Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

bende çok fazla fiyat farkı yoksa almayı düşünüyorum.

size bir sorum olacak, hazır gelinlikle yeni gelinlik diktirmek arasında fiyat farkı var mıdır??

ben hazır giyilmemiş bir gelinliği kiralamıştım.

çok fazla fiyat farkı yok satın almakla kiralamak arasında. mesela 1000 liralık kiralık gelinliği 1200'e falan satın alabilirsiniz.

ama hazır gelinlikle diktirmek arasında fiyat bayağı oynuyor. çünkü provalar artıyor falan.

benim 3 sene oldu nerdeyse evleneli. o zaman hazırla diktirmek arasında nerdeyse 2 katı fark vardı.

bende çok fazla fiyat farkı yoksa almayı düşünüyorum.

size bir sorum olacak, hazır gelinlikle yeni gelinlik diktirmek arasında fiyat farkı var mıdır??

hayır canım fiyat farkı yok...ben nereye sorduysam yoktu..
gelinliğim üzerime göre yeni dikildi onada bi fark ödemedik...

bende aslında kiralamak mantıklı geliyordu... tabiki hiç giyilmemiş olan üstüme göre istediim dikilecek giyip geri vereceğim... ama sonradan wazgeçtim hem kendi zewkime göre farklı bişeyler diktirmek istiyorum hemde hatıra kalsın... ama yer kaplayacak sonradan pişman olurmuyum bilmiorum... gelinliğini satın alma gücü olmayan 7 geline giydirirsen cennete gidersin diyorlar ne kdr doğru bilmiorum belki de öle kullanılması için bağışlarım... aradaki fark 200-300ytl ise ama benim beğendiim dikilir sanırım... ozmn fark açılır mı bilmiorum...mantıklı olanı saçmek istiorum... ama kirasamda alsamda fark etmez niye kiraladım die üzülmem...

hayatımda en mutlu gününde giyeceğim gelinliğide bırakın zevkime göre diktireyim giyeyim
öylede yaptım şimdi dolabımda duruyo baktıkça ne iyi seçim yapmışım diyorum
inşallah evlatlarıma göstermekte nasip olur
haa başkasının giydiği gelinliği kiralamak değilde kendiniz istediği gibi yaptırıp kiralamak da olabilir di ama tercih etmedim

Slm. aslında şu varki kiralıkla satılık arasında pek fiyat farkı yok. O yüzden satın alınabilir. Bende almıştım, ama düğün zamanı olan sıkıntılarımdan dolayoı görmek bile istemiyorum. 1.Yıldönümümüzde bile içine giremedim, şimdi hiç olmuyoo Ama yinede duygusal düşünenler satın alsınlar bence.

önce ustume gore dıktırtecem ama kıralık tabıkı..
ayy nereye koyacam onu bide tasıcam ,ona ayrı ozen gostercem filan...

Bende satın almıştım hala evde duruyor ama iyiki satın almışım 5 sene geçti bugün olsa yine satın alırım şakkıdı

bende satin alanlardanim turkiyede evlendim
hollandaya getirdigim gelinligimi
ara sira giyiyorum 5 sene gecmesine ragmen tam oluyo
bende saklarim kackere gelinlik alma firsati gecerki insanin eline.

2 yil önce fikir edinmek icin acmistim bu topigi.. ve fikrim sabitlendi
Kendime ait olmasi beni daha mutlu edecek.. hatiraya cok önem veririm..
Biliyorum belkide hic bi yere sigmiyor koca gelinlik diye söylenicem ama raziyim..
Vee mümkünse her evlilik yildönümünde o gelinligi denemek olucak,
kilo bakimindan komplekslere girmesek bari:90:

işte beni düşündüren konulardan bırı sanırım satın alırım hele kiralamakla fark yoksa arada kesin alırım:)

Bende kendime ait alıcam.kiralamak hoş değil bana göre tabi,annemin gelinliğini her yıl büyük temizlikte çıkarırı deneris tabe kimse sığamaz içineDD44 kiloymuş bende 54 kiloyum zayıf diye geçiniyordumDD kasnaklarını çıkarıp kaldırın.hatta çevrenizde varsa maddiyatı iyi olmayanlar gelinliğinizi ona verin giymesi için.hem çok büyük sevabı var hemde bir kez giyilmiyor.ayrıca yıllar sonra gelinliğinize sadece fotoğraflardan değil gerçekten bakabilme,dokunabilme şansınız var.yıllar sonra torunlarınıza gösteririsiniz.gelinliğe her dokunduğunuzda düğün gününü hatırlarsınız,eşinizle dansedişinizi,saçlarınızın yapılışını,evden ayrılırken ağlayışları,o anki mutluluğu... bence mutlaka alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…