Kırbaçlı infaza alkışlı destek!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Endonezya'da kırbaçlı infaza alkışlı destek
28/12/2015 21:40
Facebook'ta Paylaş

Endonezya'nın şeriatla yönetilen tek vilayeti olan Açe'nin başkenti Banda Açe'deki 'ceza infaz merasimi', Baiturrahim Camii'nde gerçekleşti.

"Halvet" suçu işleyen 23 yaşındaki Vahyudi Saputra ile 20 yaşındaki Nur Elita'ya hintkamışından yapılan bir sopayla 5'er kez vuruldu. Gençlerin, üniversite öğrencisi olduğu belirtildi.

Nur Elita'nın kırbaçlanışını cep telefonu kamerasıyla görüntülemeye çalışan kadınlar ve kadın infaz görevlisinin olaya tanıklık edişi...

Nur Elita, kırbaçlandıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Halka açık merasimde, dört kişi de kumar oynadıkları gerekçesiyle 5'er kez kırbaçlandı.

Endonezya basınındaki haberlerde, "Suçlular kırbaçlanmak üzere sahneye getirilirken, izleyenlerin alkışlarla bu uygulamaya destek verdiği görüldü" denildi.

Nur Elita ile ilişki yaşadığı için kırbaçlanan 23 yaşındaki Vahyudi Saputra

Banda Açe Belediye Başkanı, verilen bu cezalardan "herkesin ders alması gerektiğini" söyledi.

Endonezyalı belediye başkanı, "Bu suçluların yaptıkları, örnek alınmamalı. Umarım bu son kırbaç cezası olur" dedi.

http://www.radikal.com.tr/dunya/endonezyada-kirbacli-infaza-alkisli-destek-1495958

Şimdi bi tek bu ilde şeriatle yönetiliyor ya zinayı öteki illerde yaparlarsa ne oluyor kafamda deli sorular şey gibi hadi sevişmek için misal izmire gidelim

Şimdi bi tek bu ilde şeriatle yönetiliyor ya zinayı öteki illerde yaparlarsa ne oluyor kafamda deli sorular şey gibi hadi sevişmek için misal izmire gidelim
Aman İzmir deme, sataşacak yer arıyorlar zaten.
Şöyle olabilirdi aslında "sevgilimden ayrıldım, hayvan beni Kamaşukka şehrine davet etti, yani sevişmek istiyor". Eve kız attım yerine, Kamaşukka'ya kız attım Umarım böyle bir şehir yoktur, Batman (şehir olan) Batman filmi şehrimizin ismini izinsiz kullandı diye dava açacaklardı ya, bu Kamaşukka başkanı da bana dava açar falan

Anlamadım ki bu işi zaten il il yönetim değişiyor aha şeriatla yönetilen yere giriyoruz kapanın hah tamam geçtik rahat minibüste çök çök çök tamam kalkabilirsiniz

Ya ben burda deli gibi gülüyorum, kamasukka nerden aklina geldi

Ve o ipadleri ile kameraya alanlari hic anlayamiyorum. Sanirim onlarda gercekten sado-maso var. Tekrar tekrar izleyerek zevke mi ne geliyorlar

ahahahhaaha kavun kokusu Bibibella cok güldüm,.
Görüyorsunuz degilmi aradaki celiskiyi, bir türlü bu zamana uymuyor.
Iste bu celiski icindede gidip geliyorlar. Bir yandan Avrupa`nin teknolijisini kullanip öte yandan tas devrini uygulamak iste bu resim onu anlatiyor.
K kararsiz_2013 birde dedigin gibi tas devrinin merakida sarmis hatunlari, beyin tas devri ama teknolijiyi son derece iyi kullanan ara yaratik diyelim bunlara. Cok tehlikeli cok !

Evet şeriat budur şeriat isteyenlere açıp tekrar tekrar araştırmalarını öneriyorum
Modern konunları okuyun şeriati okuyun eğer iyi bir insansanız bakalım ne kadar dindar kalabiliyorsunuz
Bana şeriat din mantıklı gelmiyor
Elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…