Sinan da bilmiyor manken olduğunu.Koriş çok komik ya.Sinan yine pot kırıyor sen nereden biliyorsun diye defnenin manken olduğunu bilmiyor ki o.Ama korisin suratı nasıl çok iyi yapiyor yüz ifadesi falan.ömer şükrü ile dertlesiyor heralde.
Ömer biliyor zannedecek heralde.. Sinan defnenin ailesinin yanına giderde ben gidemezmiyim dedi heralde oda gidiyor.Sinan da bilmiyor manken olduğunu.Koriş çok komik ya.Ömer`in Şükrü`yle dertleşmesi enteresan.Mesafeli ya biraz.
Ömüş yine defnenin dudaklarina bakiyor
Nereden öğrendin. Bu bölüm değildir o zaman. Yeni asistanla gitmiyor o zaman. 13.bölümdür belki.Ömer ve Defne birlikte şehirdışına çıkıyorlarmış.Umarım yalnızdırlar da güzel sahneler seyrederiz.Deniz,mehtap,güneş var galiba.
Yok bu bölüm değil halen çekiyorlar 12. bölümdür.Muğla'dalar sanırım.Oradakiler gözlerini dört açsın.Nereden öğrendin. Bu bölüm değildir o zaman. Yeni asistanla gitmiyor o zaman. 13.bölümdür belki.
12.bölümde bazı yerlerden nisan var yaziyorlardi demek ki nisan yok.Ömer ve Defne birlikte şehirdışına çıkıyorlarmış.Umarım yalnızdırlar da güzel sahneler seyrederiz.Deniz,mehtap,güneş var galiba.
Nişanlanıp tatile giderler belki:))))12.bölümde bazı yerlerden nisan var yaziyorlardi demek ki nisan yok.
Yok sanmıyorum.Ömer belki komplo yapıp götürür Defne`yi.Defnenin mankenlik serüveni ile ilgili olmasın .Belki kız ünlü bir manken olur dizide.
Ben de yarın bakıcam reklamsiz olunca daha iyi oluyor.ben nete düsünce izlicem reklamsiz daha iyi oluyor
Aynen..piiiiiiss İSOİso ya bak yaa teselli ayağına
Ne ara unuttu nihanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?