Boşver gürültü de çekilmez. O gürültüyü çekeceğime taşınmayı çekerim daha iyi. Büyük bir siteye gitmiştik bizde. Lüks diye imkanları iyiydi fakat kafa dinleyemedikten sonra ne anladım ben evimden.ev sahibi çok iyiymiş ya o zaman. ev sahiplerinin zam istediği durumlarda, maliyet hesaplaması yapmak lazım aslında çok basit. hiç bişeyleri zorlamaya gerek yok. bir ev sahibi, çıkmayın ama x fiyata oturun diyorsa, o x fiyata verilecek 1 senelik kira mı daha mantıklı yoksa yeni bir eve taşınmak için nakliye, emlakçı parası, depozito, yeni evin yeni kirası (1 senelik hesaplansa düz mantık) hesaplanıp hangisi daha mantıklı geliyorsa onu seçmek lazım diye düşünüyorum. bu söylediklerim taşınmanın maddi masrafı tabii, bir de yorgunluğu, hazırlığı, toparlanması, yeni eve, yeni komşulara, yeni ortamlara alışması gibi bir sürü manevi durumu var. ben mesela zor alıştım bu kez, her ne kadar yeni ev fikri heyecan verse de bi açıdan. geçen sene üst üste 2 kez taşınmak zorunda kaldık (bir yerde çok kısa süre oturduk, gürültü yüzünden kaçtık resmen) hani şu an oturduğum eve alışmam nerden baksan 5-6 ayımı aldı. ben anca benimsemeye başladım yaninormalde daha kolay adapte olurum ama o dönem her sorunum üst üste gelmişti herhalde ondan. gerek yok bazı konularda zorluk çıkarmaya. gerçekten karşı taraf haksız ise zaten yasal yollara sevk edersin olur biter.
Ya dökülürseBen size yazmadım ki yanlış alıntı olmuş konusahibine yazdım. Alıntı yaptığımı da farketmedim. Nolmuş yazdıysam alıntıladıysam incileriniz mi döküldü. Sanki kötü bi laf ettim şahsınıza.
güngören de recep ivedik oturmuyormuydu?istanbulu pek bilmeyen bir üye olarak aklıma bu geldi gece geceBaşka semtlerden kiralık baksanız başakşehir yazmışsınız oradan başka semtlerde uyguna var . Zeytinburnu, Küçükçekmece, Güngören gibi yerler olabilir mesela
DökülmemiştirYa dökülürse
Başkalarına da oluyor mu bilmiyorum ama ben niye sürekli yanlışlıkla alıntılanıyorum onu çok merak ediyorum valla
Güngören’i bilmiyorum ama Küçükçekmece ve Zeytinburnu’nda kiralar uçtu. Herkes kendine göre haklı ama Küçükçekmece’de dublexin üst katını 1+1 4.500-5.000 TLden aşağı vermiyorlar. He Kanarya vs oraları bilmiyorum tabii.Başka semtlerden kiralık baksanız başakşehir yazmışsınız oradan başka semtlerde uyguna var . Zeytinburnu, Küçükçekmece, Güngören gibi yerler olabilir mesela
Alırlar alırlar.. 1 evi 3 suriyeli aile kiralıyo hep beraber çalışıp ödüyolar.. Zaten herşey göçmen artışından sonra uçtu. Milleti düşünen yokBen kıramı hıc aksatmıyorum valla zor ısler bunlar
Inlh ev cıkar herkese haber verdım
Aslında farkında degıller ev sahıplerı ama yuksek bedellerle verıp sonra kıra alamama durumlaeı cok olucak sımdıden var kıra odeyemeyen cok
Ac gozluluk yapanlar bakalım sonunda ıstedıklerı kıraları alabıl cek mı
Baktığınız eve de bağlı aslında, güzel bir ev istiyorsanız zaten zor bu zamanda kirası yüksektir. Normal evlerde 3 buçuk 4 bin beş binGüngören’i bilmiyorum ama Küçükçekmece ve Zeytinburnu’nda kiralar uçtu. Herkes kendine göre haklı ama Küçükçekmece’de dublexin üst katını 1+1 4.500-5.000 TLden aşağı vermiyorlar. He Kanarya vs oraları bilmiyorum tabii.
Taşındı sanırim ben gittim ama görmedim :) ünlülerin oturacağı bir yer değil bence gördügum kadarıylagüngören de recep ivedik oturmuyormuydu?istanbulu pek bilmeyen bir üye olarak aklıma bu geldi gece gece
Ozaman cikmayin siz ödeyin 1000tl fazla, cikarsaniz daha uyguna ztn ev bulamazsiniz.Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Oncelikle kafaniz cogzelmis gule gule kullaninBen kıramı hıc aksatmıyorum valla zor ısler bunlar
Inlh ev cıkar herkese haber verdım
Aslında farkında degıller ev sahıplerı ama yuksek bedellerle verıp sonra kıra alamama durumlaeı cok olucak sımdıden var kıra odeyemeyen cok
Ac gozluluk yapanlar bakalım sonunda ıstedıklerı kıraları alabıl cek mı
14 sene kira ödemiş, o kadar ödedim ev benim olsun artık ev sahibi alacağını aldı diyor sanırımOncelikle kafaniz cogzelmis gule gule kullanin
Adamin 10 sene evinde barinmissiniz, bi birakin da adam istedigi kisiye kiralayabilsin zaten farkinda misiniz bilmem ama mulk sahibi o yani patron hala o
Ev bulamiyorum diyorsunuz, baska yere bakin. Olene kadar ayni evde mi kalmayi hayal ediyordunuz?
Dava acar, acinca acar acmaz da kazanir. Maks 3-4 ay icinde sonuclanir, bence oncesinde kendiliginizden cikin veya neden zam yapmadiginizi bir turlu aciklamadiginiz 1000 tl zam yapin
Basaksehir dısında bakmadınız mı hic mi yok koca istanbulda ev yani?Anladım aramız ıyıce kotu suan zaten
Ev olsaa hemen cıkıcam ama ev yok tum emlakcıları aradım
Sadec yapılan xok lükslerde var onlarda ucuk rakamlar
Ben de kiracıyım ben de evimden çıkarılıyorum da kardeşim 14 yıl da aynı evde kirada kalınmaz. Yazık o ev sahibine. Bence ev sahibine eziyet etmeyin, sizi onca yıl bar
Başakşehir dışını bırak oturduğu sokak dışında bir yere baktığını sanmıyorum.Basaksehir dısında bakmadınız mı hic mi yok koca istanbulda ev yani?