- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- Konu Sahibi vuslatizmir
akıla ihticayim var 10 yıl bodrum katında oturdum bir üstteki kiracı çıktı ve üskata çıkmak istedik çıkan kiraci evi harebe yaptı ev sahibi ben yaptırmam yaptırın oturun dedi eşide yaptır otur ev aldıgında cıkarsın dedi 13 bin para döktüm laminet parkesine kadar dösettim prizlerine kadar aldım çünkü bodrum katından bıkmıstım tuvaleti banyosu bile disardaydi simdi 1 yıl gecti 2 yıllık kontrat yaptık 700 tl den girdik gecen zam istediler 850 yaptık diyeceksinizki bu paraya kiralik evmi var ama oturdugumuz yer dağın başı ve afedersiniz iyi bşr yer değil kenar mahalle ev sahibi bizi avukata vermiş dilekce yazmıs 1 yıl yanı kontoratın bittigı yil evimden cıkın kızım oturacak yazmıs yalan söylemiş kızı cok zengin evide var malida var biz ne yapacız kime gidecez hakkımızı kşmsen araayacaz maksatı kirayi 4 bin yapmak paramızı ver dedim eve tetilat için harcadımız cıkalım dedim hadı ordan dedi taş patlasın 3 bin harcadın ne 13 bini dedi üs kiracıyada aynısını yaptı ama onlar yagcılıkla yalakalıkla 3 bin ne anlasmıslar benim o parayı ödecek durum yok eşim tek çalisan massını aldıgı zaman bile eve 2 bin anca kalıyor neolur bana akıl verin ben ne yapayım 1 sene vaktımız var saten rahatsızım tedaviye baslıycam cok sitrese girdim gözlerim balon gibi