- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
Disarda ev yok diyorsunuz kabul edin anlaşin benceKımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Kontrat dolmadan tebligat göndermiş. 10 seneyi aşkın kiracısınız, o yüzden çıkarabilir. 1000 TL fazlaya kiraya vermek içinse siz 1000 TL fazla verip kalmayı teklif edin, bir ton nakliye masrafı vs de olmaz.Merak ettıgım sadece cıkarabıllır mı kasımda doluyor kontaklar zaten yıllık kendını yenılıyor tekrar yapmak gerekmıyor
Ev olsa zaten sorun yok ama suan sokakta kalırım bı tane ev uok yer Başakşehir
Anladım aramız ıyıce kotu suan zatenMaksimum 10 yıl süreli o kendini yenileme dediğiniz şey. Siz on yılı aşmışsınız. Şu an bütün şartlar ev sahibinizden yana.
Derdi paraysa istediği kirayı vermeyi teklif edin o zaman illa çıkamam diyorsanız.
Pıyasası 3500 verıyolar 4000 arası ben zaten 2800 verıyorum cokta bısey yok arada14 sene oturmuşsunuz çıkarmak hakkı. Adil olun bence artık piyasa değerinde kira almak istemesi çok normal .
Oldu bulamadım diyip on yıl otursun herkes o zaman. İhtarı çekmişse çıkmak zorundasınız çıkmazsa tahliye davası açar. Üstüne mahkeme parasını da siz ödersinizTmm bende tam bılmıyorum cunku
Herkes baska bısey soyledi
Cıkaramaz ev bulana kadar dedıler falan
Ev sahibinin sizin ev bulmanızla ilgili bir yükümlülüğü yok ki ama. Ne demek ev bulmadan çıkartamaz.Tmm bende tam bılmıyorum cunku
Herkes baska bısey soyledi
Cıkaramaz ev bulana kadar dedıler falan
Maaşınızı her ay 1000 lira az alsanız arada çok da fark yok der miydiniz?Pıyasası 3500 verıyolar 4000 arası ben zaten 2800 verıyorum cokta bısey yok arada
O dava ne kadar suruyor pekiOldu bulamadım diyip on yıl otursun herkes o zaman. İhtarı çekmişse çıkmak zorundasınız çıkmazsa tahliye davası açar. Üstüne mahkeme parasını da siz ödersiniz
Evet ters ınlh boyle bısey yasanmaz ama suan ev olmadıgı ıcın ortada kaldımEv sahibinin sizin ev bulmanızla ilgili bir yükümlülüğü yok ki ama. Ne demek ev bulmadan çıkartamaz.
Zamanınız dolduğunda ki elinize ulaşan tebligatta mutlaka süre vardır, kapının önüne koyabilir sizi eşyalarınızla eğer çok ters bir insansa.
Esenyurt bile 3500 ortalama, bence çok daha yüksektir Başakşehir’de güncel kira oranı.Pıyasası 3500 verıyolar 4000 arası ben zaten 2800 verıyorum cokta bısey yok arada
Ya sanırım ev sahıbısınız neden bu hep korumacı tavır bunu anlamadım:))Maaşınızı her ay 1000 lira az alsanız arada çok da fark yok der miydiniz?
O zaman başka ilçeye, başka semte bakacaksınız. Koskoca istanbulda size uygun bir ev vardır eminim.Evet ters ınlh boyle bısey yasanmaz ama suan ev olmadıgı ıcın ortada kaldım
Kucuk m2 deyım ben buyukler evet pahalı bız kıptas olanlarfayızEsenyurt bile 3500 ortalama, bence çok daha yüksektir Başakşehir’de güncel kira oranı.
Hangi şehir olduğuna göre değişir. Ortalama bir yol diyorlar. Asıl soru bu değil ama bence insanların zor zar biriktirin aldıkları evi bu kadar sahiplenmeniz ve empatiden uzak davranmanız doğru mu?O dava ne kadar suruyor peki
Borçlar kanununun 347/1 maddesi diyor ki, ev sahibi 10 yılı doldurmuş kiracısının sözleşmesini her uzama yılının bitiminden en az 3 ay önce tebliğ etmek şartıyla hiçbir gerekçe göstermeksizin sona erdirebilir.Merhaba hanımlar
14 yıllık kiraciyım kontratımın dolmasına 6 ay var ev sahıbı çıkarmak ıstıyor bugun teblıgat yollamıs
Suan cıkamam hem ev yok olanlar buyuk m2 ve cok asırı pahalı 10 bın cıvarı kıralık suan kucuklerde cunku tel bır kıralık yok
Mahkemeye versın 2 sene cıkaramaz dıyorlar
Amacı benı çıkarıp yuksek fıyttm vermek kesın guya tadılat yapıcakmıs
Basına gelen bılgısı olan aydınlatabılır mı benı
Çünkü şu şartlarda haksız olan taraf sizsiniz.Ya sanırım ev sahıbısınız neden bu hep korumacı tavır bunu anlamadım:))
Ev arıyorsanız, Esenyurt’un üst taraflarına Bahçeşehir’e yakın olan taraflarına bakın isterseniz, gerçi oralar da uçmuştur ama İstanbul ortalamasına göre yine iyidir.Kucuk m2 deyım ben buyukler evet pahalı bız kıptas olanlarfayız
Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız 1000 lira fazla verine ve kalın. 10 yıldan fazla oturmuşsunuz zaten. Size o bölgedeki emsal daireler üzerinden zam yapabilir. Tefe TÜFE bağlamaz ev sahibiniziKımsenın evıne el koyma gıbı bır derdım yok zaten
Ama kıralık yok ve suan sadece 1000 lira daha fazla almak ıcın cıkartmak ıstıyor
Ben sad ce yasal haklarımı merak edıyorum
Hayır objektif bir insanıma annemler kiracıdan çok çektiği için bu tarz insanlara sinir oluyorum ama ever. Malınla rezillik çeliyorsunYa sanırım ev sahıbısınız neden bu hep korumacı tavır bunu anlamadım:))