- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.045
- 60
peygamber efendimiz buyurmuş diye biliyordum bende.yanii recm falan değil.bi kadının namusuna leke atan olursa en az 3 şahit olsun diye.islam dini işte bu kadar güzel
işte gördün demi abla nasıl yanlış tanıtılıyor islam şeriat bu gençlere 5 er kırbaç vurmuşlar niye işte gözdagı verecekler ya neyse bide emin olun ordakilerin çogu daha günahkardır
özürdilerim vallahi pişman oldum yorum yaptıgıma unutmuşum burada bi kaç kişinin borusunun öttüğünü özürdilerim amcım dini konuşmak degildi
bi çok kaynak var ama en iyisi dini kitap ımızı okumak daha dogruBirde şey var kafa karıştırıyor bazı okudukların birbirini tutmuyor,bu seferde senin benim aklım karışıyor..
İslam dini o kadar güzelki inceledikçe ,aşık olduğum bir DİN.
bi çok kaynak var ama en iyisi dini kitap ımızı okumak daha dogru
evet aslınsa şeriat güzel ama insanoğlu onuda bozmuş.Çok detaylı ilmiyorum merak ettim okudunm demin,böyle bir yazı vardı..
Recm cezasını sadece evli olup zina yapanlar için kullanılıyormuş..
Onuda şartları uygun olursa yapılıyormuş,devlet karar veriyormuş buna.
ne komediydi ama o günler ya aklı basında biri buna nasıl inanır iyi sen bişey yapma git bir hocaya tapuyu alTamam çok haklsın dinimiz o kadar özel ve güzel ki,bunu kötüye kullananları ne yapacağız..
Hadi sen ben aklı başında olan insanlarız,ya başkaları ne yapacak bile bile kananlar var.
Cennette sana tapu vereceğiz diyip insan kandırdılar yıllarca..
abla neler var bi bilsen bi kitap var 600 sayfa adam ben o gemide oldugum için sunu okuyup dua ettim diye gemiyi batırmadı Allah diyor neler nelerHer yazılan türkçe mealli kitapta aynı olmayabiliyor ama değilmi..
malesefevet aslınsa şeriat güzel ama insanoğlu onuda bozmuş.
evet aslınsa şeriat güzel ama insanoğlu onuda bozmuş.
ne komediydi ama o günler ya aklı basında biri buna nasıl inanır iyi sen bişey yapma git bir hocaya tapuyu al
burada söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaçgün önce kuranın mealini okumaya başladım.sebebide erkektir yapar suç kadında onun günahı daha fazla cümlesini çok duymam oldu.erkektir yapar diye ayetmi varmış merak ettim açıkcasıBirde şey var kafa karıştırıyor bazı okudukların birbirini tutmuyor,bu seferde senin benim aklım karışıyor..
kanmasınlar keleşim okusunlar ,kafa patlatsınlar.. bu güzel bir din ne , nedir öğrensinler.. o kananlar cahilmi inanmıyorum asla değil. o kananlar pazara gidip domatesin en iyisini seçiyorsa .evlendiğinde yakışıklı, yada güzel olsun diyebiliyorsa inan cahil değillerdir. o kananlar nefislerine öyle hoş geldiği içindir keleşim..Tamam çok haklsın dinimiz o kadar özel ve güzel ki,bunu kötüye kullananları ne yapacağız..
Hadi sen ben aklı başında olan insanlarız,ya başkaları ne yapacak bile bile kananlar var.
Cennette sana tapu vereceğiz diyip insan kandırdılar yıllarca..
abla neler var bi bilsen bi kitap var 600 sayfa adam ben o gemide oldugum için sunu okuyup dua ettim diye gemiyi batırmadı Allah diyor neler neler
açıkcası kadın tecavüzcülerine çocuk katillerine hayvan eziyetçilerine şeriat uygulanmasından yanayımKendimce şeriat güzel aman uygulansın demem,keşke hiç uygulanmasa hak hukukla iş görülse..
Cdden tam rezillikti o dönemler,adam saf saf inanıyor buna..
hayır ya bak gördünmü işine geldiği gibi davranmak buna deniyor erkekte kadında aynı Allah ın karsısındaburada söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaçgün önce kuranın mealini okumaya başladım.sebebide erkektir yapar suç kadında onun günahı daha fazla cümlesini çok duymam oldu.erkektir yapar diye ayetmi varmış merak ettim açıkcası
burada söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaçgün önce kuranın mealini okumaya başladım.sebebide erkektir yapar suç kadında onun günahı daha fazla cümlesini çok duymam oldu.erkektir yapar diye ayetmi varmış merak ettim açıkcası
kanmasınlar keleşim okusunlar ,kafa patlatsınlar.. bu güzel bir din ne , nedir öğrensinler.. o kananlar cahilmi inanmıyorum asla değil. o kananlar pazara gidip domatesin en iyisini seçiyorsa .evlendiğinde yakışıklı, yada güzel olsun diyebiliyorsa inan cahil değillerdir. o kananlar nefislerine öyle hoş geldiği içindir keleşim..
tabi dua edecegiz okuyacagız herkes inandıgını yasayacak ben müslüman bi ülkedeyim ama dinimi bilmiyorum tam boyutuyla baska inançlar hakkında bilgim yok vs vsKomedi desene ..
tabikide aynı ama millet sapıtmış durumda.ona bakarsan kadının 9 erkeğin 1 nefsi var.o bir nefse dahi sahip çıkamıyor.bdv dede ikinci kadınlar suçlanmadımı hephayır ya bak gördünmü işine geldiği gibi davranmak buna deniyor erkekte kadında aynı Allah ın karsısında