Kiracım.. emlakçı ne iş yapar?

Binadakiler park edemeyecegi için vıt vıt etmiş işte baksanıza. Herkes önce kendini düşünür.

Ay yukarı katımda çocuklu bir kadın oturuyor. Sözde saygın mesleği var herkesin dibi düşer filan. Çocuğu vat sanırım ücretsiz izinde . Onun yüzünden ne evimde durabiliyorum ne rahat edebiliyorum. Kırmızı balık şarkısı deyip geçmeyin bağırarak saatlerce söylüyor. Psikolojim kalmadı çocuk şarkısından midem bulandı. Hep hoplayıp duruyor . Çocuk değil he kadın hopluyor. Gürültücü. Balkonuna çamaşır asıyor alez asıyor o da su tutar biliyorsunuz kendi balkonunun iç kısmına asmaz benim balkonuma sarkıtır . Misafirim ıslandı.

Hayır bu doğru değil, emlakçı ilgilenebiliyor. 8 yıldır aynı evde kiracıyim. Bir kez zor bela telefonda ev sahibinin kızı ile konuşabildim. Kira artış, eve şunu yapalım mı vs. Konularınin hepsini emlakçı ile görüşüyoruz ama sıkıntılı bir durum. Ev sahibi ile direkt anladabilecegimiz konularda araci girdiği için laf eğilip bukuluyor, yorumlamalar olabiliyor, etki altında kalınıyor.

Biz 8 senedir bir kez ev sahibi ile telde konuştuk. Onun haricinde hep emlakçı ile muhatabiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…