• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

ahhh ne çekti bu apartmanlardan, ama napcan mecbuuuuuur:1: senin oturduğun ev kaç katlı seyyah

2 kat ama öle bahçe içinde müstakil değil apartman gene işte

ben de dün akşam hamur kızarttım topakcak yapacaz göbişleri

bi hamur kızartması dedim anacım herkes yedi ben yiyemedim:52::52::52:

bizim burda kandıllerde pişi yapılır dağıtılır :56::56::56:

bugun konyada "şivlilik"tir. 3 ayların baslangıcı olan bu kandılde çocuklar şeker toplarlar ev ev gezerek dün aksamda fenerler yaktılar :34::34:

köylerdede pişi yapılır dün biri yapıyordu ama okula getirmedi gün boyu pişi koktu:25::25::25::25:

bugunde bir velim davet etti pişi dağıtcaz öğlen gel dedi :39::39::39:orucum sagol dedim heralde yollar bana :56::56::56: aksama yerim

ne güzel bir gün ya küçük yerler daha güzel aslında

seyyahım sılayla ilgili yazamadım bazen resimde hepimiz bi garip çıkabiliyrouz .. benim dügün resmim birinde :123::123:eşim sıla gibi ezik çıkmıs yengem dalga geçmisti :47::47::47:

fıtrat diye bişi var ne yaparsan yap cadı olan çocuk öle olmayanlar böle...

benim kızda sıladan geri kalmaz 4 yasında kızım 3 yasında bir arkadasın kızı var o oynarlarken pat vuruyor benimkide sessiz kalıyor çok canı yanarsa ağlıyor hakaret gibi içli içli ağlıyor... konusuyorum yavrum bana vurma demelisin elini :20::20: böle yap diyrum, sesini yükselt hayır de diyorum benimki " ama anne o zaman bağırmıs olurum kaga etmis oluruz kavga kötü bisey" diyor sinir oluyorum ... kimseye zarar verme ama sana zarar vermelerine izin verme diyorummm

ahan da yapıştım eteğine loveli
hele bu geceden sonra iyice kafaya taktım şu uyku olayını
şimdilik yapmam gereken her gün aynı saatte odaya götürmek mi
ee uyumuyo, ne yapmam lazım
bir de saat 8 iyi mi yatması için

aslında bundan önceki üç gün çok güzel geçti
akşam yattı 9 gibi falan, sabah da 7de kalktı, altını değişip emziriyordum, yine devam ediyordu uykusuna 10a kadar falan
gece de emmek için uyanıyordu bi
uyuduğu için kaka da yapmıyordu, o yüzden altını değişmiyordum
böylece uykusu bölünmemiş oluyordu
o kadar mesuttum ki :27:
ama dün gece... :37:
8 erken sevimlicim 9.30 iyidir
altını değiştir doyur karnını hadi artık uyku zamanı de götür yatağına loş bir ışık olabilir hiç ışık olmayabilir sana kalmış ve yatağına yatır sallıyorsan salla sallamıyorsan ninni söyle uyuyana kadar çıkma ilk bir kaç gün uyuması uzun sürer ama alışır bir hafta içinde büyük ölçüde düzene girer sesli konuşma yanında ki artık uyumak için bunlar lazım diye düşünsün akıllı bu bebeler bilesin ama pes etme yoksa zorlaşır çok pes eder gibi oldum ama etmedim şükür şimdi 9-9.30 oldu mu uyur istisna oluyor tabi bazen ama o da olur
nerde olursak olalım saatini hiç değiştirmedim saati geldi mi gittim uyuttum ben
beslenmesi de öyle zorlamadım hiç hala da zorlamam kendi yesin diye 6 aylıktan kaşık verdim eline öğrensin diye babaanneye kadar düzgün yerdi ama babaanne eliyle besleyince biraz sıkıntı çektik ben de evde elimle beslemedim inat ettim yemek yemedi falan ama direndim şşimdi evde kendi yiyor babaannede babaanne besliyor çok söyledik ne yapayım doynmuyor gibi geliyor mutlu oluyorum deyince bişey demedik
bişeyi öğretirken tek olmaya özen göster fikir al ama sana uygun gelmiyorsa yapma yaptırma

ben de amma çok biliyom hepi topu bir bebem var halbuseee :1::1::1::1:
helincm gözünüz aydın

öyle lolicim
biz de çok büyük zarardayız
ben de kısa vadede bozdurmayacağız diye teselli ediyorum kendimi
valla bana kalsa da öyle de bu aralar araba alalım diye tutturdu eşim ondan çok zarar ederiz yaz çıksın bar. diyorum ama dinlemiyor
loveli sadece sen diilsin canım benim bizim 250 gram altınımız var
ve aldığımız fiyat sanırım 96 idi şu an 83 dimi altın 1 gramda 13 tl 250 gramda 3.250 tl zarardayız
napalım yani oldu olan satmadığımız sürece problem yok kalsın kenarda:)
allah satmak zorunda bırakmasın:) önemli olan bu

rahat ol:)
ah selinim ben de sıkıntı yok fiziksel de olsa durum aynı olacaktı ama işte eşim problem yapıyor
oy farmasi oy
bu gece de saat 10da uyudu, 2ye kadar
sonra uyandı, saat 4 buçukta zor uyuttum yine, yarım saat uyudu
5ten beri uyanığım :(
alıp odaya geldim, ana kucağına koydum
uyudu şimdi, ben de uyumaya çalışcam izin verirse
ben uykuyu çok severdim, yani dağına göre kar olmadı gibi
sabrım taşıyor
eşime çatıyorum sürekli :50:

o zaman bi el atın kızlar, halledeyim şu işi
dua edin hiç olmazsa

bi de şunu sorcam, uyku eğitimi uyuyan bebeklerin uykusunu düzene koymak mı
yani benimki gibi uyumayan bi bebeğin uykusunu nası düzene sokacam ki?
uyku yoksa düzen de yok yani :44:
senin bebe daha yeni gündüzü geceyi bilmiyor ondan böyle sen bu eğitimle ona gündüz gece eğitimi vermiş olacan yoksa bebe de sıkıtı yok gece gündüzü ayırt etmeli
uyku mekanı ayrı olmalı asla salonda oturulan yerde uyutma yatak odasında uyuması gerekn yerde uyut loş ya da karanlık olsun ki ayırt etsin
kızlar merhabalar. kandilimiz mübarek olsun..........
şimdi hepinizin fikrini almak istediğim bir konu var:
malum okullar tatil oluyor 1 ay sonra. oğlumun kreşi devlet kreşi olduğundan o da tatile girecek. önceleri annem tamam ben gelir 1 ay bakarım demişti ama ramazanı bahane ederek gelemem dedi.
başka bir kreşe vermeyide istemiyorum malum buna bile zor adapte oldu.
e 2,5 ay içinde ne bakıcı bulabilirim, ne güvenebilirim ne de oğlum tanımadığı bine alışabilir....
okuldaki öğretmeni dedi ki bizim stajyer öğrenci gelsin.. aslında kız çok tatlı, pırlanta gibi. e oğlumda ona alışık.
ama nasıl olur ki? bir lise öğrencisi 3,5 yaşındaki bir çocuğun bakımını üstlenebilir mi????????????????
kızla konuştum çoook sevindi boybuma atladı. abla öğlenleri bile gelmesen olur ben çocuğun yemeğinide yaparım dedi...
siz ne düşünüyorsunuz?
gerçi başka çarem de yok gibi ama :31:

sen kızı biliyorsun güvenilir mi dikkat edecektir kesinlikle sen de kontrol edersin
yapacak bişey yok allaha emanet edcen bırakıcan canım

valla canım çekti haaaaaa hamuru yapim ben de olmayacak böyle

yarına yemeğe misafirim var bugün bişr market yapacağız

altın 80 olmuş oyyy oyyyyy

darkcım bu konuda fikirlerim ne kadar işe yarar bilinmez ama
bence kızı işe almalısın
genç birini yönlendirmek sanki daha kolay olur daha enrjik olur orta yaşlı biri çocuğa baktıgında daha anne gibi davranır daha ağır kanlıdır ama gencecik kız kanı kıpır kıpır çocukla oyun oynar eğlendirir bu işide biliyo zaten
yemek konusuna bence girme nasıl yapcanı ne yapcanı bilemezsin önceden yap bence yemeklerini
o sen gelen kadar çocugun yanında güvenliğini sağlasın bol bol konuşsun onu konuşturmaya çalışsın hem tek ilgilendiği için oğlun açılır:) bu fırsatı kullan bence:)
yani çocugun seviyesine daha rahat inebilir gibi geldi bana evet çok acemi çok toy ama olmamasını istediklerini slediğinde daha kolay yönlenebilceni düşünüorum orta yaşlı birinde alışkanlık denen bişey oluyo bu kızda bu yok:)
sık sık ararsın kontrol edersin Allaha emanet edersin daha nolcak
ben memnun kalcanı düşünüorum:)

NOT: Bu yorumların 12 yaşında 2 yaşındaki kardeşini yedirip içiren yemek yapıp her türlü bakımını yapabilen birinden geldiğini hatırlatırım belki kardeşindi diceksin emin ol bu dezavantajdı dövdüğüm bağırdırdığımda oldu çünkü o benim kardeşimdi:) bu kızcağız bunuda yapmıcak ayrıca en az 18 yaşındadır eğriyi doğruyu biliodur :)
denemelisin bence:)

Merhaba hanımlar hayırlı kandiller olsun..
Sağolun kızlar bu uyarıları dikkate alıcam daha kendime hiçbişey almadım ama çağanın 2 tane mayosu oldu bile 1 tane daha alıcam arabayla gideceğimiz için aklıma ne gelirse lazım olacağını düşündüğüm alıp koyacağım .
Darkcım öncelikle geçmiş olsun canım kreş konusuna gelince bencede kızı al ve kızların dediği gibi yemeğini kendin yaparsan kız sadece denizle ilgilenecektir ki deniz kızla çok iyi anlaşıyomuş sanırım bu senin için bulunmaz bi fırsat bence konusması açısından bile faydalı olacaktır.

siz göbeklerinize öbek eklerken ben karın kaslarımın resmini koyacam artık baktıkça yer durursunuz :33:

sirkecim ben sana bi göbek fotoğrafı koyarım şimdi 3 gün uyyamazsın korkudan:)
aşerdik burda heralde kızlarınkide can ne çemkirion kıskandırıon kız:)

sirkeci napcaz bu l carnitini ben o 99 luğu kargo bedava bulursam alıcam birine 70 verinceye kadar ikisine 100 veririm daha iyi hemde kocis içsin spermleri hızlandırıyormus bir yerde okuduydumm belkim bebik olur:49::49:

dark sea cnm geçmiş olsun
sağol canım. allah ne bize ne başkasına bida yaşatmasın. aminn...
darkcım bu konuda fikirlerim ne kadar işe yarar bilinmez ama
bence kızı işe almalısın
genç birini yönlendirmek sanki daha kolay olur daha enrjik olur orta yaşlı biri çocuğa baktıgında daha anne gibi davranır daha ağır kanlıdır ama gencecik kız kanı kıpır kıpır çocukla oyun oynar eğlendirir bu işide biliyo zaten
yemek konusuna bence girme nasıl yapcanı ne yapcanı bilemezsin önceden yap bence yemeklerini
o sen gelen kadar çocugun yanında güvenliğini sağlasın bol bol konuşsun onu konuşturmaya çalışsın hem tek ilgilendiği için oğlun açılır:) bu fırsatı kullan bence:)
yani çocugun seviyesine daha rahat inebilir gibi geldi bana evet çok acemi çok toy ama olmamasını istediklerini slediğinde daha kolay yönlenebilceni düşünüorum orta yaşlı birinde alışkanlık denen bişey oluyo bu kızda bu yok:)
sık sık ararsın kontrol edersin Allaha emanet edersin daha nolcak
ben memnun kalcanı düşünüorum:)

NOT: Bu yorumların 12 yaşında 2 yaşındaki kardeşini yedirip içiren yemek yapıp her türlü bakımını yapabilen birinden geldiğini hatırlatırım belki kardeşindi diceksin emin ol bu dezavantajdı dövdüğüm bağırdırdığımda oldu çünkü o benim kardeşimdi:) bu kızcağız bunuda yapmıcak ayrıca en az 18 yaşındadır eğriyi doğruyu biliodur :)
denemelisin bence:)
yorumun için sağol selin. üşenmemiş bi güzel anlatmışsın çok sağol valla. aynen dediğin gibii kız bıcır bıcır ve çok söz dinleyen hanım hanımcık bir kız.
allah utandırmaz inşallah. benim tek korkum ya balkona çıkarda bu kız görmezse , ya da parkta bi anda elinden fırlayıp yola atlarsa..... gibi gibi. başka pek tereddütüm de yok .
allahıma emanet artık. olacağı varsa gerçi benim yanımdada olur. allah esirgesin yavrularımızı. kandilin hürmetine aminnnnn.

Merhaba hanımlar hayırlı kandiller olsun..
Sağolun kızlar bu uyarıları dikkate alıcam daha kendime hiçbişey almadım ama çağanın 2 tane mayosu oldu bile 1 tane daha alıcam arabayla gideceğimiz için aklıma ne gelirse lazım olacağını düşündüğüm alıp koyacağım .
Darkcım öncelikle geçmiş olsun canım kreş konusuna gelince bencede kızı al ve kızların dediği gibi yemeğini kendin yaparsan kız sadece denizle ilgilenecektir ki deniz kızla çok iyi anlaşıyomuş sanırım bu senin için bulunmaz bi fırsat bence konusması açısından bile faydalı olacaktır.

sağol deryacım. öyle olacağını umuyorum. bu arada biz konuşma terapistine gittik... adam denizden çok ben ve eşimle uğraştı. ne kadar el üstünde tutulmuş bir çocuk böyle dedi. hatta çekinmedi şımarık dedi :53: leb demeden anlamış herşeyi önüne koymuşsunuz falan filan dedi.
artık çok despot bir anneyim. yersen :1:

Son düzenleme:
sirkeci napcaz bu l carnitini ben o 99 luğu kargo bedava bulursam alıcam birine 70 verinceye kadar ikisine 100 veririm daha iyi hemde kocis içsin spermleri hızlandırıyormus bir yerde okuduydumm belkim bebik olur:49::49:

ocişlerinize keçiboynuzu yedirin bacılar. sperm kalitesini arttırıyormuş diye duydum :27:

sağol canım. allah ne bize ne başkasına bida yaşatmasın. aminn...

yorumun için sağol selin. üşenmemiş bi güzel anlatmışsın çok sağol valla. aynen dediğin gibii kız bıcır bıcır ve çok söz dinleyen hanım hanımcık bir kız.
allah utandırmaz inşallah. benim tek korkum ya balkona çıkarda bu kız görmezse , ya da parkta bi anda elinden fırlayıp yola atlarsa..... gibi gibi. başka pek tereddütüm de yok .
allahıma emanet artık. olacağı varsa gerçi benim yanımdada olur. allah esirgesin yavrularımızı. kandilin hürmetine aminnnnn.

sağol deryacım. öyle olacağını umuyorum. bu arada biz konuşma terapistine gittik... adam denizden çok ben ve eşimle uğraştı. ne kadar el üstünde tutulmuş bir çocuk böyle dedi. hatta çekinmedi şımarık dedi :53: leb demeden anlamış herşeyi önüne koymuşsunuz falan filan dedi.
artık çok despot bir anneyim. yersen :1:
Hadi ya bizimkide aynen öyle yine ben eşime göre biraz daha katıyım ama o oooooo.Neler yapmamız gerekiyormuş canım neler söyledi?

kızlar iki konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum.... :)

1) eşiniz eve bir yardımcı (kimsenin işini beğenmeyen,eve birini almayı,özel hayata müdahale gibi gören, bir yapıya sahipseniz) almanız konusunda (artık,ev,iş,çocuklar fıttırmak üzeresiniz ve tabiki de bu eşinize yansıyorsa) ısrarcı olsa kabul eder misiniz?
2) eşinizin anne babası uzak bir memleketteyse ve artık kendi kendilerine idare edemeyecek duruma gelmek üzerelerse ve eşiniz aynı apartmanda bir daire alalım,annem babam (anne babasının evlendiğinizden beri size karşı ters bir hareketi veya sizi kıracak bir davranışı da olmamışsa) gelsin, bize yakın olsunlar derse,tavrınız ne olur?

hadi bakalım,top sizde... :))

darkcım aynı dertten ben de müzdaribim bu aralar...
ve çok takıntılıyım bu konuda malesef,kimseye güvenemiyorum ama artık tıkandım....
ve özellikle orta yaş olsun,çocuk sahibi olsun ki,çocuktan daha iyi anlar gibi de bir takıntım var... :)
ne yapacağım, bilmiyorum....
seninki mantıklı görünüyor,kız zaten çocukların dilinden anlıyor ama...
bilemiyorum,çok hassas bir konu...

kargoyla kaç paraya geliyor ki? Bence en mantıklısı ikili o paket ben dün gece alamadım ama onu almayı istiyorum

evet spermleri hızlandırma özelliği var :) o yüzden benim ous uzak dursun şimdilik :1:

kızlar iki konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum.... :)

1) eşiniz eve bir yardımcı (kimsenin işini beğenmeyen,eve birini almayı,özel hayata müdahale gibi gören, bir yapıya sahipseniz) almanız konusunda (artık,ev,iş,çocuklar fıttırmak üzeresiniz ve tabiki de bu eşinize yansıyorsa) ısrarcı olsa kabul eder misiniz?
2) eşinizin anne babası uzak bir memleketteyse ve artık kendi kendilerine idare edemeyecek duruma gelmek üzerelerse ve eşiniz aynı apartmanda bir daire alalım,annem babam (anne babasının evlendiğinizden beri size karşı ters bir hareketi veya sizi kıracak bir davranışı da olmamışsa) gelsin, bize yakın olsunlar derse,tavrınız ne olur?

hadi bakalım,top sizde... :))

Birincisi ben yardımcı alırdım öyle bi durumda .
İkincisi eğer kendilerini idare edemeyecek durumdalarsa aynı evde değil ama aynı binada oturmayı kabul ederdim.

Back