En son kontratınızı ne zaman yapmıştınız ?Merhaba hanımlar
14 yıllık kiracıyım kontratımın dolmasına 6 ay var ev sahibi çıkarmak istiyor bugün tebligat yollamış
Şuan çıkamam hem ev yok olanlar büyük m2 ve çok aşırı pahalı 10 bin civarı kiralık şuan küçüklerde kiralık yok
Mahkemeye versin 2 sene çıkaramaz diyorlar
Amacı beni çıkarıp yüksek fiyattan vermek kesin güya tadilat yapacakmış
Basına gelen bilgisi olan aydınlatabilir mı beni
Tebligat kontrat dolmadan yollanir burada bir sorun yok.Pekı kontrat dolmadan böyle hakkı var mı
Deposıtemızı vermek ıstemedı sorun bundan cıktı
İnsanların evine el koyamazsınız ki ama. 14 sene bir evde oturmak için yeterince uzun bir süre. Ev sahibi sizi çıkartabilir bu şartlarda. Size de hak veriyorum bu devirde kiralık ev bulmak, kira ödemek çok zor ama ev sahibiniz şu durumda haklı ve kanunlar önünde avantajlı.Merhaba hanımlar
14 yıllık kiraciyım kontratımın dolmasına 6 ay var ev sahıbı çıkarmak ıstıyor bugun teblıgat yollamıs
Suan cıkamam hem ev yok olanlar buyuk m2 ve cok asırı pahalı 10 bın cıvarı kıralık suan kucuklerde cunku tel bır kıralık yok
Mahkemeye versın 2 sene cıkaramaz dıyorlar
Amacı benı çıkarıp yuksek fıyttm vermek kesın guya tadılat yapıcakmıs
Basına gelen bılgısı olan aydınlatabılır mı benı
Ama 14 sene boyunca o yaptırdığınız her şeyi siz kullandınız. Boya falan zaten lafı edilecek şeyler değil, sizden sonra giren kiracı da boyatacak. Kendiniz için boyatıyorsunuz sonuçta.Bız burayı tutarken herseyı kendımız yaptırdık boyası yerı herseyını zaten haraneydı suan verdıgınden cok daha ıyı
Bu durumda öyle bir hakkınız yok, tebligat da göndermiş, çıkmakla yükümlüsünüz.Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Yasal hakkınız yok ki...Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Maksimum 10 yıl süreli o kendini yenileme dediğiniz şey. Siz on yılı aşmışsınız. Şu an bütün şartlar ev sahibinizden yana.Merak ettıgım sadece cıkarabıllır mı kasımda doluyor kontaklar zaten yıllık kendını yenılıyor tekrar yapmak gerekmıyor
Ev olsa zaten sorun yok ama suan sokakta kalırım bı tane ev uok yer Başakşehir
Tmm bende tam bılmıyorum cunkuYasal hakkınız yok ki...
Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten