Canim tesekkur ederim yorumun icin.Bence eşinizin karakteri böyle. Sizi önemsemediginden değil sadece bu tür şeyleri önemli gormediginden söylemiyor.
Demek ki aile icinde bazi şeyleri önemsiz diye eşinize soylememisler o da alıştığı durumu kendi evinde uyguluyor.
Araba konusunda siz dış kapının mandalı degilsiniz elbet ama sizi ilgilendiren bir durum söz konusu da degil. Sadece eve gelmeden 1 saat önce haber vermeliydi 10 dk önce degil.
Ancak 3. Sayfada anlattığınız tanıdık çocuğun sizde 1 ay kalması durumu biraz farkli. O tür durumlarda mutlaka haber vermesi gerekir. Vermiyorsa ciddi şekilde konuşun. Sürekli hatırlatın bu durumu haber vermeye alışsın.
Yardım alabilirsiniz. Bu durum sizi oldukça üzüyor anlaşılan. Bize göre abartilacak bir durum yok ama herkesin kırıldığı seyler aynı olmayabiliyor. Eşinizi size haber vermeye nasıl alıştırırsınız bunun için yardım alın.
Ya da bir kac kez siz de emrivaki yapın haber vermeyin, kendisinin de bu sekilde davrandığını soyleyin. Ama bu duruma kızar araniz daha kötü olur mu bilmiyorum.
Önceki yasadigim olaylar yıllar öncesinde yaşandigi icin o konulari sonradan ekleme yaptim en son yasadigimiz olaydan baslayarak birbirin devami olsun ki daha iyi anlaşılabileyim istedim.
Evet eşim biraz ne var bunda olsun bişey olmaz gibi düşünen kaygisiz bir insan.Sürekli uyarilarima karşı ayni durumu sergiledi.En son artik dedim bu böyle devam etmesin bi ceza vereyim istedim.
İşte carşamba günü araba mevzusu yaşadik herseyi bana söylesin herseyden haberim olsun demiyorum araba da beni ilgilendirmez ama mevzu önceki olaylarin devami niteliginde.
Düne kadar konuşmadim yatagida ayirdim kendide yaptigi hatanin farkinda oldu ve gelip ozur diledi. Şimdi iyiyiz inşallah bi daha böyle yapmaz (valla tam emin degilim) mutlu mesut bahtiyar gideriz insallah