Tabiki sakin kalmadım bi daha yapma böyle bişey dedim olmasin kesinlikle ben senin soylemeni istiyorum iyi yada kötü her neyse dedim aradan 1 sene gecti yine bi olay daha oldu kaynimin bi kiz arkadaşı varmış hic tanismamistik ben ve eşim.Kaynim, kvem,kpm, eşim hep beraber toplanıp aileyi kizla tanistirmaya götürmüş.
Ertesi gün bi düğün vardı yakin akrabanin Kaynim kizida davet etmiş geldi orda. tanıştık ama dün gece ne kiz söyledi geldiklerini ziyarete nede bizimkiler öyle gecti bir ay sonra kvalidemle kpederim hacca gideceklerdi hep beraber bizdeyiz akşam herkes dağıldıktan ailece başbaşa kaldik büyük gorumcem dedi ki eltini nasil buldun bende iyi insan hoş bi bayan dedim hep beraber toplanıp evine ziyarete gitmişler dedi bende benim haberim yok sonradan da görüştük kimse bahsetmedi dedim Gorumcen anladi benim haberim olmadığını lafi çevirmeye başladı.
Neyse hacilari yolcu ettik sabah ben zor duruyorum eve geldik eşime yine patladim sen niye aynı şeyleri tekrar ediyorsun diye bağırdım çağırdım. Ben sizin arkanizami dusecektim en azından gittik diyebilirsiniz hepiniz tanıdınız dedim yine ben çok kızdım kirildim.
İşte en sonda bu oldu bakalım ne yapacaz ya böyle devam edecek yada bitirecez