Ben ev sahibiyim ama öyle olduğum için değil doğrusu bu olduğu için yazdım.6 ayda ev bulursunuz.Kotu ev sahipleri kadar kotu kiracı hikâyeleri de çok dinledim.Burada haksızsiniz.Ya sanırım ev sahıbısınız neden bu hep korumacı tavır bunu anlamadım:))
ara yolu bulmazsanız zararlı çıkarsınızKımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Abim yıllarca çekti kirasını vermez düzenli yatirmaz insan nefret ediyor.O bakımdan yılardır evlerini hep piyasanın biraz altında verir düzenli yaptırmalarını isterHayır objektif bir insanıma annemler kiracıdan çok çektiği için bu tarz insanlara sinir oluyorum ama ever. Malınla rezillik çeliyorsun
Dava yoluna gitmesi size zarar ama. Karşı tarafın avukat masrafları, mahkeme masrafları, kira kaybı vs her şeyi ödemek zorunda kalırsınız.O dava ne kadar suruyor peki
3 ay ya da 3 yil surmesi neyi farkettirecek? Kiralar da konut fiyatlari da yukseliyor. Uzerine dava masraflari, dahasi yasanacak gergin bir surec...O dava ne kadar suruyor peki
Dava sürecine girmesine izin vermeden uygun bir ev bulup çıkmaya bakın çünkü kanun gereği şu an ev sahibi haklı konumda, 1-2 yıllık kiracı olsaydınız işler değişirdi kanunlar sizin lehinize olurdu ama mevcut durumda size tadilat yapacağım açıklaması bile yapmasına gerek yok normalde.O dava ne kadar suruyor peki
Evet tebliğat yolladığı için çıkarabilir önünüzde kaç ay ev bulamadım vakit çok kısa gibi bahaneniz olamayacak. Ev sahibi usulüne göre yapmış. Kasım ayına kadar vaktiniz var sonra çıkarır.Merak ettıgım sadece cıkarabıllır mı kasımda doluyor kontaklar zaten yıllık kendını yenılıyor tekrar yapmak gerekmıyor
Ev olsa zaten sorun yok ama suan sokakta kalırım bı tane ev uok yer Başakşehir
AA bu benim kocamAbim yıllarca çekti kirasını vermez düzenli yatirmaz insan nefret ediyor.O bakımdan yılardır evlerini hep piyasanın biraz altında verir düzenli yaptırmalarını ister
Bız burayı tutarken herseyı kendımız yaptırdık boyası yerı herseyını zaten haraneydı suan verdıgınden cok daha ıyı
Pıyasası 3500 verıyolar 4000 arası ben zaten 2800 verıyorum cokta bısey yok arada
herhalde konu sahibi kendine ama salında bilmiyor ki zararda.. ev kiraları sürekli artıyorDava yoluna gitmesi size zarar ama. Karşı tarafın avukat masrafları, mahkeme masrafları, kira kaybı vs her şeyi ödemek zorunda kalırsınız.
Temiz kullansın düzenli yatırsin diye düşünüyordur.İnanin rezillik bazısı ile ugrasilmiyorAA bu benim kocamadama kızıyorum hep , niye devamlı piyasa altında veriyorsun diye. Kirayı ben alıyorum diye böyle yapıyor diye düşünüyordum
Ay sinirim bozuldu valla. 14 sene oturduysa ev sahibi kötü bir insan değildir. Ne gerek var işleri bu kadar yokuşa sürmeye, insanların planlarını bozmaya, ilişkiyi germeye?Geçen zamanı kar sayılacak
herhalde konu sahibi kendine ama salında bilmiyor ki zararda.. ev kiraları sürekli artıyor
Benimde başımdan geçti böyle bi durum. Ev sahibi 6 ay önceden fahiş fiyat istedi,ben olmaz dedim,o zaman çık oğlum gelecek dedi.Çıkana kadarda oğlu gelicekti pazar çıktım,pazartesi kiraya vermiş hemde benden istediğinden çok yüksek rakama.(12 yıllık kiracıydım)Malesef yıl uzun olunca sebepsiz çıkarabiliyor.Rabbim yardım etsin sizede.Merhaba hanımlar
14 yıllık kiracıyım kontratımın dolmasına 6 ay var ev sahibi çıkarmak istiyor bugün tebligat yollamış
Şuan çıkamam hem ev yok olanlar büyük m2 ve çok aşırı pahalı 10 bin civarı kiralık şuan küçüklerde kiralık yok
Mahkemeye versin 2 sene çıkaramaz diyorlar
Amacı beni çıkarıp yüksek fiyattan vermek kesin güya tadilat yapacakmış
Basına gelen bilgisi olan aydınlatabilir mı beni
Benim babamAA bu benim kocamadama kızıyorum hep , niye devamlı piyasa altında veriyorsun diye. Kirayı ben alıyorum diye böyle yapıyor diye düşünüyordum
Sizin için "sadece 1000 lira" ise siz verin o halde sadece 1000 lirayı .Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Çıkarabilir tabiki sure doluncaMerak ettıgım sadece cıkarabıllır mı kasımda doluyor kontaklar zaten yıllık kendını yenılıyor tekrar yapmak gerekmıyor
Ev olsa zaten sorun yok ama suan sokakta kalırım bı tane ev uok yer Başakşehir