Kırbaçlı infaza alkışlı destek!

evet hele çocuk ve hayvan lara yapılanlar için onları öldürmeyecek hadım edeceksin

Tecavüz vakalarında tercihim öküzlerin hadım edilmesi lazım..

idamı bende istiyorum.ama hayvana eziyet mi etti kesilsin o eli bilekten.kadına tecavüzmü etti kesilsin şeyi dipten çocuklarımıza meleklerimize zarar verdi işkence edilsin. direk yok olsunlar

Toplu idam olsun şimdi kan görmeye dayanamayanlar filan olur yani..

ben yanlış biliyormuşum bi çok seyi mesela

Aslında çok kişi bir çok şeyi yanlış biliyor bence,bunuda ancak okuyarak öğreneceğiz,kulaktan dolma habwrler ne kadar doğrudur tartışılır oda..

nikahsız sevişmek zina dedim zinanın cezası da kırbac degil hapis olsun dedim

Iste, insanlarin sevismesine karismis oluyorsun. Sen evlilik öncesi seks'e karsi olabilirsin fakat herkes ayni düsüncede olmak zorunda degil ve bu düsünce ayriligi hapis cezasi ile ödemek zorunda degil. Özgürlük herkes icin olmali. Oruc tutan, namaz kilmak istiyenede, alkol icmek isteyen, sevismek istiyenede.

Iste, insanlarin sevismesine karismis oluyorsun. Sen evlilik öncesi seks'e karsi olabilirsin fakat herkes ayni düsüncede olmak zorunda degil ve bu düsünce ayriligi hapis cezasi ile ödemek zorunda degil. Özgürlük herkes icin olmali. Oruc tutan, namaz kilmak istiyenede, alkol icmek isteyen, sevismek istiyenede.
tamam özürdilerim

Şeriat bu değil demekle olsa keşke :KK51: nedense bütün şeriatla yönetilen yerlerde hep bunları görüyoruz :KK14:

Aklima hep komünistler geliyor bu konuda. Koyu komünistlere sorarsan onlara görede hicbir yerde tam kommünizm uygulanmadigi icin ülkeler iyi yürümemisti.. :KK14:

Özür dilemene gerek yokki, hele 'amaaan konu kapatilsin, su sussun" seklindeyse (ki bana öyle geliyor) sadece burda fikirler tartisiliyor. Bide hakaret felan yokki özür dileme olsun.
bence icten özür diledi :KK66:
cogu yorumun ters bana ama bu yorumuna katiliyorum
insanlar özgür olmali
dinine ickisine yasamina kimseler müdahele etmemeli

X