• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

Kiralık Aşk 8.Bölüm Özeti

Ömer ne yapacağını şaşırıyor…
Lansman giderek yaklaşıyor. Ömer’in tamamen bu işe konsantre olması gerekiyor. Ama olamıyor! Aklında sürekli Defne var. Kapısına gittiği son akşam yaşadıkları hayatını allak bullak etti. Şimdi Defne ve Ömer karşı karşıya, nereye adım atacaklarını düşünüyorlar.Uzun zamandır kimseye duygusal bir yakınlık hissetmeyen Ömer, Neriman'ın söyledikleriyle allak bullak oluyor. Neriman tatlı diliyle Ömer'in aklını Defne konusunda karıştırmayı başarmış gibi görünüyor. Ancak, uzun zamandır yabancısı olduğu bu hisler Ömer'i ikilemde bırakıyor. Bu hislerden kurtulmaya çalışan Ömer, Defne'yi gözünün önünden uzak tutmak için yeni bir görev veriyor ve onu ayakkabıları dizmesi için showrooma yönlendiriyor.

Sinan’ın Defne’ye olan hisleri ise günden güne yoğunlaşıyor. Bazı şeylerden kendini alıkoyamıyor. Kendini onun koruyucusuymuş gibi hissediyor. Ama ne yapacağını da hiç bilmiyor.

Neriman ise Ömer ve Defne’nin arasında tam olarak ne olduğundan emin değil. Kanıt toplamaya çalışıyor. Yoksa meraktan çatlayacak! Acaba Neriman, sonunda başarıya doğru mu koşuyor?

Koray`a gülüyorum komik biri:)

Saç rengi kendinin.Ama ışıklardan dolayı bazen açık,bazen koyu duruyor.Boya varsa da kendi saç renginin üstüne ışıltı şeklinde atmış olabilirler. Bak ilkokul fotoğrafı.Annesinin saç rengi de böyle.

Eki Görüntüle 1596992
çok güzel bir kız çokta doğal tam kızıl bomba

Bu bölümden birkaç resim.

5805_7003_04082015_1.jpg

5805_7003_04082015_9.jpg

5805_7003_04082015_12.jpg

5805_7003_04082015_11.jpg

5805_7003_04082015_13.jpg

5805_7003_04082015_2.jpg

5805_7003_04082015_5.jpg

Bugün kiralık aşk günü bakalım defneyle ömerin sahnesi rüyamıymış merak ediyorum doğrusu, birde ömerle sinanın defne konusundaki rekabetini tabiiki :KK45:

çok saçma başladı ve saçma gidiyor bu bölüm senaryo iyice çıkmaza girmiş

Anlaşıldı. İso yasemine şoför olacak. Çok klişeleşmeye başladı bu dizi... eski tadı yok :/ pfff :KK43:

9. Bölüm fragmanı.

Benim hoşuma gitti bu bölüm.Yasemin İso`ya aşık olacak.Koriş çok iyiydi bu bölümde de.Neriman çok gereksiz konuştu yine.:p

arkadaşlar izleyemedim, özet geçebilecek olan var mı?
defne bölüm başında ne dedi?

arkadaşlar izleyemedim, özet geçebilecek olan var mı?
defne bölüm başında ne dedi?
Defne işten ayrılmak istiyorum dedi.Ömer de ayrılmadan onbeş gün önce haber vermen gerek dedi kabul etmedi istifasını.Defne`ye biraz çektirdi bu bölüm:)

Hiç hoşuma gitmedi koray dışında güldüren hiç bir şey yoktu

ilk bölümlerdeki tadı asla yok bakalım inşallah düzelir

Rüyami çıktı sahne.yarin(bugun) izlerim anca.:KK48:

onumuzdki haftayin fragmanini gordunuz mu
Omer sana kendii affettirmek istiyorum Defne bugun ise gitmeyelim gezip dolasalim diyor
Defne photoshopsuz fotograflarin Omere gonderildigini ogreniyor ve Omerin telefonunda siliyor fotograflari

dizide ben en çok bu bölümde korayi beğendim.
Ömer defnenin istifasını kabul etmeyecek fragmandan onu anladım.
Iso ve Yasemin aşkı olur ilerde artık. :KK48:

Ben de pek beğenmedim bu bölümü ömerin defneye davranışları çok saçmaydı benim de en çok beğendiğim karekter sinan çok güzel yansıtıyor duygularını ama defneye aşık olmasaydı keşke acilen sinana yeni bir kız bulmaları lazım :) koraya ben de çok gülüyorum çok eğlenceli sahneleri :) İsonun birden bire yasemine aşık olması da saçma nihanı ne çabuk unuttu, bir de iso gibi karekterli birinin yaseminden hoşlanması da inanılır gibi değil senaristler diziyi batırma yolunda sanki bir an önce toparlamaları lazım.

Ben de pek beğenmedim bu bölümü ömerin defneye davranışları çok saçmaydı benim de en çok beğendiğim karekter sinan çok güzel yansıtıyor duygularını ama defneye aşık olmasaydı keşke acilen sinana yeni bir kız bulmaları lazım :) koraya ben de çok gülüyorum çok eğlenceli sahneleri :) İsonun birden bire yasemine aşık olması da saçma nihanı ne çabuk unuttu, bir de iso gibi karekterli birinin yaseminden hoşlanması da inanılır gibi değil senaristler diziyi batırma yolunda sanki bir an önce toparlamaları lazım.
Belki nerimanin kızı sinana aşık olur adı sudeydi.

Back