Kırıldım:((

Kim kime dum dumaaa... Boş veriiiiin,takmayın bence.

Bana niye söylemediniz diye sorarsınız tabiki ama bu kadar buyutup 2 gun küs kalacak bir konu asla değil.

Erkekler bizim gibi ince düşünmüyorlar, bişey oldumu son anda konusu açılınca diyorlar vs. Kendileri önce olayı halledip, sonra söylüyorlar. Akıllarına gelmemişim diye düşünme, eşin önemsiz bulduğundan olayın oluş aşamasını sana söylememiştir yada aldıktan sonra diyecektir vs. Senin aniden eve gelen misafirle olayı anlaman kırmış seni birazda. Düşüncesizlik sayılır ama iyi huylu, zararı yok allahtan :)

Nick i değiştirmişsin hayırlı olsun buarada

Üzmene değmez kendini yahu zaten anlamıştır biraz, artık söyler bence

Bana niye söylemediniz diye sorarsınız tabiki ama bu kadar buyutup 2 gun küs kalacak bir konu asla değil.
Bak şimdi hic haberim olmasa önemli olamayabilir bi gün önce gorumceyle konuşup ertesi günü eşinin bize araba almak için gelmesi ve eşimin bu durumdan habersizmis gibi davranmasi gorumcemi arayıp eşin buradaydı araba almış abin he evet bi haftadir konusuyoduk dedi bende Dün niye söylemedim deyincede bilmem önemli gelmedi o yüzden demesi beni kırdı ne yalan soyleyeyim

Hiç soylemeyede niyeti yokmuş damatta söylemese esimde kardeside. Aman neyse güle güle binsinler.

Evet değiştirdim canim teşekkür ederim

Hiç soylemeyede niyeti yokmuş damatta söylemese esimde kardeside. Aman neyse güle güle binsinler.

Evet değiştirdim canim teşekkür ederim

Söylerlerdi bence ya , belki de birden karar verildi alım aşamasında, fırsat doğmadı. Zaten direk arabayı görmezdin söylerlerdi eminim sana. Umurlarında değilmişim gibi şeyler düşünme üzme kendini ihmalkarlık etmişler gitmiş bitmiş

Ablacim sen yine nick degistirmissin ya

Evet esiniz haber vermeyerek ayip etmis ama belki kiz kardesim haber vermiştir diye de onemsememistir..
Bu kadar takılma bence..

Araba konusuna takılmamalısın ama eve davet edeceği belli bir şey üstelik yanında arkadaşı var ve ilk defa geliyorlar. Burda sinirlenmekte çok haklısın. Sana söylemesi gerekirdi.

Ablacim sen yine nick degistirmissin ya

Evet esiniz haber vermeyerek ayip etmis ama belki kiz kardesim haber vermiştir diye de onemsememistir..
Bu kadar takılma bence..
Evet değiştirdim bugün yenilik yaptim kendime

Bi kaç kere daha böyle olay olmuştu yine eşim amcasının oğlu eşi cocuklari bize gelmişlerdi ben misafir olarak geldiklerini biliyodum fakat olay farklıymış eşimle amcasının oğlu konuşmuşlar gelen misafirin oglu bizde 1 ay kalacakmis. Onlar başka şehirde kaldıkları için. 21yaşında delikanlı polis olmuştu görev yeri ankara olduğu için bizim evde 1 ay kalması için eşime ricada bulunmuşlar

Benim yine haberim olmadı ne hanımı bisey söyledi ne konu geçti hic bişey.

O gece misafirimiz oldular ailecek ertesi gün vedalastik kapıdan hepsi gitti tekrar oglan elinde valizleri geldi hiç bişey anlamadım sonra eşime sordum fatih niye babasiyla gitmedi dedim esimde burda kalacak onun için gelmişler zaten dedi.

İyi tamam kalsın 1 ay nasil olsa gecer zor durumda olmasa kalmazdı dedim ama insan bi konuşur söyler bak böyle bişey var sizede sıkıntı vermek istemezdik ama kusura bakmayın diye söylemeleri kazım degilmiydi sen niye bana söylemedim dun aksam dedim eee nolacakmis 1 ay kalacak kocaman adam dedi ben yine sanki istemiyormusum gibi anlasildim.

4 sene felan oldu bu olaya ama yine ben çok üzülmüştüm esimin vurdum duymazligi beni yine çok uzmustu insan eşiyle konuşmadan karar verirmi habersiz olunca da ister istemez kiriliyorum benim herşeyi alçak gönüllü olmamdan kaynaklaniyo kimseyi kırmak istemiyorum herkes artık ben yokmusum gibi davraniyo gibi geliyo

Bak iste o zaman haklisin. Kesinlikle esine soyle. Boyle sey mi olurmus. Saka gibi.
Yaptigi hic doğru degil
Bir kere yapsa anlarim ama sanki sen dis kapinin mandaliymissin gibi surekli ayni seyi yapmasi hic hos degil.
Bence abla kusecegine al karsina guzelce anlat, konus. Bir daha yaparsan kapiyi acmam, sen rezil olursun de ki ciddiyeti anlasin..

Ben olsam sadece damadın geleceğini bir gün önceden haber vermemesine kızardım. Çünkü evinize ilk kez gelen bir insana, hazırlıksız yakalanmanız hoş olmamış. Diğer araba mevzularına karışmazdım. Sizde güzel bir uslupla keşke haber verseydin alışveriş yapardık, yemek yapardık ayıp oldu deyin.

2 gündür konuşmuyoruz o laf atiyoda ben cevap vermiyorum yaptığı hatanın farkında oluyo ama yine aynı şeyi tekrarliyo bi kaç gün böyle devam etsin ben biraz daha sakinlesiyim konusacam simdi konuyu acarsam geçmişe döneriz iyice kirariz birbirimizi

Amaaaan boşver, işinmi yok, haber vermeyene öyle muamele edilir, şimdi haberin olsaydı Birsürü iş olcaktı sana hazırlık yap v. S. Takma öyle şeylere, çoook yorulursun

Amaaaan boşver, işinmi yok, haber vermeyene öyle muamele edilir, şimdi haberin olsaydı Birsürü iş olcaktı sana hazırlık yap v. S. Takma öyle şeylere, çoook yorulursun
Canım mesele misafirin eve gelmesi degilki mesele beni dış kapının mandali olarak görmeleri

ben bile okurken sinirlendim
neyse yorum yapmaktan vazgectim doldurmak kiskisrtmak istemiyorum cunku ama benim basima gelse cok buyuk kavgalar olurdu yapardim ve burnundan getirirdim, bana birak soylemeyi soracak soracak daha sence alayim mi karssam mi diye, ben kimim kim oluyorum ki .. hey Allahim bu erkeklerin analari bacilari olsun baska kimseyi insandan saymiyolar zaten

Ben olsam cok kizardim sanirim o evin hanimi sizsiniz size sorulmadan is yapulmamali iyi siz de eşinize söylemeden çağırın anne tarafından birini iki ay kalsın ev alsın araba alsın esinize hic söylemeden destek olun

Olur mu öyle şey kırılmakta haklısınız

Bütün yorumları okudum da eşiniz bunuda soylemeyi unutmuş olamaz heralde. Esiniz ve cevredekiler demekki goruslerinizi onemsemiyor yada sizden cekiniyor esiniz sonradan ogreniyorsunuz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…