Kiracı hakları neler bilen var mı? Ev sahibi tebligat yollamış...

Suan 3500 hadı 4 veıyolar yenı ben zaten 2800 aıdat harıc aıdatla 3100 verıyorum
Hanı arada dağlar kadar fark olur evet anlarım
Benı cıkarıp 1 sene pesın alma derdınde
Valla kım ne derse desın barınma sorunu turkıye nın en buyuk sorunu olacaktır

Boşver gürültü de çekilmez. O gürültüyü çekeceğime taşınmayı çekerim daha iyi. Büyük bir siteye gitmiştik bizde. Lüks diye imkanları iyiydi fakat kafa dinleyemedikten sonra ne anladım ben evimden.
kesinlikle ayrıca ev de küçüktü bizim için, sığmamıştık. biraz aceleye gelmişti, yanlış bir tercihti. çekilmiyor, alt komşu madde bağımlısıydı eee birini evden çıkarmak da aşırı zor yani deli gibi gürültü yapsa da...

Konu sahibi ev sahibiniz haklı ve hiç bir hak talep edemezsiniz ya istediği parayı vereceksiniz ya çıkacaksınız net.

Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Bu kiracıların onlarca yıl oturup evi bu kadar sahiplenmesine alan 1000 TL daha fazla vermek için çıkarmak istemesine anlam veremiyorum. İsterse 1000 TL daha uyguna verir bu sizi ilgilendirmez ki. Çıkmanızı yasal bir şekilde talep etmiş kalmakta ısrar etmek mahkemeye verip 2 yıl daha kazanmaya çalışmak çok saçma.
Bir başkasının evinde 14 yıl oturmuşsunuz boya badanayı da kendi kullanımınız İçin yaptınız. Ayrıca evi yaptırmakla alakalı bir probleminiz varsa çözmek , dile getirmek veya işime gelmiyor deyip çıkmak İçin önünüzde 14 seneniz olmuş. Bunu o dönem çözmeliydiniz
Nişanlımın ailesinin evi var. Evleniyoruz 5 yıl oturmuş kiracı ve kira fiyatları çok yüksek çıkamam dedi. Mahkemelik oldular. İsterse 2 yıl sürsün eninde sonunda çıkacak. Bi başkasının evine çöreklenmek bu resmen.

Oldu bulamadım diyip on yıl otursun herkes o zaman. İhtarı çekmişse çıkmak zorundasınız çıkmazsa tahliye davası açar. Üstüne mahkeme parasını da siz ödersiniz
Nişanlımın ailesinin evi var. 5 yıllık. Kiracıya çıkın dedik çıkmıyor. Ev bulamıyorum diyor. Verdiği kira o kadar komik bir rakam ki. Tabiki bulamaz o kiraya. Mahkemelik olundu. Onlar bulamadı diye biz 1+1 e 3000 TL verelim öyleyse. Bu resmen çöreklenmek ve 6 ay önceden haber vermemize rağmen ev bulamıyorum diyor.

Nişanlımın ailesinin evi var. 5 yıllık. Kiracıya çıkın dedik çıkmıyor. Ev bulamıyorum diyor. Verdiği kira o kadar komik bir rakam ki. Tabiki bulamaz o kiraya. Mahkemelik olundu. Onlar bulamadı diye biz 1+1 e 3000 TL verelim öyleyse. Bu resmen çöreklenmek ve 6 ay önceden haber vermemize rağmen ev bulamıyorum diyor.
Hatırlıyorum konunuzu çıkmadı mı kiracı ?
Başkasının evinde zorla oturmak içlerine siniyor ki :KK64:

14sene oturmuşsunuz elbet bakımını yapmak zorundasınız

Bence enerjinizi kiralık ev aramaya yorun hakkınızda hayırlısı olması dileği ile

Aa hatırladım sizi
Çıkmadı demek
Düğün üstü kötü olmuş

Hanımefendi ben de Başakşehir'de otutuyorum. Kiranız 2800 iken sizi 1000 tl için çıkarıyorlarsa, çıkarken haber verin biz tutalım evi. Demek ev sahibiniz de iyiymiş ki 14 yıl oturabilmişsiniz, kira artışlarında da hep vicdanlı olmuşlar. Şükür ev sahibimiz iyi ama kardeşleri ile ortak miras olduğu için olası satılma durumuna karşı strese girmemek için bir fırsat bulursam taşınmayı düşünüyorum ama tutacağım evin sahibi vicdanlı mıdır, nedir? Bir de kiralar malum. Duyuyorum yani daha zamanı dolmadan kirayı 2 katına çıkaranı, ha bire zam yapanını... Zaten kiracı olarak artık bir hakkınız da yok ama bence ev sahibinizle anlaşmaya bakın ya da insanları daha fazla mağdur etmeden kendinize ev bulun.

Gercekten moralım bozuldu ulkemın vay halıne🥹🥹bı tek ben degık benım gıbı mılyonların derdı olucak bu konut ve kıra fıyatları:KK43:(
Ağlamaktan ıcım cıktı valla okuyup yazıcam
Suan benım e devlette üstüme gozuken ev arsa tarla tapuları var bunu kullanır mı
Bunlar hep mıraslı yerler kardeslerımle
En kısa zamanda bunları satıp ev almam lazım sanırım
Hepsı mraslı ama 14 tane gozuken
Bu benı ıyıce haksız duruma dusurur mu

14 tapunuz var madem bu ısrar neden satıp kendi evinizi alın olsun bitsin🙄

Son düzenleme:
X