Haber vermemesine esiminde gorumceminde bana bahsetmemelerineBende sorun var galiba neye kirildiginizi anlamadım
Belkide önemsememistir eşiniz durumu Unutmuştur. O yüzden size söylememiştirHaber vermemesine esiminde gorumceminde bana bahsetmemelerine
Haberi varmış kac gündür eşimin gelmiş demesi de bi tuhaf zaten geleceğini bilen kişi neden gelmiş desinkierkekler dusunemiyor boyle seyleri pek. gorumcenin soylememesi garip
Olabilir diyemiyorum 3 gundur konuşulan 1 saat sonrada isim var ben gidiyorum diyen bunu mu akıl edemez bak bugün damat buraya gelecek diyemezmiBelkide önemsememistir eşiniz durumu Unutmuştur. O yüzden size söylememiştir
esiniz belki sadece damada birinin numarasini vermistir onlar anlasip karar vermislerdir. arabayi almaya geldikten sonra soylemislerdir falan. gorumceye neden soylemedin arabayi buradan alacaginizi sen de gelirdin beraber bir gun gecirirdik deyip agzini yoklayabilirsinizHaberi varmış kac gündür eşimin gelmiş demesi de bi tuhaf zaten geleceğini bilen kişi neden gelmiş desinki
Hmmm,bu konuda haklısınız. Sordunuz mu peki neden gizlemis? Ortada ne varda söylemiyor ki? Çok saçmaOlabilir diyemiyorum 3 gundur konuşulan 1 saat sonrada isim var ben gidiyorum diyen bunu mu akıl edemez bak bugün damat buraya gelecek diyemezmi
Canım eşimin arkadasından almışlar arabayı bütün işlemler halledilmiş sadece imzası gerekiyormuş damat oyle dedi oturduğumuz yürüme mesafesi 10 dk felan bi yer arkadaşıesiniz belki sadece damada birinin numarasini vermistir onlar anlasip karar vermislerdir. arabayi almaya geldikten sonra soylemislerdir falan. gorumceye neden soylemedin arabayi buradan alacaginizi sen de gelirdin beraber bir gun gecirirdik deyip agzini yoklayabilirsiniz
Onların kendi düğün takisiyla aldı . Eşimin haberi yokmuş gibi davranmasi beni üzdüAnlamadığım bir yer oldu kb, eşin sizin paranızla mı kardeşine almış arabayı, yoksa onların parasıyla araba seçmelerine almalarına manevi destek mi olmuş , söylemediği için kırılmışsın
Gorumcemde bi tuhaf bi gün önce konuştuk eşinin bizim yanımıza geleceğini neden sonradan olsada söylemedi hic öncesinde bi sorun yok biraz fazla rahat o kadarHmmm,bu konuda haklısınız. Sordunuz mu peki neden gizlemis? Ortada ne varda söylemiyor ki? Çok saçma
Ben yok musun gibi davranmalarını esiminde gorumcemindeTam olarak bunda neye kırıldınız..
Abartmayın lütfen..
Onların kendi düğün takisiyla aldı . Eşimin haberi yokmuş gibi davranmasi beni üzdü
Kirildim evet ama esim boyle biseyde beni küçük düşürmesin diye kendisinden duyacağım bi olayı başkasından duymayayim diye kırgınım oda farkında bununvalla bana göre kırılacak bişey yok bunda.. takma kafana..
Evet maddi olarak bizden çıkmadı ciksada önemli degil eşimin maddi durumu iyi yani gerektiğinde desteğimizi esirgemeyen düğünü herseyini eşim yapti sonuçta helali hoş olsun keşke benim onu ne kadar düşündüğüm gibi oda beni düşünse burda maddi anlam yukleyemiyorum sadece biraz düşüncesizlik yaptıklarını gördümBence demeyi unutmuştur çünkü sizin paranızdan çıkmamış ki tepki verirsin diye söylemesin.
Sen önemsenmiyorum demek ki ondan demedi gibi düşünüyorsun anladığım kadarıyla, erkekler detaya değil olaya bakıyorlar genelde, detayda da haber vermek kalıyor.. Kasti yapmamıştır, kardeşime onun eşe falan yardım edeyim de olsun bitsin misali, direk sizin hayatınızı etkileyen bir alışveriş olmadığından da unutması daha muhtemel. Yada diyecekti de fırsat olmadı, konusu açılmadı vs vs.
Sonuçta gizli saklı bir işte değil, görümcen de unutmuş olmalı yada nispet yapıyormuş gibi görünmemek için de telden söylemek istememiş olabilir.
Boşver ya 2 günlük dünya tek takıldığın şey bu olsun :)