Kırıldım:((

Haklisiniz. Bazı arkadaşlar bunda kırılacak ne varki abarttgimi düşünmüşler ama başlarına böyle olay gelse eminim farklı düşünürlerdi.

Bütün yorumları okudum da eşiniz bunuda soylemeyi unutmuş olamaz heralde. Esiniz ve cevredekiler demekki goruslerinizi onemsemiyor yada sizden cekiniyor esiniz sonradan ogreniyorsunuz hep
Yok hayatim eşim biraz kendi kafasına göre iş yapmayı huy edinmiş benden cekindiginden değil biraz kendi başına buyruk.

Haklisiniz. Bazı arkadaşlar bunda kırılacak ne varki abarttgimi düşünmüşler ama başlarına böyle olay gelse eminim farklı düşünürlerdi.
Bunu yazanların başına böyle birsey gelmez çünkü kabul etmezler ve dert de etmezler

Yok hayatim eşim biraz kendi kafasına göre iş yapmayı huy edinmiş benden cekindiginden değil biraz kendi başına buyruk.

Cok sinir bozucu ama ya bence cok haklısınız her iki konudada. Gerekirse 2 ay konusmayin valla. Hele çocugn kalma olayı tam olay ya nasıl sakin kalabildiniz sastm kaldım neyse konumuz bu değildi : ) allah sabır versin diyeyim artık

Benim eşim de ailesi ile olan kararlarını planlarını vb hiç açıklamaz bana
Ne eşim ne kv ne kp hafta içi eşim işteyken cepten gizli gizli konuşur işlerini hallederler ben neden sonra duyarsam duyarım duymazsam da o konu kapanır gider kendi aralarında.
Beni aileden görmüyorlar hala demek ki

Tabiki sakin kalmadım bi daha yapma böyle bişey dedim olmasin kesinlikle ben senin soylemeni istiyorum iyi yada kötü her neyse dedim aradan 1 sene gecti yine bi olay daha oldu kaynimin bi kiz arkadaşı varmış hic tanismamistik ben ve eşim.Kaynim, kvem,kpm, eşim hep beraber toplanıp aileyi kizla tanistirmaya götürmüş.

Ertesi gün bi düğün vardı yakin akrabanin Kaynim kizida davet etmiş geldi orda. tanıştık ama dün gece ne kiz söyledi geldiklerini ziyarete nede bizimkiler öyle gecti bir ay sonra kvalidemle kpederim hacca gideceklerdi hep beraber bizdeyiz akşam herkes dağıldıktan ailece başbaşa kaldik büyük gorumcem dedi ki eltini nasil buldun bende iyi insan hoş bi bayan dedim hep beraber toplanıp evine ziyarete gitmişler dedi bende benim haberim yok sonradan da görüştük kimse bahsetmedi dedim Gorumcen anladi benim haberim olmadığını lafi çevirmeye başladı.

Neyse hacilari yolcu ettik sabah ben zor duruyorum eve geldik eşime yine patladim sen niye aynı şeyleri tekrar ediyorsun diye bağırdım çağırdım. Ben sizin arkanizami dusecektim en azından gittik diyebilirsiniz hepiniz tanıdınız dedim yine ben çok kızdım kirildim.

İşte en sonda bu oldu bakalım ne yapacaz ya böyle devam edecek yada bitirecez

Ailecek sorumsuzlar hangi birine kizayim kirilayim sadece içimi dökmek istedim Şimdi eltimlede aynı dusuncedeyiz .

Eşiniz araba arıyo görümeniz biliyo birinden biri adam yerine koyup bahsedebilirdi size alınmakta haklısınız ..

ben sunu anlamadim gizliyecek ne var. bu resmen dislama ya tamam bazen cok ozel bir sey olur iki kardes arasinda ozel bir sir olur hic bir zaman soylenmiyecek bir sey dir olur. yani kaynin evlenecekmis bu elinde sonunda aciga cikacak bir sey bunlar her seyi senden gizliyorlar ayip ya insan der ben ne yim. esinlen konus bu boyle gitmez ama SAKİN bir sekilde

Eşin senden habersiz görümcenlere araba mı almış?
Yani parasını eşin mi ödemiş?
Yoksa sadece aracı olup satıcı ile alıcıyı mı buluşturmuş?
Yaptığı araracılık ise ortada kızmanızı gerektirecek bir durum göremedim.
Aynı konuya herbirimizin vereceği tepki farklıdır elbette ama zarar görmemişseniz
huzurunuzu kaçırarak durumu zarara dönüştürmeseniz sizin için iyi olur.

Araba arayıp bulması falan önemli değil belki söylemese de olur ama o gün iki kişiyi alıp size getirecekse söylemesi gerekirdi sabah siz de en azından hazırlık yapardınız. Hem de benim haberim yok demezdiniz ortada tuhaf bir durum oluşmazdı. Bence sonuna kadar haklısınız

Herseyi bilmek zorunda misiniz ki? size noluyor ki gorumcenin,damadin ,abisinin alacagi arabadan ne yaptigindan illa kadin arayip tek tek herseyi rapor edecek degil ya ben sahsen kimseye tutup biz bunu aliyoruz surdan aliyoruz filan diye haber vermem seni ilgilendiren birsey yok yani sadece damat ve arkadasini misafir edecekse onu onceden soylemeliydi

Ama cidden tuhaf seni ailesinin dışında tutuyor gibi.. hani kızıp karışmıyorsan böyle yapmasi saçma neden böyle olabilir ki yada huyuysa bu zor değişir hayretle okudum bu olayida

3.sayfanın sonunda bi farklı olay daha yazdım bide 5.sayfanın ortasında yazdım orayida okursanız hak vereceginizi düşünüyorum. Evet bilmek zorunda degilim ama dış kapının mandalida olmak istemiyorum.

Son düzenleme:
3.sayfanın sonunda bi farklı olay daha yazdım bide 5.sayfanın ortasında yazdım orayida okursanız hak vereceginizi düşünüyorum. Evet bilmek zorunda degilim ama dış kapının mandalida olmak istemiyorum.

O konularda ben zaten san hak verdim eve gelen ,giden,kalacak olan tabiki senin bilginde olmali 3. Sayfada yasadigin seyi ben yasasam kizilca kiyamet kopardi evde
Ben sirf daha once haber vermediler diye esimin d.gununde kendi kendilerine plan yapan ve geliyoruz diye son dakka haber veren gorumceyi geriye cevirdim almadim eve
Benim seni ilgilendirmez dedigim kisim kim nerden ne almis,arabayi nezaman almis muhabbeti o seni baglamaz .. ama eve ugrayacaklarini onceden bilmeliydin tabiki

Bence çok çok haklısınız, eş demek bence insana en yakını demek, adı üzerinde eş, senin eşin, insan tabi ki bekliyor her şeyi ilk seninle konuşmasını, yok sayılmak üzücü tabi bir de diğerlerinin bildiği bir şeyi senden gizleyince insan kendisini daha önemsiz ve uzak gibi hissediyor bazen. Bence bu olayda kızmak yerine sana ne yaşattığını söyleyebilirsin ona. Yani sana kızmadım ama üzüldüm, çünkü yakın hissetmediğini sandım diyebilirsin. İnşallah bir an önce düzelir hislerin, çok geçmiş olsun. Bir de ben insanlar bir şey paylaştığında burada saldırıya geçme için bekler gibi bir anda suçlamada bulunan ve bilmiş bilmiş yorumlar yapan üyeleri hiç anlamıyorum. Herkes fikrini ve hislerini paylaşabilir. Her konuda herkes aynı fikre sahip olmak zorunda değildi.

Teşekkür ederim. Bu son olay diğerlerinin devamı oldu araba hiiiç bi şekilde umrumda bile değil isterse kat yat alsin alacak gucude var eşimin maddi durumuda müsait. Ama burda olay farklı olay beni kaleye almamaları aa tüh unuttum gibi davranmaları bu yüzden kırgınım hem eşime hem gorumceme. Bundan sonra beklemedeyiz bakalım.

tabiki her seyi soylemek zorunda degil yanliz aile icinde bir dislama var en basit seyleri bile soylemiyorlar.

Bence eşinizin karakteri böyle. Sizi önemsemediginden değil sadece bu tür şeyleri önemli gormediginden söylemiyor.

Demek ki aile icinde bazi şeyleri önemsiz diye eşinize soylememisler o da alıştığı durumu kendi evinde uyguluyor.

Araba konusunda siz dış kapının mandalı degilsiniz elbet ama sizi ilgilendiren bir durum söz konusu da degil. Sadece eve gelmeden 1 saat önce haber vermeliydi 10 dk önce degil.

Ancak 3. Sayfada anlattığınız tanıdık çocuğun sizde 1 ay kalması durumu biraz farkli. O tür durumlarda mutlaka haber vermesi gerekir. Vermiyorsa ciddi şekilde konuşun. Sürekli hatırlatın bu durumu haber vermeye alışsın.

Yardım alabilirsiniz. Bu durum sizi oldukça üzüyor anlaşılan. Bize göre abartilacak bir durum yok ama herkesin kırıldığı seyler aynı olmayabiliyor. Eşinizi size haber vermeye nasıl alıştırırsınız bunun için yardım alın.

Ya da bir kac kez siz de emrivaki yapın haber vermeyin, kendisinin de bu sekilde davrandığını soyleyin. Ama bu duruma kızar araniz daha kötü olur mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…