Kirli Çıkılar )))

canım ben şahsen faiz fikrine karşıyım helal paraya haram karıştırmaya ne gerek var.
ben olsam vadesiz altın hesabı açar ayda 1-2 gr alarak birikim yapardım ufaklık için . çünkü çeyrek altın alırken ve de ileride tekrar satarken kuyumcuya kazandırmanın anlamı yok bankalarda en fazla 0.80 kuruş- 1 tl gibi bir alım satım arası fark ödersin
ileride de hesabı ufaklığın üzerine yaparsın olur biter. canım sormuşsun ben nacizane fikirlerimi yazdım.kolaylıklar ve de bereketli birikimler dilerim.

Son düzenleme:

bunun ıcın hangı banka onerırısnız pekı ınsallah cekemem ordakı parayı bırazda korkum ondan

bunun ıcın hangı banka onerırısnız pekı ınsallah cekemem ordakı parayı bırazda korkum ondan

canım ben bankasya ve işbankası ile çalışıyorum
her iki bankada da vadesiz altın hesabım var
gram gram alıyorum.
ihtiyacım olsa sattığım günün kurundan satar ve paramı bankamatikten çekebilirim bu kadar basit
böylelikle evde çalınma gibi riskleri de ortadan kaldırmış oluyorum.
ayrıca kuyumcuya daha fazla komisyon ödememiş oluyorum vadesiz hesap olduğu için de faiz işlerine bulaşmamış oluyorum

Son düzenleme:

teşekür ederim vadesız altın hesabı actırmak ıstıyorum dıyıcem ve acıcaklar

[TABLE="class: grid"]]
[tr]
[td]
1111111111111111
[/td]
[/tr]

[tr]
[td]
22222222222222222
[/td]
[/tr]
[/TABLE]

farmasicim class grid aralara çizgi çekmeye yarıyor (biz onu border la yapıyorduk ama neyse... :))
canım yukardaki 1 sütun 2 satırlık tablo aşağıddaki 2 satır 2 sütunluk tablo.
sen çok zekisin maşallah hemen çözersin. birilerini ekleme çıkarma yaparken bu bilgiyi bilirsen çok fayda sağlar sana

[TABLE="class: grid"]]
[tr]
[td]
1111111111111111
[/td]

[td]
3333333333333333
[/td]
[/tr]

[tr]
[td]
22222222222222222
[/td]
[td]
44444444444444444
[/td]
[/tr]
[/TABLE]

bu arada özel mesaj gitmiyo 10 dk mevzusu
"en iyi programcılar bile bir programı baştan yazmazlar, en akıllı ve profesyonel programcı varolan şeyleri kullanarak yeni bişeyler yazar "

Son düzenleme:
teşekür ederim vadesız altın hesabı actırmak ıstıyorum dıyıcem ve acıcaklar

evet canım aynen öyle
internet bankacılığını kullanıyorsan kendin de pc başından açabilirsin .

Son düzenleme:

estağfirullah canım
iltifatlar için teşekkürler
ama çözmek zor olmadı mantığı hayırlısı ben sana özelden atarım mesaj

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle
Internet bankacılığını kullanıyorsan kendin de pc başından açabilirsin .

işbankası ınt bankaclıgılı actım vadesız altın hesabı acmayı tıkladım klavuz hesabnı sectım bankya gıdıp ımza atmam gerekıormus 30 tl war hesabımda onun alınrmı suan gram altın

işbankası ınt bankaclıgılı actım vadesız altın hesabı acmayı tıkladım klavuz hesabnı sectım bankya gıdıp ımza atmam gerekıormus 30 tl war hesabımda onun alınrmı suan gram altın

evet şubeye gider verecekleri evraklara imza atarsın ve de altın alıp satmaya başlayabilirsin

Açtım hesabımı hayırlıı ugurlu olsn ama 99.24 1 grmın fıyatı bu sanırım hesabımda 30 war almadım demekkı 60 da koyarsam 1 grlık almıs olcam olemı ? o zaman bankamatıktn 60 daha eklım 1 gramlık alıyım sımdlık ay sonunda bayramdan snrada kızımınkınyle alırım bıraz daha bırıkısn parası ama anlamadııgm bısıy war sımdı bunun bana - sı ne artısı ne faız ıslemıcek snra altın olrarak cekebılcekmıyım :)

canım haftasonunda hafta içi de mesai saatleri dışında altın almak pahalıya neden olur
o nedenle bunlara da dikkat etmek lazım hafta içi mesai saatleri içerisnde almak çok daha mantıklıdır.

canım buradaki mantık şu vadesiz olduğu için evine çeyrek altın alınca ne kazanıp kaybediyorsan aynı onu burada da kazanıp kaybediyorsun yani altının fiyatı yükselince altınının değeri yükseliyor düşünce düşüyor sadece faize bulaşmak istemeyip ama güvenli ortamda da saklayayım diyenler için.
bir de altını bozdurduğunda para alıyorsun o kadar

farması cok tşk ederim bunu degerlendırıcem pazartesıye kaldı altın alma ısı ama daha ayrıntılı bu hesapla ılgılı bılgı nerden alabılırim çok çok tşk ederim ayrıca

hımmm bınevıı fon gıbı gecmıs zamanlarda 50 tl ye 1 fon alıyordum getırısı fazla olmadı acıkcası ama en azından saklanıyordu aynı mantık o zaman

Son düzenleme:

Dün 2 tane daha gram altın aldım 95 TL den..

Kızlar size aklıma takılan bir soru soracağım benim aldığım gram altın resimdeki gibi yuvarlak bu kare gramlarla aynı değerdemidir?

hm dısarda 95 ben sımdı alsaydım ınt. 99 alıcakrım 45 tl daha fazla fark acıkca gorundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…