Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bir kız çokta doğal tam kızıl bombaKoray`a gülüyorum komik biri:)
Saç rengi kendinin.Ama ışıklardan dolayı bazen açık,bazen koyu duruyor.Boya varsa da kendi saç renginin üstüne ışıltı şeklinde atmış olabilirler. Bak ilkokul fotoğrafı.Annesinin saç rengi de böyle.
Eki Görüntüle 1596992
Defne işten ayrılmak istiyorum dedi.Ömer de ayrılmadan onbeş gün önce haber vermen gerek dedi kabul etmedi istifasını.Defne`ye biraz çektirdi bu bölüm:)arkadaşlar izleyemedim, özet geçebilecek olan var mı?
defne bölüm başında ne dedi?
Belki nerimanin kızı sinana aşık olur adı sudeydi.Ben de pek beğenmedim bu bölümü ömerin defneye davranışları çok saçmaydı benim de en çok beğendiğim karekter sinan çok güzel yansıtıyor duygularını ama defneye aşık olmasaydı keşke acilen sinana yeni bir kız bulmaları lazım :) koraya ben de çok gülüyorum çok eğlenceli sahneleri :) İsonun birden bire yasemine aşık olması da saçma nihanı ne çabuk unuttu, bir de iso gibi karekterli birinin yaseminden hoşlanması da inanılır gibi değil senaristler diziyi batırma yolunda sanki bir an önce toparlamaları lazım.