- 30 Aralık 2009
- 22.583
- 87.518
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lady ve farması kızlar elimde 700 lira var..
ziraaat bankasında hesabım var altın hesabım..
24.29 gramcık
şimdi ne yapayım altın mı alayım ? dolarla altın almak daha mı mantıklı bana akıl lütfen
merhaba kızlar 2 gün önce 24 gr altını 100.88 tl den almıştım .şimdi 102.06 tlden sattım kar oranım 28 tl Allah bereket versin.
bereketli olsun canım....
sağol bitanem şimdi 24 gr altını 101.28 tl den alma fırsatı doğdu hayret bekliyeceğim bakalım düşecek mi ?
ben de şu an takipteyim alım için.101,2 yi ben de gördüm ama daha da düşer diye almadım.bu sefer sabredip 101 in altına düşmeden almayacağım
merhaba kızlar 2 gün önce 24 gr altını 100.88 tl den almıştım .şimdi 102.06 tlden sattım kar oranım 28 tl Allah bereket versin.
şu anda döviz comda 100.8400 alış , 101.9400 satış ben alırken 101.940 tan alıp satarken 101.840 tanmı satcam uzun vadede alışı hesaplıcamk 101.840 ın yükselmesinimi beklicem arkadaşlar bana anlatırmısınız.
ne kadar sinir bozucu bir durum. Kullanmadığın ya da çok az para yatırdığın bir hesap ise kapat bence hesabını...selam kızlaarr ööff 100tl biriktirdim maaşımdan hariç bi hesabım vardı çok olmadı açalı ama hiç kulanmamıştıım oraya yatırdım bu hesap vergisimi ne varmış ona gitti lanet olsun ya 20 tl param kalmıış çok üzüldüm biraz zor ayırmıştım onu maaşımıda alınca bi 200 daha atarım üstüne diyoduum
aynen canım dediğin gibi oluyor alış satış fiyatları
ne kadar sinir bozucu bir durum. Kullanmadığın ya da çok az para yatırdığın bir hesap ise kapat bence hesabını...
birkaç ay önce bununla ilgili bir haber okumuştum. Adamın bir bankada hesabı var fakat bir süre sonra o hesabını kullanmamaya başlıyor, para falan yatırmıyor oraya fakat hesabını da kapatmıyor birşey olmaz diye. Aradan yıllar geçtikten sonra bu adama o bankadan ödeme emri geliyor kullanmasa bile senin bahsettiğin vergiyi ödemek zorundaymış meğer
aradıım müşteri hizmetlerin 3krş para yatırdım onuda aldınız die dedim ya yatırmasaydım size borçlumu oluyorum yani dedim yok o kullanıldığı için alınıyomuş e bu ayı alsaydınız nie kullanmadığım aylarıda aldınız sistemimiz böyle giriş çıkış olunca hemen çekiyomuş soyguncular dedim kapadım eşimden gizli biriktiriyorum o hesabımı hiç bilmiyo dedim oraya atiim hiç görmez ne bilim ben çekiceklerini yani tamam biliyorum aldıklarınıda birden öyle lönk die gidince kötü oldum bundan sonra kullanmayı düşünüyorum ondan kapamıcam