Kırıldım:((

Bence eşinizin karakteri böyle. Sizi önemsemediginden değil sadece bu tür şeyleri önemli gormediginden söylemiyor.

Demek ki aile icinde bazi şeyleri önemsiz diye eşinize soylememisler o da alıştığı durumu kendi evinde uyguluyor.

Araba konusunda siz dış kapının mandalı degilsiniz elbet ama sizi ilgilendiren bir durum söz konusu da degil. Sadece eve gelmeden 1 saat önce haber vermeliydi 10 dk önce degil.

Ancak 3. Sayfada anlattığınız tanıdık çocuğun sizde 1 ay kalması durumu biraz farkli. O tür durumlarda mutlaka haber vermesi gerekir. Vermiyorsa ciddi şekilde konuşun. Sürekli hatırlatın bu durumu haber vermeye alışsın.

Yardım alabilirsiniz. Bu durum sizi oldukça üzüyor anlaşılan. Bize göre abartilacak bir durum yok ama herkesin kırıldığı seyler aynı olmayabiliyor. Eşinizi size haber vermeye nasıl alıştırırsınız bunun için yardım alın.

Ya da bir kac kez siz de emrivaki yapın haber vermeyin, kendisinin de bu sekilde davrandığını soyleyin. Ama bu duruma kızar araniz daha kötü olur mu bilmiyorum.
Canim tesekkur ederim yorumun icin.
Önceki yasadigim olaylar yıllar öncesinde yaşandigi icin o konulari sonradan ekleme yaptim en son yasadigimiz olaydan baslayarak birbirin devami olsun ki daha iyi anlaşılabileyim istedim.

Evet eşim biraz ne var bunda olsun bişey olmaz gibi düşünen kaygisiz bir insan.Sürekli uyarilarima karşı ayni durumu sergiledi.En son artik dedim bu böyle devam etmesin bi ceza vereyim istedim.
İşte carşamba günü araba mevzusu yaşadik herseyi bana söylesin herseyden haberim olsun demiyorum araba da beni ilgilendirmez ama mevzu önceki olaylarin devami niteliginde.
Düne kadar konuşmadim yatagida ayirdim kendide yaptigi hatanin farkinda oldu ve gelip ozur diledi. Şimdi iyiyiz inşallah bi daha böyle yapmaz (valla tam emin degilimo_O) mutlu mesut bahtiyar gideriz insallah :KK51:

Önceki yasadigim olaylar yıllar öncesinde yaşandigi icin o konulari sonradan ekleme yaptim en son yasadigimiz olaydan baslayarak birbirin devami olsun ki daha iyi anlaşılabileyim istedim.

Evet eşim biraz ne var bunda olsun bişey olmaz gibi düşünen kaygisiz bir insan.Sürekli uyarilarima karşı ayni durumu sergiledi.En son artik dedim bu böyle devam etmesin bi ceza vereyim istedim.
İşte carşamba günü araba mevzusu yaşadik herseyi bana söylesin herseyden haberim olsun demiyorum araba da beni ilgilendirmez ama mevzu önceki olaylarin devami niteliginde.
Düne kadar konuşmadim yatagida ayirdim kendide yaptigi hatanin farkinda oldu ve gelip ozur diledi. Şimdi iyiyiz inşallah bi daha böyle yapmaz (valla tam emin degilimo_O) mutlu mesut bahtiyar gideriz insallah :KK51:

Evet anladim seni o nedenle ben de önce ilk olayi sonra diger olayi degerlendirdim. :anneadayı:

Hatasını anlamış olmasi durumu degistirecegi anlamina gelmez canim. Eger bu durumdan sikayetci isen bence daha fazla uzulmeden ne sekilde davranilmasi gerektigini bi araştır derim. Belki bazi püf noktalar vardir yapman gereken.:KK58:

Umarim hep mutlu mesut yaşarsınız :KK37:

Evet anladim seni o nedenle ben de önce ilk olayi sonra diger olayi degerlendirdim. :anneadayı:

Hatasını anlamış olmasi durumu degistirecegi anlamina gelmez canim. Eger bu durumdan sikayetci isen bence daha fazla uzulmeden ne sekilde davranilmasi gerektigini bi araştır derim. Belki bazi püf noktalar vardir yapman gereken.:KK58:

Umarim hep mutlu mesut yaşarsınız :KK37:
Allah razi olsun tatlim insallah :KK68:
Vallahi artik soylemekten ben biktim adam bikmadi yaptigi her hatanin arkasindan mutlaka kustuk kirildik bilmiyorum işte devam ediyoruz 14 seneyi bitirdim evliligimde.:mad::KK51:

Allah razi olsun tatlim insallah :KK68:
Vallahi artik soylemekten ben biktim adam bikmadi yaptigi her hatanin arkasindan mutlaka kustuk kirildik bilmiyorum işte devam ediyoruz 14 seneyi bitirdim evliligimde.:mad::KK51:

Oo maşallah Allah daha mutlu sekilde uzun yillar devam etmesini nasip etsin insallah.:KK68:

Vallahi her evlilikte mutlaka sorunlar oluyor. Ben sorunsuz sıkıntısız bir evlilik görmedim hiç.
Daha büyük bi derdiniz olmasin da bu halledilir umarim Hoppa

Oo maşallah Allah daha mutlu sekilde uzun yillar devam etmesini nasip etsin insallah.:KK68:

Vallahi her evlilikte mutlaka sorunlar oluyor. Ben sorunsuz sıkıntısız bir evlilik görmedim hiç.
Daha büyük bi derdiniz olmasin da bu halledilir umarim Hoppa
Saolasin canim işte bu vurdum duymaz huyu olmasa ben kendimi dışlanmiş hissediyorum sormadan haber vermeden böyle olaylar gelişiyo bizdede bi oglum var bak profildeki bugun dogum gunuydu 14 e girdi

Saolasin canim işte bu vurdum duymaz huyu olmasa ben kendimi dışlanmiş hissediyorum sormadan haber vermeden böyle olaylar gelişiyo bizdede bi oglum var bak profildeki bugun dogum gunuydu 14 e girdi

Belki uzun yillar birlikte olmanin verdiği rahatlik vardir esinde canim. Seni anlayisli biri olarak görüyorsa o nedenle de umursamiyo olabilir.

Allah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin. Mutlu yaslari olsun insallah:KK73:

Bu arada senin diger nickin daha guzeldi :oops:

Belki uzun yillar birlikte olmanin verdiği rahatlik vardir esinde canim. Seni anlayisli biri olarak görüyorsa o nedenle de umursamiyo olabilir.

Allah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin. Mutlu yaslari olsun insallah:KK73:

Bu arada senin diger nickin daha guzeldi :oops:
Allah razi olsun canim :KK36:

black_ women di Evet degiştirdim pişman oldum başka hakkimda kalmadi hepsini kullandim yönetimden rica etsem tekrar verirlermi acaba o_O

Allah razi olsun canim :KK36:

black_ women di Evet degiştirdim pişman oldum başka hakkimda kalmadi hepsini kullandim yönetimden rica etsem tekrar verirlermi acaba o_O

Benim gözüm ona alismisti onu begeniyordum yani:cool:
Denemekten zarar gelmez bi sansini zorla istersen :KK6:

Kazen ya da Mune belki bi güzellik yapar sana bi rica et bakalim :KK37:

Esnizmi odedi arabanin parasini?
Yok canim esim odemedi esim aldi araci oldu. İşte olay farkli yani konu araba degil diger sayfalarda daha net acikladim bu olayin başlangicinin nerden kaynaklandigini sorun esimin vurdum duymazligi ben yokmuşum gibi davranmasi canim

Valla ben olsaydım yerinizde kirilacagim(daha dogrusu sinirlenecegim)şey kesin ev daginikken ve hazirlik yapma vaktim yokken emrivaki ile misafir getirmesi olurdu eşimin.

senin alaya aldığın gibi acaba bende seni mi alsam? ama ben insanım yakışmaz bana.
erkekler biraz kaygısızdır, ama görümcenin saklaması içime pek sinmedi. bunun üzerine dur bence.

Merhaba bayanlar
2 gündür eşime çok kırgınım .
Gorumcen ekimde evlendi 26 yaşında başka şehirde oturuyo şimdi 6 aylık hamile düğün takilariyla araba almak istemişler.Malum hastane işi felan olur diye takıları değerlendirmek istemişler.

Buraya kadar normal araba alacaklarını biliyordum söylemişlerdi zaten.

3 gün önce gorumcemle telde hal hatır hamilelik nasil diye sordum iyi gidiyo dedi tamam görüşürüz dedim kapattım teli.

Ertesi gün öğleden sonra saat 2 buçuk felan esim aradi (eşim de akşam gelmişti eve şehir dışındaydı Bende biraz keyifsizdim uzandım koltuğa dinleniyordum evide toplamadim)Efendim dedim esimde Ahmet gelmiş 10dk sonra evdeyiz dedi bende Ahmet kim dedim bizim Ahmet Aysenin kocası sen biseyler hazırla dedi kapatti teli.

Hemen kostum mutfağa cay suyu koydum bitaraftan ortalık topluyorum
bi taraftan ben ne hazirlayim esim kac gündür evde yoktu alışverişte yapmadık bide damat ilk defa gelecek çekindim biraz.

Kapı çaldı oğlum açtı kapıyı esim damat bide damadın arkadaşı var yanında beraber gelmiş arkadasiyla
Hoşgeldiniz dedim sofrayı hazırlayıp buyur ettim sadece peynir zeytin yumurta vardı evde habersiz olduğum için biseyler hazırlayamadim dedim olsun dedi damat siz kusura bakmayın dedi.

Hayırdır bi işin mi vardı dedim. Ahmet de bi haftadir araba arıyordu abi bize bulmuş almış bende imza atip arabayı almaya geldim arkadaşla dedi.

Ben şok oldum benim haberim yoktu dedim damatta bi tuhaf oldu arkadasida dun Ayseyle telde konuştuk hic bahsetmedi dedim.

Ahmet te ayse arıyordu niye size söylemedi anlayamadim dedi 3 gundur konuşuyoruz biz araba olayını dedi.

Bende neyse olsun dedim ama Çok kirildim esimde bi tuhaf oldu.
Bende şakayla gizlidir ondan dedim esimde tuhaf bi şekilde yüzüme baktı anladı heralde suçunu hepsi beraber çıktılar evden.

Akşam geldi hic konuşmadım 2 gündür kırgınım

Belki bilerek yapılan bişey değildir ama söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum haberi varmış eşimin ama Ahmet gelmiş demesine cok kirildim. Kendimi dışlanmış gibi hissettim.

Görümceyi aradım hayırlı olsun araba almış abim size dedim saol evet aldı bugün almaya gitti yanina dedi evet buraya geldiler dedim he evet size geleceğini söyledi ahmet dedi aklıma gelmedi söylemek dedi

Siz olsanız önemli bişey yok bunda mı dersiniz söylemesi gerekir dimi dersiniz

Kusura bakmayın biraz uzun oldu
canım hiç üzme kendini evet söylenmesi gerekiyordu tabiki belli ki birşeylerden çekinmiş sen sıkma canını erkeklerin bazen böyle düşüncesizlikleri olabiliyor neye kırıldığını otur konuş bence anlat halini derdini neden böyle yaptığını da anlatır hem :KK69:

Sizi bence resmen dislamislar bence ben olsam alinirdim.araba aliyorlar ya bi havslara girmislrr .eğer bir dertleri olaydi hemen duyardiniz ben boyle seylerden gicik alirim sahsen

benimkilerde aynı valla.bütün arkadaşlarıyla planları yapıyor gelmeden önce sokakta kalırsa çatkapı.yedek parça durumu

senin alaya aldığın gibi acaba bende seni mi alsam? ama ben insanım yakışmaz bana.
erkekler biraz kaygısızdır, ama görümcenin saklaması içime pek sinmedi. bunun üzerine dur bence.
Hiç sorun degil dalgada gecebilirsiniz en son sayfalarda ben zaten kendimle dalga gectim

Teşekkür ederim yorumun icin

Eşimle cözdük konuştuk yaptiklarinin yanlış oldugunu anladı sorun benim yumuşak huylu olmamdan kaynaklandığı için nasil bir yol izledigimi anladım biraz daha kendime saygi duyulsun diye akrabalarıyla mesafe koydum konuyu acmamak üzere kapattik

X