Kiralık Aşk Star Tv

Bence de olabilir kız sinana aşık olur belki de sinan defneyi hemen unutur mu orasını bilemiyorum ama yeni karakterlerin girmesi iyi olur diziye :)
Ama sinan bence defnenin para ile tutulduğunu birine söyler yada ağzından kacirir. Yasemin önce öğrenir bence.

Ama sinan bence defnenin para ile tutulduğunu birine söyler yada ağzından kacirir. Yasemin önce öğrenir bence.
Bana söylemez gibi geliyor yani şu an için söylemez bence en azından ama belki dizinin sonlarına doğru bu sırrı birkaç kişi daha öğrenir yasemin öğrenirse zaten büyük koz olur elinde defneye karşı bunu hemen ömere yetiştirir :)

Belki bakarsın ömer herseyi öğrenmiş oluyor defnenin sarhoş olduğu gece oraya pek deginmediler. Yengesine falan ders verirmis.

Belki bakarsın ömer herseyi öğrenmiş oluyor defnenin sarhoş olduğu gece oraya pek deginmediler. Yengesine falan ders verirmis.
Aslında öyle olsa güzel olur klişe olmaz ama senaristlerin bu şekil düşünüp yazacağını sanmam :/ bence ömer defneyle sinanın ilişkisi olduğunu düşünüyor defnenin ona sinanı sevdiğini söyleyeceğini düşünmüş olabilir son bölümde defneye yaptıkları da hep sinanla ilşkisi olduğunu düşünmesi yüzünden ömer saf bence biraz anlamıyor defnenin onu sevdiğini :)

Aslında senaryonun böyle olmasını isterdim ama olmaz.omer defneye sinan kizmakta haklı aslında .defnede görevini unuttu sürekli sinan in yanında onun yanında gülüyor eğleniyor ama ömerin yanında tuhafti. Sonuçta neriman ona ömeri aşık etmesi için para verdi sinan için değil.

Ama sinan defneye başından beri çok yakın davrandı ilk başlarda bir arkadaş olarak hep yanındaydı, zaten defne ilk başta sinadan hoşlanıyordu ama zamanla çok iyi arkadaş oldular ve gerçekten güzel vakit geçiriyorlar, ama ömer hep soğuk duygularını belli edemeyen birisi defnede doğal olarak biraz kendini geri çekti, bence artık ömerin adım atması lazım gerçekten seviyorsa yanlış anlamaları bir kenara bırakıp

Kızlar fragmanı bugün yine izledim. Ilk inde dikkat etmedim ama bu bölümde ömer bugün calismayalim derken sanki karşısında ki kişi yasemindi bence çünkü saçlar sarı defnenin saçları değil bence.

dizideki herkes birbirine çok çabuk aşık oldu. ömer -defne ,defne -mer, sinan-defne. buda ileride konunun sıkışacağını gösteriyor. daha yavaş derinden derinden işleyerek ilerleselerdi ömrü biraz daha uzun bir dizi olurdu.

özellikle sinanı defneye çok çabuk aşık ettiler bence. adam yasemin yasemin diye gezerken bir anda defneye döndü. sinan zaten yaseminin karakterini biliyordu biranda mi anladı yasemin bana göre değil diye. defneyle biraz daha arkadaş takılıp aşık etselerdi iyi olurdu. (aslında etmeseler daha iyide işte Türk dizisinde 1 kıza en az 3-5 erkek aşık olmalı.) salih bademci senin kaderin bumu hep böyle güzel güzel sevip kızları öbür çocuklara mı kaptıracaksın hııı. bunu hangi yürek kaldırır. öyle bir geçer zamanki de o buzdolabı berrine öldün bittin de o piiiis ahmet kaptı kızı. gel ben alırım seni

nerocuum o kadar bağırma nolur ya. iyi güzelsin de bazen çok abartılı oynuyorsun tv nin ileri sarma özelliği olsa saracağım senin bölümlerini.

elçin sangu bir insan ancak bu kadar güzel hoş şirin vb güzel sıfatları tek bünyede toplar 41 kere maşallah sana. diziye sırf seni izlemek için başladım desem yeridir. oturduğumuz yerden sevap işliyoruz sayende. seni niye bu kadar kötü giydiriyorlar onu çözemedim en son giydiğin o mavi elbise nedir yahu.

iso da bir güzel güzel sevip kızı kaptıranlardan. isoyla yasemin olur mu sinana bakmayan isoya bakar mı bilemedim. yasemin güç tutkunu bir kadın isoda da o yok.

ekmek arası minik çalıkuşu sen ne tatlı bir şeysin öyle dillerini repliklerini yirim senin. büyümüşte küçülmüş seni.

zincirin zayıf halkası başrolumuz yakışıklımız barış arduç. içlerinde şimdilik rol yeteneği diğerlerine nispeten kısıtlı olanı bence o.

korişş 10 numarasın bir insana dedikodu yapmak bu kadar yakışır sen yap biz dinleyek cicim. sonrada gıybetten boğulalım.

yasemini azcık giydirsinler yahu kadın zaten boylu poslu 1 karış etek giydiriyorlar totosu açıkta kalacak neredeyse.

kafa dağıtmalık güzel bir dizi. konusunun kısıtlı olması itibari ile ekranlarda sezonlarca kalmayacaktır ama eğlenceli renkli bir dizi olarak yerini alacaktır.

Koris hiç dedikodu yapmaz bikere.
Bu hafta hepimize rezene gerekir belki bölüm güzel olmazsa.

9. Bölüm 2. fragman.

2.fragman daha güzel.

Defne peruk takmış ama nedendir bilinmez:)

Defne peruk takmış ama nedendir bilinmez:)
Peruk mu hiç dikkat etmedim.
Ama ömer bilegini kesmiş ve defnesine kendi eliyle kahvaltı hazırlıyor. Koris te var galiba. Defneden önce o otururmus sofra bir yandan da neroya mesaj atar.

Peruk mu hiç dikkat etmedim.
Ama ömer bilegini kesmiş ve defnesine kendi eliyle kahvaltı hazırlıyor. Koris te var galiba. Defneden önce o otururmus sofra bir yandan da neroya mesaj atar.
Resmi gördüm ben de:)

Ilk fragmanda ki gördüğüm sarı bu degildi .ömeri takip mi edecek acaba yada ömeri deneme amaçlı birseyler mi yapacak.
Pek benzemiyor gibi ama bu resimde saç değişik taranmış olabilir.Belki de Yasemin diyeceğim ama pek ihtimal vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…