Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

Canım cevabın için çok teşekkür ederim,bu konuyu kontrole gittiğimde soracağım,benimde ilk hamileliğim normal yoldan oldu ama 7 haftalıkken vücut kanamayla attı,tüp bebekte embriyo tutunamadı,sebep olarak dokuya uyum sağlayamaması gösterildi,benim aklıma takıldı şimdi,bende de böyle bir problem olabilir,çünkü ilk gittiğim doktorda hamile kalmaman için hiç bir sebep yok,hamile kalırsın ama düşük yapabilirsin,farkına varmazsın,çok fazla regl oldum diye düşünürsün,bebeği vücut atar ,bir çok kadın bunu yaşar demişti,,.Şimdi böyle bir şey duyunca acaba dedim,peki bunun tedavisi var mı,nasıl anlaşılır acaba,bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.İnternette araştırdım ama pek bir şey bulamadım

iyi akşamlar arkadaşlar
öncelikle ben 27yaşındayım ve 2 yıldır anne olmak için uğraşıyorum
aren arkadaşın yazdıkları dikkatimi çekti
sorunumuz eşimden kaynaklanıyor ,sperm değerleri düşük ama son dönemlerde arttı
benim akılma takılan şey şu: ben ortalama 28 günde bir regli oluyorum tamamen bitmeside 10 günü buluyor ve çok yoğun geçiriyorum özellikle evlendikten sonra bende büyük büyük kan pıhtıları geliyor
hep düşünüyodum bu konuyu ama hiç bir uzmana danışmadım fakat bi doktor bana kanı sulandırmak için coraspin vermişti
acaba diyorum bazı aylarda içierde bişeyler oluyoda farketmeden atıyomuyum reglimle
bu arada evlendikten sonra nerdeyse hiç grip olmadım 3 yılımızı bu yaz doldurucaz,öncesinde kışları nerdeyse her ay hastalanırdım
yardımcı olursanız sevinirin arkadaşlar

önlemi varmış bir iğne yapıyorlarmış. benimde bir gebeliğim 4 aylıkken sonlandırıldı. 2.ciside 9 haftalıkken gelişmedi düştü. şimdi ilk defa tüp ebek deneyeceğim tedirginim. hadi tutmasa tutsada yine devamı gelmese korkuyorum.

Son düzenleme:

sana doktor neden coraspin verdi ki. ben kullanıyoruma ama gebelik kayıplarım var ve bende pıhtılaşma var.

allah sabır versin canım inşallah bu defa sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
peki sende bu durumun varlığı kesinleştimi ,kusura bakma hiç bilgim yok ama bende acaba diyorum hep ,yani gerçekten böyle bir neden var mı
peki ne yapmam gerekiyor benim ,nasıl tespit ediliyo bu durum

evet kesin benim tetslerim yapıldı,bağışıklık, pıhtılaşma,koagulasyon ve mutasyon testleri yapıyorlar bunu için. benim mutasyonlarımdan birinde sorun çıktı mthfr1298 heterezigot çıktı. ama bu hamile kalınmasına engel bişey değil, gebeliğin devam etmesine engel bir durum olabiliyor.

ben hiç gebe kalamdım malesef
peki bu testleri heryerde yaptırabiliyomuyuz acaba yani ben yaptırmayı istiyorum kesinlikle
birde sizdede regli günlerinizde kan parçacıkları geliyomu acaba

ben hiç gebe kalamdım malesef
peki bu testleri heryerde yaptırabiliyomuyuz acaba yani ben yaptırmayı istiyorum kesinlikle
birde sizdede regli günlerinizde kan parçacıkları geliyomu acaba

bazı dönemler geliyor. senin reglinde sorun olduğunu düşünmüyorum. ağrılı oluyormu peki.
genelde bu testleri tekrarlayan gebelik akyıplarında yapıyor akdın doğumcular ama bir hematoloğa gidersen ondan da isteyebilirisn.

evet çok ağrılı oluyo hemde
ben bu konuyu ve testleri araştırmayı düşünüyorum en azından doktora danışıcam
bilgi verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım

ama sen öncelikle infertilite konusunda uzman bir kadın doğumcuya git bence. gerçi belki gitmişsindir.

ama sen öncelikle infertilite konusunda uzman bir kadın doğumcuya git bence. gerçi belki gitmişsindir.

ben 2 yıldır yapılması gereken testlerimi her 6 ayda bir yaptırıyorum genelde hiç bir sorun yok ,rahim filmide çektirdim bişey çıkmadı
eşimin tedavisi devam ediyo henüz şimdilik ona odaklanıyım ben ,bu durumuda danışıcam mutlaka aklıma takıldı çünkü

anladım, evet bünye yanı beden atıyor ozaman ve sanırım kanama ıle dusuk oluyor, bendekı de kalp durması veya atmaması durumu ama bunun ıcın kalıtesız yumurta sebebıyet verıyor denılıyor,

iyi akşamlar,dolaşırken gördümde,benden bahsediliyodu sanki,benimde üç defa kimyasal gebeliğim oldu ve normalde bağışıklık sistemim çok kuvvetli değil gibi gelir bana,sık sık grip olmamdan kaynaklı,ama sarmısağı çok fazla tüketiyorum ve okuduklarım karşısında şok yaşıyorum şu anda,acaba benim vucudumda tamamiyle yabancı madde olarak mı görüyo embriyoları mı?
Peki bunun için uygulanan tedavi nedir,dr um bu konuyu aklına bile getirmiyodur eminim.
Beni aydınlatırsanız,yardımcı olursanız çok sevincem
Bu arada yaşım da 33

sana doktor neden coraspin verdi ki. ben kullanıyoruma ama gebelik kayıplarım var ve bende pıhtılaşma var.

bilirsin belki timur gürgan verdi bana coraspirini geçen haziranda güya temmuzda aşılama yapıcaktık

kan pıhtılaşması için verdi banada ama hamile kalmadan önce verdi bir ay kadar kullandım bıraktım ve 2 ay önce tekrar başladım ve reglim daha kısa sürmeye başladı :))

üzülme cnm 40 yaş büyük bi yaş deilkii...inş rabbim tez zamanda nasip eder..

biliyorum timur gürkanı. o zaman senin pıhtılaşma testlerini yapmışki sana coraspin kullandırıyor. ben uzun zamandır kullanıyorum reglime bir etkisi olmadı. sana yapılan testlerine bir bak istersen.

3 kimyasal gebeliğin varmış hiç bunun araştırılması yapıldı mı. tekrarlayan gebelik kayıplarının en büyük neden lerinden biri pıhtılaşma sorunu.

Son düzenleme:
3 kimyasal gebeliğin varmış hiç bunun araştırılması yapıldı mı. tekrarlayan gebelik kayıplarının en büyük neden lerinden biri pıhtılaşma sorunu.

pıhtılaşmayı binbir zorlukla,dr umu zorla ikna ederek yaptırdım faktör v 677 heterozigot mutasyonu çıktı ama dr um çok önemsemedi,sadece folbiol verdi,ben genede tedbiren coraspin kullanıyorum.
işin aslı bende bağışıklık sistemimdeki sorun nedeniyle vucudumun bebeği mikrop olarak algıladığını düşünüyorum,bu konuda tedavi görenlerle paylaşım yaparak bilgi almak istiyorum,sizin yazılarınızı görünce yazmak istedim,teşekkür ederim cevabınız için.
bağışıklık sistemi testini hemotolojiden mi istiyoruz ve tam olarak ismi ne ki bu testin?

arkadaşlar hiç umudunuzu kaybetmeyin benim yengemin bir kızı vardı 17 yaşında trafik kazasında vefat etti ve yengem onu hayata bağlıycak bir sevgi arıyordu hayat çok anlamsızdı onun için yaşadığı acı yüzünden haklı olarak aradan zaman geçti çevresinin telkinleriyle ve kendisinin çocuk özlemi ağır bastı ve 40 yaşında dünya tatlısı sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi umudunuzu yitirmeyin geç diyede düşünmeyin bence herkez evlat sevgisini tatmalı

beni annem 40 da doğurmuş bir kaç sene sonrada menepoza girmiş ve normal doğum. şu an 20 yaşındayım bence tıp bu kadar gelişmişken korkulacak bir şey yok.ayrıca aynı sizin anlattığınız durumda olduğu gibi bir arkadaşımın annesiyle babası 35 yaşından sonra evlenmişler ve arkadaşım olmuş ve oda gayet sağlıklı doğmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…