Kirli Çıkılar )))

canım benim ziraatte var altın hesabım eşimin birikimi için yapı kredi ya da garanti düşünüyoruz..sen de öyle et garanti ya da yapı kredi

kızlar bende yılbaşına kadar bir altın hesabı açtırmak istyorum garantiden,çocuklardan çıkamıyorum dışarıya komşuya bırakıp gidicem,vadelimi olsa vadesizmi,özellikleri nedir,birde vadesiz olunca istedin zaman alabiliyormusun paranı yada altınını,ne olarak veriyorlar hiç anlamıyorum,

Son düzenleme:
merhaba kızlar 2 gün önce 24 gr altını 100.88 tl den almıştım .şimdi 102.06 tlden sattım kar oranım 28 tl Allah bereket versin.:KK34:

lady ve farması kızlar elimde 700 lira var..

ziraaat bankasında hesabım var altın hesabım..

24.29 gramcık

şimdi ne yapayım altın mı alayım ? dolarla altın almak daha mı mantıklı bana akıl lütfen

merhaba canım uzun vadeli alım için fiyat gayet normal
al -sat yapacaksan biraz yüksek 100-101 aralığı beklenebilir.:KK34:

selam kızlaarr ööff 100tl biriktirdim maaşımdan hariç bi hesabım vardı çok olmadı açalı ama hiç kulanmamıştıım oraya yatırdım bu hesap vergisimi ne varmış ona gitti lanet olsun ya 20 tl param kalmıış :KK14::KK14::KK14: çok üzüldüm biraz zor ayırmıştım onu maaşımıda alınca bi 200 daha atarım üstüne diyoduum:KK50::KK50::KK50:

sağol bitanem şimdi 24 gr altını 101.28 tl den alma fırsatı doğdu hayret bekliyeceğim bakalım düşecek mi ?:KK34:

ben de şu an takipteyim alım için.101,2 yi ben de gördüm ama daha da düşer diye almadım.bu sefer sabredip 101 in altına düşmeden almayacağım :KK55:

Hayırlı kazanclar kizlar
ben de takipteyim
ons güzel düşüyor
bakalım gram için de 101 in altını bekliyorum ayynen sizin gibi

merhaba kızlar 2 gün önce 24 gr altını 100.88 tl den almıştım .şimdi 102.06 tlden sattım kar oranım 28 tl Allah bereket versin.:KK34:

şu anda döviz comda 100.8400 alış , 101.9400 satış ben alırken 101.940 tan alıp satarken 101.840 tanmı satcam uzun vadede alışı hesaplıcamk 101.840 ın yükselmesinimi beklicem arkadaşlar bana anlatırmısınız.

şu anda döviz comda 100.8400 alış , 101.9400 satış ben alırken 101.940 tan alıp satarken 101.840 tanmı satcam uzun vadede alışı hesaplıcamk 101.840 ın yükselmesinimi beklicem arkadaşlar bana anlatırmısınız.

aynen canım dediğin gibi oluyor alış satış fiyatları:KK34:

selam kızlaarr ööff 100tl biriktirdim maaşımdan hariç bi hesabım vardı çok olmadı açalı ama hiç kulanmamıştıım oraya yatırdım bu hesap vergisimi ne varmış ona gitti lanet olsun ya 20 tl param kalmıış :KK14::KK14::KK14: çok üzüldüm biraz zor ayırmıştım onu maaşımıda alınca bi 200 daha atarım üstüne diyoduum:KK50::KK50::KK50:
ne kadar sinir bozucu bir durum. Kullanmadığın ya da çok az para yatırdığın bir hesap ise kapat bence hesabını...

birkaç ay önce bununla ilgili bir haber okumuştum. Adamın bir bankada hesabı var fakat bir süre sonra o hesabını kullanmamaya başlıyor, para falan yatırmıyor oraya fakat hesabını da kapatmıyor birşey olmaz diye. Aradan yıllar geçtikten sonra bu adama o bankadan ödeme emri geliyor :KK37: kullanmasa bile senin bahsettiğin vergiyi ödemek zorundaymış meğer :KK57:

aynen canım dediğin gibi oluyor alış satış fiyatları:KK34:

şu anda alıp 101.840 ın yükselmesini beklicem yani aslında pazardan sonra avrupa bir toplantımı ne yapcakmış o günden soramı almak lazım yoksa cumamı off napcamı şaşırdım

farmasi benide listeye keledinmi canım

elimdeki 700 tl ile grammı alsam cumhurmu

alım yapacaklar kızlar gözleriniz ekranlarda olsun 101.79 a kadar kademe kademe çıktı yeniden 101.5 tl an itibariyle bakalım istediğimiz fiyata gelebilecek mi bugün:KK34:

herkese selam :KK3: :KK3:

Altın beni deli etti yahu :KK35:

Maaşı bekliyoruz o zamana kadar neler olacak bakalım....

Altın alanlar hayırlı olsun......

Karanfilce arabanızı satmışsınız, hayırlı olsun paracıkların. Yakında altın zengini olacaksın =)

ne kadar sinir bozucu bir durum. Kullanmadığın ya da çok az para yatırdığın bir hesap ise kapat bence hesabını...

birkaç ay önce bununla ilgili bir haber okumuştum. Adamın bir bankada hesabı var fakat bir süre sonra o hesabını kullanmamaya başlıyor, para falan yatırmıyor oraya fakat hesabını da kapatmıyor birşey olmaz diye. Aradan yıllar geçtikten sonra bu adama o bankadan ödeme emri geliyor :KK37: kullanmasa bile senin bahsettiğin vergiyi ödemek zorundaymış meğer :KK57:

aradıım müşteri hizmetlerin 3krş para yatırdım onuda aldınız die dedim ya yatırmasaydım size borçlumu oluyorum yani dedim yok o kullanıldığı için alınıyomuş e bu ayı alsaydınız nie kullanmadığım aylarıda aldınız sistemimiz böyle giriş çıkış olunca hemen çekiyomuş soyguncular dedim kapadım eşimden gizli biriktiriyorum o hesabımı hiç bilmiyo dedim oraya atiim hiç görmez ne bilim ben çekiceklerini yani tamam biliyorum aldıklarınıda birden öyle lönk die gidince kötü oldum :KK1::KK1: bundan sonra kullanmayı düşünüyorum ondan kapamıcam

aradıım müşteri hizmetlerin 3krş para yatırdım onuda aldınız die dedim ya yatırmasaydım size borçlumu oluyorum yani dedim yok o kullanıldığı için alınıyomuş e bu ayı alsaydınız nie kullanmadığım aylarıda aldınız sistemimiz böyle giriş çıkış olunca hemen çekiyomuş soyguncular dedim kapadım eşimden gizli biriktiriyorum o hesabımı hiç bilmiyo dedim oraya atiim hiç görmez ne bilim ben çekiceklerini yani tamam biliyorum aldıklarınıda birden öyle lönk die gidince kötü oldum :KK1::KK1: bundan sonra kullanmayı düşünüyorum ondan kapamıcam

Eşinden gizli biriktirdiğin için mi böyle oldu acaba :KK9:
Neyse artık yapacak birşey yok ama dediğinde haklısın bu bankalar resmen soyguncu, nereden nasıl yapsam da para alsam derdindeler.:KK57:

kızlar hazır konusu açılmışken sorayım ben de
bu hesap işletim ücretlerine baktım da benim garantide hesabım tl için 6 aylık kesiyorlarmış 38 TL
diğerleri 7 euro (dolar euro ve altın için 21 yapıyor) bu da 50 lira aşağı yukarı
e yani ocakta benden 88 lira kesecekler (yyuhhhh)
sizin durumunuz nedir? açıkçası maaş ödemelerini elden alan ve bankaya çok da ihtiyacı olmayan birisi olarak bi gözden geçirmeyi düşünüyorum ben
en azından belli bir birikim yapıp bankaya koymak gerekene kadar iptal ettirebilirim (öğreneyim diye açtırmıştım ama elimde büyük miktarda nakit yok elimin altında da durabilir)

Son düzenleme:
X