- 8 Nisan 2017
- 56.937
- 299.019
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
bugün bol bol sirke sürüldü sırtıma benim için yeni bir sayfa başlıyor inşallah bundan sonra herşeyi değiştireceğim hayatımdaBendede vardı böbrek taşı, hemde hamilelikte, ben sirke ve limonlu ılık su içerek düşürdüm çok büyüktü ikiye bölündü öyle düştü, eski msjlarımda fotosu bile var kireç eritmedede limon sirke çok iyi
çok sağolun teşekkür ederimçok geçmiş olsun. keşke bilgim olsaydı yardımcı olabilseydim ama bu konuda bilgim yok. benim sadece sırt ağrılarım vardı reformer plates yapmıştım 20 seans almıştım ve çok iyi gelmişti ama o kaslarla ilgili tabi. yani ancak bunu söyleyebilirim zor oluyordur ya çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz
bu dediğiniz yer bana yakın sayılır bir araştırayım bakalım çok sağolunMerhaba
Annemin kaç senedir geçmeyen berbat bi topuk ağrısı ve boyun fıtığı vardı. Balıkesir Susurluk’ta çamur kaplıcası olan şifa termal ötele gitti. Mucize gibi birşey ağrıları yok denecek şekilde bitti . Ben de orada diz ağrıları için gelen birçok kişi gördüm . Ağrılarının yok olduğunu, bir sene kadar rahat ettiklerini daha sonra tekrar geldiklerini söylediler . Tatil ya da eğlence için uygun bir yer değil konforlu değil. Ama tam bir derman kaynağı. Şifa termal otel
Bugun hacamatla birlikte sülük yaptırdım bayağı rahatladı ağrılarım ..yeme içmeyi düzene kouacagim inşallah :)) çok sağolun hepinizReishi mantarı çin de 2000 yıllık tarihi olan bir gıda.Ölümsüzlük mantarı olarak geçiyor .Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve vücut hastalıkla daha güçlü mücadele edebiliyor.Şuan yurtdışında bir firma var oradan siparişle getirtiliyor.Roibos çayınında antioksidan özelliği var vücuttaki toksinleri atıyor.İkisini bir arada kullanınca tedavi edici etkisi artıyor.Eşimin bir arkadaşı iltihaplı romatizmayı bu ürünlerle atlattı .