Suan 3500 hadı 4 veıyolar yenı ben zaten 2800 aıdat harıc aıdatla 3100 verıyorum
Hanı arada dağlar kadar fark olur evet anlarım
Benı cıkarıp 1 sene pesın alma derdınde
Valla kım ne derse desın barınma sorunu turkıye nın en buyuk sorunu olacaktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan 3500 hadı 4 veıyolar yenı ben zaten 2800 aıdat harıc aıdatla 3100 verıyorum
Hanı arada dağlar kadar fark olur evet anlarım
Benı cıkarıp 1 sene pesın alma derdınde
Valla kım ne derse desın barınma sorunu turkıye nın en buyuk sorunu olacaktır
Evet ya bak o da olabilir14 sene kira ödemiş, o kadar ödedim ev benim olsun artık ev sahibi alacağını aldı diyor sanırım
kesinlikle ayrıca ev de küçüktü bizim için, sığmamıştık. biraz aceleye gelmişti, yanlış bir tercihti. çekilmiyor, alt komşu madde bağımlısıydı eee birini evden çıkarmak da aşırı zor yani deli gibi gürültü yapsa da...Boşver gürültü de çekilmez. O gürültüyü çekeceğime taşınmayı çekerim daha iyi. Büyük bir siteye gitmiştik bizde. Lüks diye imkanları iyiydi fakat kafa dinleyemedikten sonra ne anladım ben evimden.
Şahan gökbakar demedim ayol meşhur karekteri Recep İvedik dedim.Taşındı sanırim ben gittim ama görmedim :) ünlülerin oturacağı bir yer değil bence gördügum kadarıyla
Film çekildiği yer olabilir tabiki ben yanlış anladım pardon :)Şahan gökbakar demedim ayol meşhur karekteri Recep İvedik dedim.
Böyle bir üye daha vardı. O da bulunduğu yerde hiç (!) kiralık ev olmadığını, mecburiyetten beğenmediği kayınvalide evinde oturduğunu söylüyorduBaşakşehir dışını bırak oturduğu sokak dışında bir yere baktığını sanmıyorum.
Bu kiracıların onlarca yıl oturup evi bu kadar sahiplenmesine alan 1000 TL daha fazla vermek için çıkarmak istemesine anlam veremiyorum. İsterse 1000 TL daha uyguna verir bu sizi ilgilendirmez ki. Çıkmanızı yasal bir şekilde talep etmiş kalmakta ısrar etmek mahkemeye verip 2 yıl daha kazanmaya çalışmak çok saçma.Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Nişanlımın ailesinin evi var. 5 yıllık. Kiracıya çıkın dedik çıkmıyor. Ev bulamıyorum diyor. Verdiği kira o kadar komik bir rakam ki. Tabiki bulamaz o kiraya. Mahkemelik olundu. Onlar bulamadı diye biz 1+1 e 3000 TL verelim öyleyse. Bu resmen çöreklenmek ve 6 ay önceden haber vermemize rağmen ev bulamıyorum diyor.Oldu bulamadım diyip on yıl otursun herkes o zaman. İhtarı çekmişse çıkmak zorundasınız çıkmazsa tahliye davası açar. Üstüne mahkeme parasını da siz ödersiniz
Hatırlıyorum konunuzu çıkmadı mı kiracı ?Nişanlımın ailesinin evi var. 5 yıllık. Kiracıya çıkın dedik çıkmıyor. Ev bulamıyorum diyor. Verdiği kira o kadar komik bir rakam ki. Tabiki bulamaz o kiraya. Mahkemelik olundu. Onlar bulamadı diye biz 1+1 e 3000 TL verelim öyleyse. Bu resmen çöreklenmek ve 6 ay önceden haber vermemize rağmen ev bulamıyorum diyor.
Aa hatırladım siziNişanlımın ailesinin evi var. 5 yıllık. Kiracıya çıkın dedik çıkmıyor. Ev bulamıyorum diyor. Verdiği kira o kadar komik bir rakam ki. Tabiki bulamaz o kiraya. Mahkemelik olundu. Onlar bulamadı diye biz 1+1 e 3000 TL verelim öyleyse. Bu resmen çöreklenmek ve 6 ay önceden haber vermemize rağmen ev bulamıyorum diyor.
Durumu biraz zorlayıp yeni bir ev aldılar ama dava sürüyorAa hatırladım sizi
Çıkmadı demek
Düğün üstü kötü olmuş
Çıkmadı yeni bir ev aldılar durumu zorlayıp. Nasıl içine siniyor insanların anlamıyorumHatırlıyorum konunuzu çıkmadı mı kiracı ?
Başkasının evinde zorla oturmak içlerine siniyor ki
O zaman çokta birşey olmayan farkı verin çıkmayın, biz öyle yapıyoruz.Pıyasası 3500 verıyolar 4000 arası ben zaten 2800 verıyorum cokta bısey yok arada
Gercekten moralım bozuldu ulkemın vay halınebı tek ben degık benım gıbı mılyonların derdı olucak bu konut ve kıra fıyatları(
Ağlamaktan ıcım cıktı valla okuyup yazıcam
Suan benım e devlette üstüme gozuken ev arsa tarla tapuları var bunu kullanır mı
Bunlar hep mıraslı yerler kardeslerımle
En kısa zamanda bunları satıp ev almam lazım sanırım
Hepsı mraslı ama 14 tane gozuken
Bu benı ıyıce haksız duruma dusurur mu