Kırbaçlı infaza alkışlı destek!

bence icten özür diledi
cogu yorumun ters bana ama bu yorumuna katiliyorum
insanlar özgür olmali
dinine ickisine yasamina kimseler müdahele etmemeli

Bende pek senin yorumlarina katilmiyorum dogru, fakat yine tesekkür ederim. Keske bu ülkede herkes gercekten özgürce hayatini yasayabilse...

Özür dilemene gerek yokki, hele 'amaaan konu kapatilsin, su sussun" seklindeyse (ki bana öyle geliyor) sadece burda fikirler tartisiliyor. Bide hakaret felan yokki özür dileme olsun.
konu kapansın diye degil sadece tartışmamak polemik çıkmasın diye ve niyetimin insanları yargılamamak oldugu anlasılsın diye samimiyetle özürdiledim

Zaten haberlere öyle yazıyo sariatla yönetilen şehrinde gerçekleşti diyor.

Ama gördüğün gibi sen buradan da hazmedemeyip taş yağmuruna tutmuşsun.

BenIpek

Yukarıdaki mesajda seni yanlışlikla alıntıladım. Cellatlarin yüzlerinin sarılması normal hayatlarında yaşarken tanınıp, eziyet edilmemeleri için.

alkışlasınlar bakalım. yarın kendileride oraya çıkınca onlarda onu alkışlarlar.

Halvete bile ceza mi verilirmis? Sacmalik...

Ama yine de mantikli bir ceza sekli, kesinlikle destekliyorum. Tabi halvete ya da bekarlara uygulanmamasi kaydiyla. Evlilik ici aldatmaya verilecek cezanin ilk adimi bu olmali, tazminat + hapis cezasi da eklenmeli ustune.

Bunu uygulayacak fırsatınız hiç olmasın

Seriatla yinetilen bir yeri kendi zihniyetiyle elestirmek sacma bence fitne fesat icin olmasi gereken birsey.
Ki Kurandan Nisa 2-15-16-25 okuyanlar anlayacaktir.Bunu elesyirmek hele kimsenin haddi degil.Dini yoruma girecegi icin acilimlarini yazamiyrm.ben telefonla bunu ceken beyinciklere yorum bile yazamuyrm o apayri bir kafa.
Allahim hepimizi kotuden kotulukden kotulerden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…