Kırbaçlı infaza alkışlı destek!

Sadece seriat ve simdiki Zaman birbirine uymuyor, bu bir gercek, bunu kabul etmemiz lazim. Bir ülkeyi herkes seriat yasayacak diye zorlayamazsin. Belki 50 % bunu isteyebilir peki geriye kalan 50 % ???
Yani olmaz. Keske söyle kitalara ayrilsa su ülke, seriat isteyenler orada yasasa, laik yasamak isteyenler baska bir yerde. keske öyle bir imkan olsa ...
seriat demek kanun demek yani zamana ve çaga uygun cezalar vermek demek ama sagolsun bazı müslüman kılıgında gezenler dini de şeriatı rayından çıkardılar malesef

Aynen böyle korku dolu şeyleri okuyunca şükrediyorum,ne kadar özgür ve rahatça yaşayan bir kadınım diyebiliyorum.
malesef bi çok ülkede erkekler kendi zevklerine göre dini istedikleri gibi kullanıyor oysa islam dini kadını yücelten bi din ama erkeler ve bazı kesimler bunu da kendilerine göre uyguluyor

ben dini olsun diye degil şeriat yanlış tanıtıldıgı için açıklama yaptım inanın gerçek şeriat kuralları yla bazıların uyguladıgı ve anlattıgı arasında daglar var ben kimseye müdahale etmem edemem kendi bilecegi iş

Merak ettiğim için baktım demin,recmin uygulanabilmesi için 4 kişi gerekiyormuş onuda kendi gözleriyle görmeleri şartı varmış.Buda biraz zor evde yatakta görebilmeleri yada ıssız yerde filan.Bu 4 kişiden bir tanesi emin olmayınca yğne sistem işlemiyormuş.Recm kararınıda devlet veriyormuş,ahalinın uygulama kararı yokmuş..

malesef bi çok ülkede erkekler kendi zevklerine göre dini istedikleri gibi kullanıyor oysa islam dini kadını yücelten bi din ama erkeler ve bazı kesimler bunu da kendilerine göre uyguluyor

İşte bunlara bir dur denmeli ama kim yapacak bunuda..
Herkes kandi kafasına göre yorumlarsa güzel dinimizden soğumaya başlıyoruz..

aynen, ama seriati belki sen istersin ama en istemem, isin kötüsü diyorum ya, ne sen benim yasadigim dünyada yasamak istiyorsun, nede ben senin. Seni ve beni ayiran din olacaksa, en iyisimi icimizde yasayalim dünyalarimizi ve birbirimize saygi ve Sevgi duyarak yasayalim mutlu mutlu :KK19::KK200:
Ben sevgiye cok inaniyorum biliyormusun S Sargoz sen beni bir ateist olarak seversen, bende seni bir müslüman veya katolik fark etmez seversem dünya cok güzel olur aslinda. Su an yasadigimiz tüm savaslar bunun yüzünden. Birbirimizi kabul etmememiz ?
Oysa senle ben ayni insaniz ayni isteklerimiz, arzularimiz, korkularimiz var. Bunu politikacilar cok güzel kullaniyorlar ama.
Senin acin benim acim, benim acim senin acin, ama bizi hep ayirdilar biliyormusun ?
Din dediler, mezhep dediler, irk dediler ?
Oysa hepimiz ayniyiz ? Insaniz sonucta, bundan ötesi yok. Sen beni sevmelisin ben seni, hic beni ilgilendirmiyor neye inandigin, ben sadece senin kabinin icini hissetmek isterim, Iyi bir insansan gerisi beni hic ilgilendirmiyor.

Elime o kırbacı verseler o totosundan o oklavayı sokup bağırsağını delen o kadın müsveddesine ve o eziyetleri eden o kadına vursam,,vursam :KK62::KK62:
şeriat o kadına gelsin işte.şeriat özgecanımız ve bütün kadınlarımızın katillerine gelsin.şeriat çocuk tecavüzcülerine gelsin.şeriat çocukların gözlerinden bi damla yaş akıntalara gelsin.hayvanlara eziyet edenlere gelsin.AMİNN

Merak ettiğim için baktım demin,recmin uygulanabilmesi için 4 kişi gerekiyormuş onuda kendi gözleriyle görmeleri şartı varmış.Buda biraz zor evde yatakta görebilmeleri yada ıssız yerde filan.Bu 4 kişiden bir tanesi emin olmayınca yğne sistem işlemiyormuş.Recm kararınıda devlet veriyormuş,ahalinın uygulama kararı yokmuş..
evet 4 kişinin görmesi gerkiyor ama bu recm degil galiba göz dagı vermek istemişler sözde

Insanlari cezalandirmak icin seriata gerek yokki, simdiki zamanda kanunlar var hukuk var.

aynen, ama seriati belki sen istersin ama en istemem, isin kötüsü diyorum ya, ne sen benim yasadigim dünyada yasamak istiyorsun, nede ben senin. Seni ve beni ayiran din olacaksa, en iyisimi icimizde yasayalim dünyalarimizi ve birbirimize saygi ve Sevgi duyarak yasayalim mutlu mutlu :KK19::KK200:
Ben sevgiye cok inaniyorum biliyormusun S Sargoz sen beni bir ateist olarak seversen, bende seni bir müslüman veya katolik fark etmez seversem dünya cok güzel olur aslinda. Su an yasadigimiz tüm savaslar bunun yüzünden. Birbirimizi kabul etmememiz ?
Oysa senle ben ayni insaniz ayni isteklerimiz, arzularimiz, korkularimiz var. Bunu politikacilar cok güzel kullaniyorlar ama.
Senin acin benim acim, benim acim senin acin, ama bizi hep ayirdilar biliyormusun ?
Oysa hepimiz ayniyiz ? Insaniz sonucta, bundan ötesi yok. Sen beni sevmelisin ben seni, hic beni ilgilendirmiyor neye inandigin, ben sadece senin kabinin icini hissetmek isterim, Iyi bir insansan gerisi beni hic ilgilendirmiyor.
ben de şeriat buysa yani bu sonradan uydurulansa istemem

şeriat o kadına gelsin işte.şeriat özgecanımız ve bütün kadınlarımızın katillerine gelsin.şeriat çocuk tecavüzcülerine gelsin.şeriat çocukların gözlerinden bi damla yaş akıntalara gelsin.hayvanlara eziyet edenlere gelsin.AMİNN
aynen o özgecan için o minik çocuklar için kırbaçmı idammı ne gelirse gelsin ..

Insanlari cezalandirmak icin seriata gerek yokki, simdiki zamanda kanunlar var hukuk var.
aslında aynı şeyi savunuyoruz idam bizim ülkemizde yasak ama bi çok avrupa ülkesinde serbest misal o işkenci anneye katil kocalara hayvan istirmacılara idam cezası verilmeli bence

hiç kimse kimseden ayrılmadı olivya ancak CAHİL insanlar ayrılır ve kanar..

peygamber efendimiz buyurmuş diye biliyordum bende.yanii recm falan değil.bi kadının namusuna leke atan olursa en az 3 şahit olsun diye.islam dini işte bu kadar güzel

Bahsettiğim konu evli olanlar içindi,bekarlara 100 kırbaç cezası varmış..

Çok uçlarda olanlar herhalde onlarda..
işte gördün demi abla nasıl yanlış tanıtılıyor islam şeriat bu gençlere 5 er kırbaç vurmuşlar niye işte gözdagı verecekler ya neyse bide emin olun ordakilerin çogu daha günahkardır

X