Reytingleri çok iyi bütün kategorilerde birinci yüksek puanla.ama kış sezonu olunca ne olur bilinmez.Kocamin kurtlar vadisinden sonra takip ettigi tek diziCok büyük bi basari bence.
Hepsinin tahtını sallar.Kara Ekmeği seyrediyorum ama tercih yapacak olursam bunu seçerim.Reytingleri çok iyi bütün kategorilerde birinci yüksek puanla.ama kış sezonu olunca ne olur bilinmez.
Kara ekmek var.karagul var cuma günleri.
Bende seyrediyorum kara ekmegi bazı bölümlerine bakamadım tabi sonradan ama tercih yaparsam kiralik aşkı izlerim.Hepsinin tahtını sallar.Kara Ekmeği seyrediyorum ama tercih yapacak olursam bunu seçerim.
Kocamin kurtlar vadisinden sonra takip ettigi tek diziCok büyük bi basari bence.
benim kocada izliyor bir bunu birde diriliş ertuğrulu en azından bu ne yaa diye homurdanmıyor
2 bölüm kurt seyit-şura izliyim demiştim de laflarıyla beynimi yemişti al al kumanda senin olsun demiştim.
demek erkeklerin genetiginde var bu huy :) benimkinin yanindada dizi izlenmez, agzi burnu egilir bu ne bicim dizi yaaau diye.
dogru bak esim dirilisede bakiyor onu unutmusum :)
Evli değilim ama benim babamda aynı belgesel sever.izledigi iki dizi vardı stv de onuda bıraktı. Aslan.yilan şu aygri aynı sizin dediğiniz gibi.Annem kızar ara sıra izleme diye ama çok seviyor.var var kesinlikle. iyi al kumandayı sen açta görelim güzel programı diyorum kendimi natgeoda belgesel izlerken buluyorum.
içim dışım aslan, su aygırı, yılan bilumum hayvan belgeseli oldu
Evli değilim ama benim babamda aynı belgesel sever.izledigi iki dizi vardı stv de onuda bıraktı. Aslan.yilan şu aygri aynı sizin dediğiniz gibi.Annem kızar ara sıra izleme diye ama çok seviyor.
Erkek kardeşim izler ama benimleoda belgesel sevmez.
Aynen sac rengi kendi saciymis diğer sayfalarda Küçükluk fotosu var.cok güzel bir kadın.Bu dizinin Başrol oyuncusu kadın nasıl güzel öyle ya. Bakamaya doyamıyorum. Bütün kadın oyuncuları sollayacak bir güzelliği var.
Yarın izlerim bunu reklamsiz olarak. Yasemin ne öğrendi?Saçma kopuk kopuk bir bölümdü.Ömer ilk başlarda aşırı ilgi gösterdi devamı gelmedi.Bir ordan bir burdan geçiş yapıldı sahnelere.Bu senaristle zor gider.Neriman`ın herkesi masaya topladığı sahne de felaketti.Diziyi aşağı çekiyor bu sahneler.Tamam esprili sahneler yazılsın ama bu kadar da uçmasınlar.
Ayakkabı mankeninin Defne olduğunu öğrendi.Lansman lansman dediler o da ortada yoktu.Ne saçma bir bölümdü.Yarın izlerim bunu reklamsiz olarak. Yasemin ne öğrendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?