeli eve taşın da hem çocuğa da iyi olur
ben hayatta apartmanda yaşayamam
çok geçmiş olsun

eve giderken fırından hamur alim bari nasıl canım çekti şimdi karnımda aç of süper gider şimdi hamur kızartması:)
neyse zor bişe diil :) hem kolay hem lezzetli ay ağzımın suları aktı neyse kaçıorum ben koşarak fırına gidiorum:)

benim küçük kızım da bayılır hamur kızartmasına haftada iki kere yaptırırdı bana, okuldan gelirken hamur alırdı. geçen gün aklına düşmüş, çok canım istedi anne dedi, işten çıkınca hamur almış akşam, kızartmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…