- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.047
- 60
ahahahhaaha@kavun kokusu @bibibella cok güldüm,.
Görüyorsunuz degilmi aradaki celiskiyi, bir türlü bu zamana uymuyor.
Iste bu celiski icindede gidip geliyorlar. Bir yandan Avrupa`nin teknolijisini kullanip öte yandan tas devrini uygulamak iste bu resim onu anlatiyor.
K kararsiz_2013 birde dedigin gibi tas devrinin merakida sarmis hatunlari, beyin tas devri ama teknolijiyi son derece iyi kullanan ara yaratik diyelim bunlara. Cok tehlikeli cok !
Seriat böyle birsey, insanlari taslarkende insanlar seyrediyor, ibret olsun diye. Ben gercekten kadinlarin telefonlara kaydetmesine sasirmadim, beni sadece bu celiski cok ilginc geldi.
Celiski burada kadinlarin susup, son teknolijinin nimetlerinden faydalanip ama seriata boyun egmesi.
O elindeki teknoloji ile dünyaya acilabilir, dünyanin o güzel yasantisini görebilir, kendisini ve gelecek nesili cok güzel egitebilir ama bunu yapacak beyin yok, resmen beyinler kafa tasindan cikarilip, seriat ile doldurulmus.
yyaaaaaa iste hep böyle yanlis tanitiyorlar, gercek seriat bu degil, cok haklisin canim.şeriat tamamiyle yanlış tanıtıldıgı için insanlar dinden ve müslümanlardan nefret eder oldu
Şeriat, Arapça kökenli bir sözcük olup; "yol; mezhep; metod; adet; insanı bir ırmağa, su içilecek bir kaynağa ulaştıran yol" anlamına gelir.yyaaaaaa iste hep böyle yanlis tanitiyorlar, gercek seriat bu degil, cok haklisin canim.
sevişmek nikahsız olanla olunca zina oluyor dinimize göre evet kırbac olmamış ama zina nın cezası kırbaçtır şeriat tamamiyle yanlış tanıtıldıgı için insanlar dinden ve müslümanlardan nefret eder oldu şeriat =kanun demektir yani zamana ve çaga uygun yıldırıcı ceza lar vermek tir inanın din de kanunlarda o filmlerde yada kitaplarda anlatıldıgı gibi bişey degil bunlar zina yapmış hadi kırbaçlayalım demiyorlar yani gerçek şeriat böyle oluyor bence kırbac degil ama zinaya hapis cezası verilmeli çocuk ve hayvanlara zarar verenlerede idam cezası verilmeli
ben ne demişim sevişmeyin mi demişim neyse kusura bakma özrdilerimSevismek icin niye hapis cezasi yenilsin? Bu insanlarin özel hayatlarina karisma hevesi niye? Millet evlendikten sonra sevisince cok mu harika oluyor? Kadinlar vajinusmus oluyor, erkekler ne yapacaklarini bilmedigi icin kadini kücümser oldu, eger bir sorun varsa kesinlikle kadindadir. Aman bekaretini koru, aman birsey olmasin diye büyütülmesini kizlar evlendikten sonra esinin tüm cinsel ihtiyacini karsilamalari bekleniyor. Kadin adeta panter kesilmesi lazim yatakta.
Yani bu daha saglikli mi bir durumda? Birak herkes istedigi kisi ile sevissin.
özürdilerim vallahi pişman oldum yorum yaptıgıma unutmuşum burada bi kaç kişinin borusunun öttüğünü özürdilerim amcım dini konuşmak degildi
Evet yaa, inan bende her gün sükrediyorum. Ne mutlu bize, sükürler olsun özgürüz bir kadin olarak.Şükrediyorum kendi adıma iyiki şeriatın var olduğu ülkelerde doğmadım...
ben dini olsun diye degil şeriat yanlış tanıtıldıgı için açıklama yaptım inanın gerçek şeriat kuralları yla bazıların uyguladıgı ve anlattıgı arasında daglar var ben kimseye müdahale etmem edemem kendi bilecegi iş