Kiracı hakları neler bilen var mı? Ev sahibi tebligat yollamış...

Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Disarda ev yok diyorsunuz kabul edin anlaşin bence

Kontrat dolmadan tebligat göndermiş. 10 seneyi aşkın kiracısınız, o yüzden çıkarabilir. 1000 TL fazlaya kiraya vermek içinse siz 1000 TL fazla verip kalmayı teklif edin, bir ton nakliye masrafı vs de olmaz.

Anladım aramız ıyıce kotu suan zaten
Ev olsaa hemen cıkıcam ama ev yok tum emlakcıları aradım
Sadec yapılan xok lükslerde var onlarda ucuk rakamlar

Tmm bende tam bılmıyorum cunku
Herkes baska bısey soyledi
Cıkaramaz ev bulana kadar dedıler falan
Ev sahibinin sizin ev bulmanızla ilgili bir yükümlülüğü yok ki ama. Ne demek ev bulmadan çıkartamaz.

Zamanınız dolduğunda ki elinize ulaşan tebligatta mutlaka süre vardır, kapının önüne koyabilir sizi eşyalarınızla eğer çok ters bir insansa.

Evet ters ınlh boyle bısey yasanmaz ama suan ev olmadıgı ıcın ortada kaldım

Borçlar kanununun 347/1 maddesi diyor ki, ev sahibi 10 yılı doldurmuş kiracısının sözleşmesini her uzama yılının bitiminden en az 3 ay önce tebliğ etmek şartıyla hiçbir gerekçe göstermeksizin sona erdirebilir.

Şu durumda sizin evi boşaltmanız gerekiyor, davalık olsanız dahi 10 yılı doldurduğunuz için kanun ev sahibinden yana.

Kucuk m2 deyım ben buyukler evet pahalı bız kıptas olanlarfayız
Ev arıyorsanız, Esenyurt’un üst taraflarına Bahçeşehir’e yakın olan taraflarına bakın isterseniz, gerçi oralar da uçmuştur ama İstanbul ortalamasına göre yine iyidir.

Kımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız 1000 lira fazla verine ve kalın. 10 yıldan fazla oturmuşsunuz zaten. Size o bölgedeki emsal daireler üzerinden zam yapabilir. Tefe TÜFE bağlamaz ev sahibinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…