Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

Selamlar..
Neredeyse en başından başlayarak okudum yorumları..Açıkçası biraz garipsedim yazanları çünkü madde halindeki bir şeye çok fazla anlam yüklemeyi gereksiz görüyorum..Yani o benim hayalim mutlaka almalıyım durmalı v.s gibi yorumlardan bahsediyorum..Tabii ki ileride ola ki kızınızın onu giymek istemesi hoş bir şey olabilir ama önemli olan evliliğin mutlu huzurlu gitmesi..Anıları anımsamak için hiç bir şeye gerek yok..Açıkçası gelinliğimi evlendiğim gün giydiğim şık bir şey olarak görüyorum ben sadece..İhtiyacı olan birisi olur da verebilirsem benim adıma anlamı ve önemi daha büyük olacak örneğin..Maddesel hiç bir şeye fazlaca anlam yüklememek lazım..

üzerime göre dikildi.kiralıkla satılık arasında 50 tl vardı..eşim alalım dedi aldık evde kutusunda duruyor 6,5 senedir.sokucak yer bulamıyorum..yerınız genıs degılse tavsıye etmıyorum

Pistachio gereksiz lafiniza katilmiyorum.. sizin düsünceniz size ne kadar dogur geliyorsa,
farkli sekil düsünenlerede saygi duymalisiniz.. Sonucta herkesin kendi özgür iradesi, isteyen satin alir isteyen kiralik..
Satin almak istemek maddi konulara cok önem veriyor anlamina mi geliyor yani, cok ilginc ama dedigim gibi sizin fikriniz..
Gereksiz diye bi yorumda bulunmam..

Ben gereksizdir demedim.Gereksiz görüyorum dedim ki bu gayet şahsi bir ifadedir..Maddiyata önem vermekle de alakalı değil bu..Tabii ki isteyen satın alınır isteyen kiralar..Sadece maddeye anlam yüklenmesine karşıyım demek istedim..Yani düğünün evliliğin güzel anıların anımsanması için gelinliğe ihtiyaç yok demek istedim..Açıklayabilmişimdir umarım..

Son düzenleyen: Moderatör:
eger gelınlıgının fotogrfını koyarsan bakmak ısterım benım butcem dar ancak ıkıncı el labılırım yada kıralaya bılırım

eger gelınlıgının fotogrfını koyarsan bakmak ısterım benım butcem dar ancak ıkıncı el labılırım yada kıralaya bılırım

Henüz ekleme yapacak mesaj sayısına sahip değilim..Çokk sade bir gelinliğim vardı benim mail adresi bırakırsan ve beğenirsen neden olmasın...

ben de gelinliğimi kiraya vermek istiyorum.bedeni 38...yardımcı olurum ..ilgilenirsen resimlerime bakarsın söylerim nerden bakacağına...

Eğer duygusal biriyseniz herşeye birer anlam yüklersiniz.bu okadar doğal ki,bunu maddecilik olarak değerlendirmek açıkcası çok tuhaf geldi banada.en basitinden sevgilinizin bir eşyası ne biliyim bir kazağı sizde kalsa kokusunu içinize çekersiniz,o kazağı üzerinde hayal edersiniz.milyonlarca örnek var.eğer söyledikleriniz doğru olsaydı ozaman hiçbirşeyi maddeye yüklememek lazımdı.günlük tutmakta saçma olurdu ille okuyuptamı hatırlıycaz dimi.ama şunu unutmayınki insanlar makina değiller.hafızalarıda yıllar geçtikçe zayıflar,maddesel şeylerdir her ayrıntıyı saklayan insanı hatırlamaya teşfik eden.elbetteki düşüncenize saygım var herkes aynı düşünemez.zaten söylediklerimde sadece gelinlik için değil genel.

ben yeni üye oldum....hala gelinlik arıyor musunuz acaba geç mi kaldım .nikahta giydiğim gelinliğim var.38 beden ....hala arıyor musunuz yoksa evlendiniz mi...

qwe arkadasim bunun icin ayri baslik ac istersen, hem daha cok kisi talep olur
hemde bu topik konu basligindan cikmamis olur

Son düzenleme:
Kimsenin fikrine saygısızlık etmek istemem ama ben de istemezdim satın almayı.
Çünkü gerçekten gereksiz yere yer kaplama...
Annem kiralamış, yengem ise satın almış...
Yengem bir o tarafa atıyo gelinliği bir bu tarafa...
Yer kaplamaktan başka işe de yaramıyor zaten.
Tekrar mı giyeceksiniz sanki gelinliği?
Fiyat farkı filan bahane..
Az da olsa çok da fark olsa satın almak istemezdim.
Ama üstüme göre yeni bir gelinlik diktirip kiralamaya sonuna kadar evet :123:

ya ben bulamadım kiralık gelinlik!!! ben de kiralamak istiyordum başıma bela olmasın diye ama satın almak zorunda kalıcam.

ben hiç terettüt etmeden gelinliğimi diktirdim.istediğim gibi olmadı ama benim ya yeter.hem kim demiş gelinlik bir defa giyilir ben her evlenme yıl dönümünde giyiyorum.giydiğim yetmiyor bir de fotograf çekiliyorum.tam yedi yıl oldu evleneli.tek sorun biraz kilo almam bazı yıllar fermuarını kapatamadım ama çok eğlenceli oluyor.

gelınlıgım kıralıktı ustume gore dıkıldı ilk ben gıydım.. modelini netten almıstım..gelınlıgımın gurupunu yurtdısında getırttık.. 2008 sonu sparis verdım 2009 hazıran olucaktı dugunum bazı aksaklıklardan eylulde oldu dugunum
neyse.. kiralık olması daha iyi bence.. nereye koyacaksın bıde onu her yıl havalandırmak gerek..

ben nısanlık tuvaletımı satın almıstım ona bıle bın pişmanım her yıl çıkarıp havalandırıyorum guve olmasın dıye.. nişanlıgımı bidahada gıymedım keske onuın yerune abiye yada takım alsaymısım daha iyiymiş..

fiyatı uygun olsun istiyorsanız bence kesinlikle alın.ama kışın alın..ben çok uygun bi fiyata diktiricem we alıcam...ama kiralamak istersem yaz döneminde kiralamak zorunda kalıcam istediim gelinliği we aldığımın 2 misli para wermek zorunda olucam..kış dönemi almak çok daha mantıklı gelio bana.

Ben de baştan hep kiralık düşünüordum.Fatihteki bütün modaevlerine girip de beğendiğim modellerin kiralık 3-4 milyara malolacağını anlayınca, terziye verdim bana dikilecek inş. Ben üstü şantuk, etekleri de tüllü ve swarovski taşlı bir model düşündüğüm için kirası da çok pahallıya geliyordu. Oysa şimdi kumaşları 800, taşları (oldukça fazlalar) 600e aldım. Terzide 750 ye dikecek. Ve buna duvak+ uzunca bir pelerin+ kese herşey dahil.2.200 gibi birşey. Terzi bu gelinliğin hazırda 6-7 milyar olduğunu söyledi, nitekim sorduğum yerlerde de daha basitlerinin bu fiyata olduğunu gördüm.
Yıllarca nasıl saklarım kısmı sorusuna, hayır olarak imkanı olamayan birilerine yardımda bulunurum düşüncesindeyim. Birşeyin yıllarca raflarda boş boş beklemesini makul göremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…