Haklisiniz. Bazı arkadaşlar bunda kırılacak ne varki abarttgimi düşünmüşler ama başlarına böyle olay gelse eminim farklı düşünürlerdi.Ben olsam cok kizardim sanirim o evin hanimi sizsiniz size sorulmadan is yapulmamali iyi siz de eşinize söylemeden çağırın anne tarafından birini iki ay kalsın ev alsın araba alsın esinize hic söylemeden destek olun
Olur mu öyle şey kırılmakta haklısınız
Yok hayatim eşim biraz kendi kafasına göre iş yapmayı huy edinmiş benden cekindiginden değil biraz kendi başına buyruk.Bütün yorumları okudum da eşiniz bunuda soylemeyi unutmuş olamaz heralde. Esiniz ve cevredekiler demekki goruslerinizi onemsemiyor yada sizden cekiniyor esiniz sonradan ogreniyorsunuz hep
Bunu yazanların başına böyle birsey gelmez çünkü kabul etmezler ve dert de etmezlerHaklisiniz. Bazı arkadaşlar bunda kırılacak ne varki abarttgimi düşünmüşler ama başlarına böyle olay gelse eminim farklı düşünürlerdi.
Yok hayatim eşim biraz kendi kafasına göre iş yapmayı huy edinmiş benden cekindiginden değil biraz kendi başına buyruk.
Tabiki sakin kalmadım bi daha yapma böyle bişey dedim olmasin kesinlikle ben senin soylemeni istiyorum iyi yada kötü her neyse dedim aradan 1 sene gecti yine bi olay daha oldu kaynimin bi kiz arkadaşı varmış hic tanismamistik ben ve eşim.Kaynim, kvem,kpm, eşim hep beraber toplanıp aileyi kizla tanistirmaya götürmüş.Cok sinir bozucu ama ya bence cok haklısınız her iki konudada. Gerekirse 2 ay konusmayin valla. Hele çocugn kalma olayı tam olay ya nasıl sakin kalabildiniz sastm kaldım neyse konumuz bu değildi : ) allah sabır versin diyeyim artık
Eşiniz araba arıyo görümeniz biliyo birinden biri adam yerine koyup bahsedebilirdi size alınmakta haklısınız ..Evet maddi olarak bizden çıkmadı ciksada önemli degil eşimin maddi durumu iyi yani gerektiğinde desteğimizi esirgemeyen düğünü herseyini eşim yapti sonuçta helali hoş olsun keşke benim onu ne kadar düşündüğüm gibi oda beni düşünse burda maddi anlam yukleyemiyorum sadece biraz düşüncesizlik yaptıklarını gördüm
Tabiki sakin kalmadım bi daha yapma böyle bişey dedim olmasin kesinlikle ben senin soylemeni istiyorum iyi yada kötü her neyse dedim aradan 1 sene gecti yine bi olay daha oldu kaynimin bi kiz arkadaşı varmış hic tanismamistik ben ve eşim.Kaynim, kvem,kpm, eşim hep beraber toplanıp aileyi kizla tanistirmaya götürmüş.
Ertesi gün bi düğün vardı yakin akrabanin Kaynim kizida davet etmiş geldi orda. tanıştık ama dün gece ne kiz söyledi geldiklerini ziyarete nede bizimkiler öyle gecti bir ay sonra kvalidemle kpederim hacca gideceklerdi hep beraber bizdeyiz akşam herkes dağıldıktan ailece başbaşa kaldik büyük gorumcem dedi ki eltini nasil buldun bende iyi insan hoş bi bayan dedim hep beraber toplanıp evine ziyarete gitmişler dedi bende benim haberim yok sonradan da görüştük kimse bahsetmedi dedim Gorumcen anladi benim haberim olmadığını lafi çevirmeye başladı.
Neyse hacilari yolcu ettik sabah ben zor duruyorum eve geldik eşime yine patladim sen niye aynı şeyleri tekrar ediyorsun diye bağırdım çağırdım. Ben sizin arkanizami dusecektim en azından gittik diyebilirsiniz hepiniz tanıdınız dedim yine ben çok kızdım kirildim.
İşte en sonda bu oldu bakalım ne yapacaz ya böyle devam edecek yada bitirecez
Bence bukadar üstüne , Boşver sende onlara öyle davranCanım mesele misafirin eve gelmesi degilki mesele beni dış kapının mandali olarak görmeleri
3.sayfanın sonunda bi farklı olay daha yazdım bide 5.sayfanın ortasında yazdım orayida okursanız hak vereceginizi düşünüyorum. Evet bilmek zorunda degilim ama dış kapının mandalida olmak istemiyorum.Herseyi bilmek zorunda misiniz ki? size noluyor ki gorumcenin,damadin ,abisinin alacagi arabadan ne yaptigindan illa kadin arayip tek tek herseyi rapor edecek degil ya ben sahsen kimseye tutup biz bunu aliyoruz surdan aliyoruz filan diye haber vermem seni ilgilendiren birsey yok yani sadece damat ve arkadasini misafir edecekse onu onceden soylemeliydi
3.sayfanın sonunda bi farklı olay daha yazdım bide 5.sayfanın ortasında yazdım orayida okursanız hak vereceginizi düşünüyorum. Evet bilmek zorunda degilim ama dış kapının mandalida olmak istemiyorum.
3.sayfanın sonunda bi farklı olay daha yazdım bide 5.sayfanın ortasında yazdım orayida okursanız hak vereceginizi düşünüyorum. Evet bilmek zorunda degilim ama dış kapının mandalida olmak istemiyorum.
Teşekkür ederim. Bu son olay diğerlerinin devamı oldu araba hiiiç bi şekilde umrumda bile değil isterse kat yat alsin alacak gucude var eşimin maddi durumuda müsait. Ama burda olay farklı olay beni kaleye almamaları aa tüh unuttum gibi davranmaları bu yüzden kırgınım hem eşime hem gorumceme. Bundan sonra beklemedeyiz bakalım.O konularda ben zaten san hak verdim eve gelen ,giden,kalacak olan tabiki senin bilginde olmali 3. Sayfada yasadigin seyi ben yasasam kizilca kiyamet kopardi evde
Ben sirf daha once haber vermediler diye esimin d.gununde kendi kendilerine plan yapan ve geliyoruz diye son dakka haber veren gorumceyi geriye cevirdim almadim eve
Benim seni ilgilendirmez dedigim kisim kim nerden ne almis,arabayi nezaman almis muhabbeti o seni baglamaz .. ama eve ugrayacaklarini onceden bilmeliydin tabiki
Herseyi bilmek zorunda misiniz ki? size noluyor ki gorumcenin,damadin ,abisinin alacagi arabadan ne yaptigindan illa kadin arayip tek tek herseyi rapor edecek degil ya ben sahsen kimseye tutup biz bunu aliyoruz surdan aliyoruz filan diye haber vermem seni ilgilendiren birsey yok yani sadece damat ve arkadasini misafir edecekse onu onceden soylemeliydi