Vedat.kori biri dsaha var şirkette defneye yardım eden gözlüklü
Vedat.
Yeni bölümden mi acaba.Omus çorap giymemis.
Yeni bölüm de olabilir gelecek bölüm de.Çorap giyse iyiymiş ama böyle de güzel.Yeni bölümden mi acaba.Omus çorap giymemis.
Internette bazı sayfalarda tüyo gibi birsey çıkmış. 12.bölümde defne ömer nişanı oluyormuş yasemin defnenin kiralik olduğunu öğrenip ömere soyluyormus.Yeni bölüm de olabilir gelecek bölüm de.Çorap giyse iyiymiş ama böyle de güzel.Ömüş`e herşey yakışır.
Var öyle söylentiler.Nişanı bilmiyorum ama gerçeği Yasemin`den öğrenecekmiş bu doğru.Internette bazı sayfalarda tüyo gibi birsey çıkmış. 12.bölümde defne ömer nişanı oluyormuş yasemin defnenin kiralik olduğunu öğrenip ömere soyluyormus.
Ben inanmadim diğer bölümlerde de cikmisti böyle şeyler yasemin öğreniyor diye ama çıkmadı hiçbiri.
Onu ben de tahmin ediyorum ama daha nisan olayı için çok erken.hele sevgili olsunlar .ömere yeni bir asistan gelsin öyle bir haber vardı. Defnenin mankenlik serüveni başlasın biraz.Var öyle söylentiler.Nişanı bilmiyorum ama gerçeği Yasemin`den öğrenecekmiş bu doğru.
Olaylar olaylar olsun diyorsun yani.Onu ben de tahmin ediyorum ama daha nisan olayı için çok erken.hele sevgili olsunlar .ömere yeni bir asistan gelsin öyle bir haber vardı. Defnenin mankenlik serüveni başlasın biraz.
Evet bende istemiyorum aslında hemen sevgili olmalariniOlaylar olaylar olsun diyorsun yani.Bence de nişan için erken.Daha hemen sevgili olmasınlar.Biraz daha atışsınlar böyle. Ayakkabı mankenliğinden para vermediler kıza.Ömer ona para verecek bence.Böylelikle Neriman`a borcunu ödeyip kurtulacak bana öyle geliyor.
Sevgili olurlarsa anlamı olmaz:)Ama öpüşme 13. bölümdeymiş.Evet bende istemiyorum aslında hemen sevgili olmalarinigaliba biz senaryo yazsak 3.5 sene kimseyi kavuşturmayiz.
Hayal olmasın yine.Sevgili olurlarsa anlamı olmaz:)Ama öpüşme 13. bölümdeymiş.
Yok hayal değil bence:)Yeni asistanı bu kız.Hayal olmasın yine.ömere de yeni asistan gelecek mis öyle bir haber cikmisti 2 bölümlük.
Sinan yine pot kırıyor sen nereden biliyorsun diye defnenin manken olduğunu bilmiyor ki o.Ama korisin suratı nasıl çok iyi yapiyor yüz ifadesi falan.ömer şükrü ile dertlesiyor heralde.11. Bölüm 2. fragman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?