- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.643
- 448
Canım merhaba,hoşgeldin aramıza.İş güç derken bu ara ihmal ettim topiği,bundan sonra daha sık girerim inşallah.Timur Gürgan benim doktorum,Ankara 'da Çankaya'da tüp bebek kliniği var,Gürgan klinik.Ben iki tedavimi de orada oldum,ikisin dede negatif sonuç aldım ama takdiri ilahi işte .Ben doktoruma çok güveniyorum,onlar ellerinden geleni yaptılar.Yeniden denersem yine oraya giderim.İİlk görüşmede Timur Hocayı görüyorsunuz,sonra Aygül Hoca var o yürütüyor tedaviyi,kontrolleri.Ama herşeye Timur Hoca karar veriyor,dosyayı inceleyip kullandığınız ilaca dozuna kadar.Elemanlar çok iyi,saygılı,sevecen.Ben kendimi orada çok rahat hissettim.Paradan hiç bahsedilmiyor,sorunca cevap alıyorsunuz.İlk denemenizden sonraki denemeleriniz de indirim yapıyorlar.Benim embriyomu dondurdular para da almadılar...Beğeniler görecelidir,ben tavsiye ederim.Ayrıca Timur Hoca bu alanda ilklerden ve en eskilerden biri,ben de tavsiye üzerine gittim,ayrıca çok tatlı ve pozitif.
Ben aradım,yüz yüze görüşmek istedim,o kadar dolular ki ancak mayısın dördüne randevu alabildim,ama daha erkene çekme ihtimali var.Görüşmeden sonra tabiki sonucu yazarım,bakalım ne diyecek.İnşallah bizler gibi yaş problemi olanlara umut olur.Umarım sizi aydınlatabilmişimdir,sevgiler...
Ben Istanbul Avrupa yakasındayım.İlk denemem Bahçeci Tüp bebek Teşvikiyede 2010 da olmuştu.Ayrıntıya girmeyeyim,şanssızlık ve kötü bir doktora düştüm...Tabii ki olumsuz...Ancak orada bebek sahibi olan o kadar çok arkadaşım var ki.2 yıl sonra diğer doktorların da tavsiyesiyle ilk başladığınız yer sizi tanır,orada devam ettirin , onlar da ister başarılı olmak dediler ve bugün BAHÇECİ FULYA'da yeni doktorumuz genç,pırıl pırıl,inançlı,çalışkan ve hırslı ERBİL YAĞMUR'la görüştük.Biz umut oldu kısacası.İnşallak 2.denemem de artık anne olurum.Allah doktorumun ve benim yardımcım olsun.Bu arada ben 43 yaşımdayım...Ama inancım var...Allah nasip ettiyse mutlaka olur.Biz yeter ki inanalım ve vazgeçmeyelim.İlerde KEŞKELERİMİZ OLMASIN...