Kırıldım:((

Canim tesekkur ederim yorumun icin.
Önceki yasadigim olaylar yıllar öncesinde yaşandigi icin o konulari sonradan ekleme yaptim en son yasadigimiz olaydan baslayarak birbirin devami olsun ki daha iyi anlaşılabileyim istedim.

Evet eşim biraz ne var bunda olsun bişey olmaz gibi düşünen kaygisiz bir insan.Sürekli uyarilarima karşı ayni durumu sergiledi.En son artik dedim bu böyle devam etmesin bi ceza vereyim istedim.
İşte carşamba günü araba mevzusu yaşadik herseyi bana söylesin herseyden haberim olsun demiyorum araba da beni ilgilendirmez ama mevzu önceki olaylarin devami niteliginde.
Düne kadar konuşmadim yatagida ayirdim kendide yaptigi hatanin farkinda oldu ve gelip ozur diledi. Şimdi iyiyiz inşallah bi daha böyle yapmaz (valla tam emin degilim) mutlu mesut bahtiyar gideriz insallah

Evet anladim seni o nedenle ben de önce ilk olayi sonra diger olayi degerlendirdim.

Hatasını anlamış olmasi durumu degistirecegi anlamina gelmez canim. Eger bu durumdan sikayetci isen bence daha fazla uzulmeden ne sekilde davranilmasi gerektigini bi araştır derim. Belki bazi püf noktalar vardir yapman gereken.

Umarim hep mutlu mesut yaşarsınız

Allah razi olsun tatlim insallah
Vallahi artik soylemekten ben biktim adam bikmadi yaptigi her hatanin arkasindan mutlaka kustuk kirildik bilmiyorum işte devam ediyoruz 14 seneyi bitirdim evliligimde.

Allah razi olsun tatlim insallah
Vallahi artik soylemekten ben biktim adam bikmadi yaptigi her hatanin arkasindan mutlaka kustuk kirildik bilmiyorum işte devam ediyoruz 14 seneyi bitirdim evliligimde.

Oo maşallah Allah daha mutlu sekilde uzun yillar devam etmesini nasip etsin insallah.

Vallahi her evlilikte mutlaka sorunlar oluyor. Ben sorunsuz sıkıntısız bir evlilik görmedim hiç.
Daha büyük bi derdiniz olmasin da bu halledilir umarim

Saolasin canim işte bu vurdum duymaz huyu olmasa ben kendimi dışlanmiş hissediyorum sormadan haber vermeden böyle olaylar gelişiyo bizdede bi oglum var bak profildeki bugun dogum gunuydu 14 e girdi

Saolasin canim işte bu vurdum duymaz huyu olmasa ben kendimi dışlanmiş hissediyorum sormadan haber vermeden böyle olaylar gelişiyo bizdede bi oglum var bak profildeki bugun dogum gunuydu 14 e girdi

Belki uzun yillar birlikte olmanin verdiği rahatlik vardir esinde canim. Seni anlayisli biri olarak görüyorsa o nedenle de umursamiyo olabilir.

Allah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin. Mutlu yaslari olsun insallah

Bu arada senin diger nickin daha guzeldi

Allah razi olsun canim

black_ women di Evet degiştirdim pişman oldum başka hakkimda kalmadi hepsini kullandim yönetimden rica etsem tekrar verirlermi acaba

Allah razi olsun canim

black_ women di Evet degiştirdim pişman oldum başka hakkimda kalmadi hepsini kullandim yönetimden rica etsem tekrar verirlermi acaba

Benim gözüm ona alismisti onu begeniyordum yani
Denemekten zarar gelmez bi sansini zorla istersen

Kazen ya da Mune belki bi güzellik yapar sana bi rica et bakalim

Esnizmi odedi arabanin parasini?
Yok canim esim odemedi esim aldi araci oldu. İşte olay farkli yani konu araba degil diger sayfalarda daha net acikladim bu olayin başlangicinin nerden kaynaklandigini sorun esimin vurdum duymazligi ben yokmuşum gibi davranmasi canim

Valla ben olsaydım yerinizde kirilacagim(daha dogrusu sinirlenecegim)şey kesin ev daginikken ve hazirlik yapma vaktim yokken emrivaki ile misafir getirmesi olurdu eşimin.

senin alaya aldığın gibi acaba bende seni mi alsam? ama ben insanım yakışmaz bana.
erkekler biraz kaygısızdır, ama görümcenin saklaması içime pek sinmedi. bunun üzerine dur bence.

canım hiç üzme kendini evet söylenmesi gerekiyordu tabiki belli ki birşeylerden çekinmiş sen sıkma canını erkeklerin bazen böyle düşüncesizlikleri olabiliyor neye kırıldığını otur konuş bence anlat halini derdini neden böyle yaptığını da anlatır hem

Sizi bence resmen dislamislar bence ben olsam alinirdim.araba aliyorlar ya bi havslara girmislrr .eğer bir dertleri olaydi hemen duyardiniz ben boyle seylerden gicik alirim sahsen

benimkilerde aynı valla.bütün arkadaşlarıyla planları yapıyor gelmeden önce sokakta kalırsa çatkapı.yedek parça durumu

senin alaya aldığın gibi acaba bende seni mi alsam? ama ben insanım yakışmaz bana.
erkekler biraz kaygısızdır, ama görümcenin saklaması içime pek sinmedi. bunun üzerine dur bence.
Hiç sorun degil dalgada gecebilirsiniz en son sayfalarda ben zaten kendimle dalga gectim

Teşekkür ederim yorumun icin

Eşimle cözdük konuştuk yaptiklarinin yanlış oldugunu anladı sorun benim yumuşak huylu olmamdan kaynaklandığı için nasil bir yol izledigimi anladım biraz daha kendime saygi duyulsun diye akrabalarıyla mesafe koydum konuyu acmamak üzere kapattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…