Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin misiniz olmadığına hangi mahalledesiniz bilmiyorum ama Ziya Gökalp tarafında varIste acaba var mı hakkım dıye sormak ıstedım
Bende ıstermıyım zTen cocugum var eve gelırler basımıza bela ama ev olmayınca sınırlerım gerıldı
1 tane bos daire olmaz mı koca basakshırde
Iste acaba var mı hakkım dıye sormak ıstedım
Bende ıstermıyım zTen cocugum var eve gelırler basımıza bela ama ev olmayınca sınırlerım gerıldı
1 tane bos daire olmaz mı koca basakshırde
Başakşehirde 48 (çarpı 20) sayfa kiralık ev ilanı var. İçlerinden biri ikisi size uyar mutlaka.
Eki Görüntüle 3065360
Başakşehire ömrümde gitmedim bile bilmiyorum ki.Başakşehir derken bahçeşehir 2. Kısım yani Boğazköy de misiniz? Eğer öyle ise aşık veysel, koza da olabilir.
Ama rica ediyorum aşık Veysel olmasın ben ev bakıyorum oradan
Kudra bunların hiçbiri başakşehirde değil. Bunlar Esenyurt koza mahallesinde. Koza, aşık Veysel ve Esenkent bahçeşehir diye ittirilir ama değil. Şu malum site hiç aile yeri de değil, babam yalnız yaşayan adam onun için bile güvenli bulup ev almadık oradan. Polis kapısından eksik olmuyor.
Konu sahibi dediğim gibi Boğazköy de isen orası da çıktı 5 bin-5500 bandına bilesin.
ne demek dağlar kadar fark yok?insanlar kiralık mallarını zenginlikten kiraya vermiyorlar çoğunlukla.o parayla çocuk okutuyorlar sağlıklarına harcıyorlar yetmeyen maaşlarını yükseltip belki erken rezervasyonla bir tatile gidiyorlar evlerinde kırılan bozulan eşyayı yeniliyorlar.aradaki fark önemli değilse taksit ödeyip alsaydınız ya bunca zaman bir ev.hem kiracı hem de mal sahibi olarak haksızsınız diyorum.emsallerine yakın teklif etmeliydiniz evsahibine.taşının da görün ne kadar masraf çıkacak.aidatınız da evsahibini ilgilendirmez ayrıca.Suan 3500 hadı 4 veıyolar yenı ben zaten 2800 aıdat harıc aıdatla 3100 verıyorum
Hanı arada dağlar kadar fark olur evet anlarım
Benı cıkarıp 1 sene pesın alma derdınde
Valla kım ne derse desın barınma sorunu turkıye nın en buyuk sorunu olacaktır
sizi sürekli rahatsız edecek , tedirginliğe karşıda ruh sağlığınızı koruyun.Merhaba hanımlar
14 yıllık kiracıyım kontratımın dolmasına 6 ay var ev sahibi çıkarmak istiyor bugün tebligat yollamış
Şuan çıkamam hem ev yok olanlar büyük m2 ve çok aşırı pahalı 10 bin civarı kiralık şuan küçüklerde kiralık yok
Mahkemeye versin 2 sene çıkaramaz diyorlar
Amacı beni çıkarıp yüksek fiyattan vermek kesin güya tadilat yapacakmış
Basına gelen bilgisi olan aydınlatabilir mı beni
Küçümsemeye çalıştığın rakamlar arasında 1200 fark var. Çoğu insanın aylık faturalarının toplamı kadar bir fark. Biraz nankör olabilir misiniz acabaSuan 3500 hadı 4 veıyolar yenı ben zaten 2800 aıdat harıc aıdatla 3100 verıyorum
Hanı arada dağlar kadar fark olur evet anlarım
Benı cıkarıp 1 sene pesın alma derdınde
Valla kım ne derse desın barınma sorunu turkıye nın en buyuk sorunu olacaktır
Yok canım.Küçümsemeye çalıştığın rakamlar arasında 1200 fark var. Çoğu insanın aylık faturalarının toplamı kadar bir fark. Biraz nankör olabilir misiniz acaba
İlk sözlelme yılı bitiminden (yani 1 yıl) 10 yıl sonra (yani 11 yıl dolduğunda) evsahibi her türlü kiracısının çıkmasını isteyebilir ve çıkarır. Evi tadilat yaptıracağım çıksın bile diyebilir ve kanunlar karşısında haklıdır.Yasal yollarla çıkaramaz.
Sizi çıkardıktan sonra tekrar kiraya verirse dava açabilirsiniz.
Ne alaka bunlar gözünüzü seveyim, niye bana yazıp yordunuz kendinizi o kadar? O cevabı ben kime niye yazmışım bir bakın bakalım.İlk sözlelme yılı bitiminden (yani 1 yıl) 10 yıl sonra (yani 11 yıl dolduğunda) evsahibi her türlü kiracısının çıkmasını isteyebilir ve çıkarır. Evi tadilat yaptıracağım çıksın bile diyebilir ve kanunlar karşısında haklıdır.
5 yılda bir de kira iyileştirme ( çevredeki emsal kiralara yakın bir zam uygulanmasını isteyebilir).
Bunun dışında çık oğlum gelecek ben geleceğim vs derse bunu tebliğ edip çıkmasını isteyebilir.
Durduk yere yeni kiracıyı çıkarıp daha yüksek kiraya verirse hem ahlaken hem hukuken uygun olmaz.
Hem kiracı hem evsahibiyim. Malesef herkese hakettiği gibi evsahibi yada kiracı düşmüyor. Zor zamanlardan geçiyoruz. İki taraflı anlayışlı olmak biraz halden anlamak üç aşağı beş yukarı anlaşmak zorunda aslında şu günlerde
14 yılmı maşallah kız kendi evin gibi kullanmışsın zaten :) adam haklı bana göre. Zam getirmekte hakkı malum piyasa uçuk ama tabi kimi fırsatçılık yapıp değerinin altında olan eve 3 5 bin ekliyor o ayrı. Ama aynı kira ücretiyle devam edemezsin yıllarca. Biz ev yaptırırken kirada kalmıştık dairede sadece 1 yıl durduk o 1 yılda bile sürekli bizi arayıp ev sahibi birşeyler isterdi. Eksik girdik eve zaten atıyorum tezgah arası yoktu biz yaptırdık boya ırt zırt ona rağmen yok mutfağa televizyon koymayın duvar deliniyor yok şurasını şunu yapmayın oldu canım çadır kuralım içine Birde çocuk yok bizde ben ve annem kalıyoruz. Öpüp başına koyacağına gider ayak başta istemediği şeyi son anda evi boyayıp gidiliyorMUŞ demesi kızdırdı beni bana başta deseydi yapardım ama başta gelince biz boyayacağız zaten dediği için bizd tüm duvarları sildik ev 175 m2 di inşaat halindeyken tüm çilesini biz çektik birde çevreden dolduruyorlar bunları tabi şunu isteyin bunu isteyin diye herhalde sonradan isteklerde bulunurdu. Demem o ki siz çok iyi ev sahibine denk gelmişsiniz ben 1 yıl katlanamadım adama :)Merhaba hanımlar
14 yıllık kiracıyım kontratımın dolmasına 6 ay var ev sahibi çıkarmak istiyor bugün tebligat yollamış
Şuan çıkamam hem ev yok olanlar büyük m2 ve çok aşırı pahalı 10 bin civarı kiralık şuan küçüklerde kiralık yok
Mahkemeye versin 2 sene çıkaramaz diyorlar
Amacı beni çıkarıp yüksek fiyattan vermek kesin güya tadilat yapacakmış
Basına gelen bilgisi olan aydınlatabilir mı beni
İlk sözlelme yılı bitiminden (yani 1 yıl) 10 yıl sonra (yani 11 yıl dolduğunda) evsahibi her türlü kiracısının çıkmasını isteyebilir ve çıkarır. Evi tadilat yaptıracağım çıksın bile diyebilir ve kanunlar karşısında haklıdır.Yasal yollarla çıkaramaz.
Sizi çıkardıktan sonra tekrar kiraya verirse dava açabilirsiniz.
Ben size yazmadım ki yanlış alıntı olmuş konusahibine yazdım. Alıntı yaptığımı da farketmedim. Nolmuş yazdıysam alıntıladıysam incileriniz mi döküldü. Sanki kötü bi laf ettim şahsınıza.Ne alaka bunlar gözünüzü seveyim, niye bana yazıp yordunuz kendinizi o kadar? O cevabı ben kime niye yazmışım bir bakın bakalım.
Yıllardır kiracılara pozitif ayrımcılık yapıldı, herşeyi hak sanıyorlar.İyide bu ev sahibinin sorunu değil ki valla siz kiracılar iyice çıldırdınız insanların evine çöker oldunuz.
14 yıl hiç mi sıkılmadınız başkasının evinde?Bız burayı tutarken herseyı kendımız yaptırdık boyası yerı herseyını zaten haraneydı suan verdıgınden cok daha ıyı