- 28 Ocak 2009
- 33.806
- 55.289
- 1.123
12. Bolum 2. fragman.Çok tatlılar bunlar ya.
2 fragman da güzel ya sonunda biz sinir olmayalım. hiç şehir dişini vermemisler. Asansorde Koris mi yakaladı beyazlı biri vardı.
Asansor de evlenir bunlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Bolum 2. fragman.Çok tatlılar bunlar ya.
Çünkü yetiştirememişlerdir.Şirket çekimlerini bitirip şehirdışına çıktılar anladığım kadarıyla.Dikkat etmedim beyazlı kişiye.Tek yalnız kalabildikleri yer asansör napsın garipler.2 fragman da güzel ya sonunda biz sinir olmayalım. hiç şehir dişini vermemisler. Asansorde Koris mi yakaladı beyazlı biri vardı.
Asansor de evlenir bunlar.
Facede bir fotoğraf gördüm. Mavi bir araba defne vardı heralde sinan in arabasi değil mi .defne sinanla gitmesin.Çünkü yetiştirememişlerdir.Şirket çekimlerini bitirip şehirdışına çıktılar anladığım kadarıyla.Dikkat etmedim beyazlı kişiye.Tek yalnız kalabildikleri yer asansör napsın garipler.
Evet arabadaki Sinan.Tatilden birlikte mi dönüyorlar acaba?Facede bir fotoğraf gördüm. Mavi bir araba defne vardı heralde sinan in arabasi değil mi .defne sinanla gitmesin.
Yada birlikte mi gidiyorlar.Defne ile omerin opusmesi de Asansorde olur artık.Evet arabadaki Sinan.Tatilden birlikte mi dönüyorlar acaba?
Sen illa asansörde öpüştüreceksin onları.Ömer'in dağ başında bir evi var ya.Orada da olabilir.Yada birlikte mi gidiyorlar.Defne ile omerin opusmesi de Asansorde olur artık.
Güya ters köşe yaptıracaklar bize.fragmanları güzel gösteriyorlar sonradan hep bir bit yeniği çıkıyor
Kolundan tutsun gotursun değil mi oraya. Ama asansör olsun sonra birileri yakalasin.Sen illa asansörde öpüştüreceksin onları.Ömer'in dağ başında bir evi var ya.Orada da olabilir.
Evet götürsün bence de.İlla asansör diyorsun yani.Kolundan tutsun gotursun değil mi oraya. Ama asansör olsun sonra birileri yakalasin.
Arkadaşlar defne ve ömer için video klipler hazırlıyorum izleyip destek olur musunuz?
Düşüncelerinizi buradan veya youtube a yorum ve like olarak bildirirseniz sevinirim.
Aynen bu bölüm defne ve Ömer sahnesi çok azdı tamam hemen sevgili olmasınlar ama sahneleri de az olmasın. Neriman konusunda haklısın sahneleri çok.Bugüne kadar izlediğim en kötü bölümdü.İçim şişti.Ömer ve Defne dışında herkesi seyrettik.Neriman`dan da gına geldi.Abuk sabuk hareketler.Defne de çok çabuk adapte oldu sevgili durumuna.Adamın odasına girmeler,yaklaşmalar sevemedim.Sevgili olmadan önce çok daha güzeldi bunlar.Büyü bozuldu.
Serdar şu bereyi ne zaman çıkaracak acaba. Artık çıkarsın bence.yasmnin halleri neydi öyle simit yemem çay içmem tv izlemem nerimala tel ahnesi iyiydi serdar herşeyi küçük kardeşine soruyr imajı beğenmedim
13. Bölüm fragmanı.
Serdar şu bereyi ne zaman çıkaracak acaba. Artık çıkarsın bence.