- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.039
- 60
açıkcası kadın tecavüzcülerine çocuk katillerine hayvan eziyetçilerine şeriat uygulanmasından yanayım
Bizde olmaz olmamalıda zaten,hukukla ceza verilsin,mesela idam geri gelse keşke...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıkcası kadın tecavüzcülerine çocuk katillerine hayvan eziyetçilerine şeriat uygulanmasından yanayım
tabi dua edecegiz okuyacagız herkes inandıgını yasayacak ben müslüman bi ülkedeyim ama dinimi bilmiyorum tam boyutuyla baska inançlar hakkında bilgim yok vs vs
idamın geri gelmesini bende istiyorumBizde olmaz olmamalıda zaten,hukukla ceza verilsin,mesela idam geri gelse keşke...
aynen abla aynenÇok derin konular aslında bunlar..
idamın geri gelmesini bende istiyorum
aynen abla aynen
evet hele çocuk ve hayvan lara yapılanlar için onları öldürmeyecek hadım edeceksinTecavüz suçuna kesin olmalı..
idamı bende istiyorum.ama hayvana eziyet mi etti kesilsin o eli bilekten.kadına tecavüzmü etti kesilsin şeyi dipten çocuklarımıza meleklerimize zarar verdi işkence edilsin. direk yok olsunlarBizde olmaz olmamalıda zaten,hukukla ceza verilsin,mesela idam geri gelse keşke...
ben yanlış biliyormuşum bi çok seyi meselaİşin içinden çıkamıyoruz sonra..
ben ne demişim sevişmeyin mi demişim neyse kusura bakma özrdilerim
nikahsız sevişmek zina dedim zinanın cezası da kırbac degil hapis olsun dedimEe sen demedinmi nikahsiz sevisen hapis'e girsin diye?
evet hele çocuk ve hayvan lara yapılanlar için onları öldürmeyecek hadım edeceksin
idamı bende istiyorum.ama hayvana eziyet mi etti kesilsin o eli bilekten.kadına tecavüzmü etti kesilsin şeyi dipten çocuklarımıza meleklerimize zarar verdi işkence edilsin. direk yok olsunlar
ben yanlış biliyormuşum bi çok seyi mesela
nikahsız sevişmek zina dedim zinanın cezası da kırbac degil hapis olsun dedim
tamam özürdilerimIste, insanlarin sevismesine karismis oluyorsun. Sen evlilik öncesi seks'e karsi olabilirsin fakat herkes ayni düsüncede olmak zorunda degil ve bu düsünce ayriligi hapis cezasi ile ödemek zorunda degil. Özgürlük herkes icin olmali. Oruc tutan, namaz kilmak istiyenede, alkol icmek isteyen, sevismek istiyenede.
Şeriat bu değil demekle olsa keşke nedense bütün şeriatla yönetilen yerlerde hep bunları görüyoruz
tamam özürdilerim
kiyamamtamam özürdilerim
bence icten özür dilediÖzür dilemene gerek yokki, hele 'amaaan konu kapatilsin, su sussun" seklindeyse (ki bana öyle geliyor) sadece burda fikirler tartisiliyor. Bide hakaret felan yokki özür dileme olsun.