Kiracımızla inatlaşma durumu

Tesekkurler başımıza gelecekleri öğrendim en azindan:)

Babama hakaret eden tuzu kuru hanım, gereksiz paylaşım diye öten kendi, sonra yok ben ne dedim bık bık. Alır cevabını oturursun. Her halktan kavga çıkartmaya çalışan tayfa ya resmen.
Babanız da sizin gibi belli ki. Boşuna değil bu öfke ve aç gözlülük. Size iyi uğraşmalar, yıllarca uğraşın da aklınız başınıza gelsin.

Biz de ev sahibiyiz ben şu durumda ne kiracıya kızıyorum ne de ev sahiplerine. Millet ev sahiplerini karun kadar zengin zannediyor herhalde. Banka yoluyla yani yasal olarak ödenen kiralarda kiranın belli bir miktarı vergi olarak gidiyor. Ev sahibi 1000, 2000 lira aldığı kirayı ne yapacak? Öte yandan bu kiracılar da para basmıyor bir eve milyarlar ödeyecek kadar. Bir yerlerde yanlış giden bir şeylerin olduğu pek açık. Sizinkisi hiç olmazsa sizin durumunuzu anlamış bizimkiler ödemeyeceğim, çıkarsam o fiyata ev bulamam diyor açıkça. Babanız mahkemelerle uğraşır durur aylarca çünkü kanunlar kiracılardan yana bu da bir gerçek. Biz tahliye tahattütnamesi olduğu halde bu kadar uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…