- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
insallah bir an önce bi yer bulursunuz ya ılla bulundugunuz semt olması sartmı baska yerlere bakın ıstanbulda yasıyosun heralde bi cok semtinde toki vardir istanbulun....evet canım 1 yıldır toki peşindeyiz 1 kere kayıt olduk kurada çıkmadık şimdi yine var kayabaşında kurayla ev yalnız oda sadece memurlaraymış anlayacağın nasipte olmuyor şöyle 2+1 bi evimiz olsa büyük küçük hiç önemli değil inş canım en kısa zamanda allah bütün kiracıları kurtarır böyle ev sahiplerinden.
canım bulunduğum semtten çok fazla uzaklaşamam çünkü eşimin işinden dolayı ama inan eşim aksarayda çalışıyor biz arnavutköye kadar el attık daha da fazla uzaklaşamayız karşı taraf imkansız bizim için.
mmmf27 canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.
birde bak 4 evden kira alıyorlar okmeydanından iş yeri kiraları alıyorlar ama bizden aclar karısı yalvarıyor çok zor durumdayız aman parayı verin ne olursunuz diyor ayy ben utandım ya o yalvarırken.
bizde demiştik hani her ay taa sarıgaziden beylikdüzüne geliyorsunuz bi hesap no açtırın oraya yatıralım ve bunu bütün kiracılar olarak söyledik neymiş efendim yarısını yatırır yarısını yatırmazmışız çok zor durumda kalırlarmış eyy allahım ya inş toprak doyurur böylerinin gözlerini ne diyeyim para doyurmuyor baksana.
kızlar aranızda hiç kiracı ve ev sahibi olan yokmu bana bir şeyler söyleyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?