- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Ben de yarın bakıcam reklamsiz olunca daha iyi oluyor.
ben yarini bekleyemem gece 12 dedimi youtubdayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarın bakıcam reklamsiz olunca daha iyi oluyor.
Aynen..piiiiiiss İSO
Hakkaten ya..hep kızlar evrim gecirirdi. Bu bildiğin başka biri olmuş.
O abiside napmış öyle tipine ya adını unuttum
O oğlandan böyle bi tip çıkacağını hiç tahmin etmezdim
Defne isoya herseyi anlatmış. Facede yorumlarda okudum.ben yarini bekleyemem gece 12 dedimi youtubdayim
Defne isoya herseyi anlatmış. Facede yorumlarda okudum.
Biz sinan dan beklerken iso anlatır artık yasemine.esas ömer ögrenince gercekleri napcak defneyi cok üzecek
Biz sinan dan beklerken iso anlatır artık yasemine.
Defne normalde herseyi nihana anlatırdi isoya durduk yere niye anlatsın demek ki iso anlatacak ben öyle düşünüyorum. Belkide defne ve isonun arası açılacak yasemin yüzünden isoda gidip yasemine anlatır.iso anlatirmi dersin defneyi arkadas olarak cok seviyor,yasemin ögrendimi tamamdir dünya duyar
Sinir oldum İso ya ..piiiiiiss iso. .Defne normalde herseyi nihana anlatırdi isoya durduk yere niye anlatsın demek ki iso anlatacak ben öyle düşünüyorum. Belkide defne ve isonun arası açılacak yasemin yüzünden isoda gidip yasemine anlatır.
Bana bu serdar tam konusurlerken gelecek bunların konusmasi yarım kalacak gibi geliyor ama bakalım.Serdar ömeri görünce nasıl bakmış öyle.
Korisin palmiye espirisi güzeldi rolünü çok güzel yapıyor.
Ömer defnenin annesine kendini patronu olarak tanitmadi güzel olmuş.
Yasemin geri döner bence defne vicdan yapar.
Bende öyle tahmin ediyorum kesin serdar gelir.Bana bu serdar tam konusurlerken gelecek bunların konusmasi yarım kalacak gibi geliyor ama bakalım.
Dün sözlükte yorumda gördüm hakkaten benim de şunu yapasim var yaBende öyle tahmin ediyorum kesin serdar gelir.