Benim anlamadigim ...
nasil duyuluyor?
Yani vhalla aklim almiyorherhalde ispiyonlayan bi hain var, ya da iftira mıydı acaba
Hakkaten ya bunu resimlemek,video çekmek neyin kafasioo telefonlarla çekenlerde neyi çekiyor ya, ben bakamam bile, hatta o meydana hayatta gitmem, toplu delilik bu olsa gerek
Aman İzmir deme, sataşacak yer arıyorlar zaten.Şimdi bi tek bu ilde şeriatle yönetiliyor ya zinayı öteki illerde yaparlarsa ne oluyorkafamda deli sorular şey gibi hadi sevişmek için misal izmire gidelim
Aman İzmir deme, sataşacak yer arıyorlar zaten.
Şöyle olabilirdi aslında "sevgilimden ayrıldım, hayvan beni Kamaşukka şehrine davet etti, yani sevişmek istiyor". Eve kız attım yerine, Kamaşukka'ya kız attımUmarım böyle bir şehir yoktur, Batman (şehir olan) Batman filmi şehrimizin ismini izinsiz kullandı diye dava açacaklardı ya, bu Kamaşukka başkanı da bana dava açar falan
Aman İzmir deme, sataşacak yer arıyorlar zaten.
Şöyle olabilirdi aslında "sevgilimden ayrıldım, hayvan beni Kamaşukka şehrine davet etti, yani sevişmek istiyor". Eve kız attım yerine, Kamaşukka'ya kız attımUmarım böyle bir şehir yoktur, Batman (şehir olan) Batman filmi şehrimizin ismini izinsiz kullandı diye dava açacaklardı ya, bu Kamaşukka başkanı da bana dava açar falan