• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracı derdi

Ah öyle bi kiraci ki istersen ihtari hergun yolla .yok anacim yok.mahkeme karariyla da cikmicaklar biliyorum. Ancak kolluk kuvettleri kapiya dayanir.ancak onda bile şüpheliyim.
Adam 5kurusum yok diyo.suyum bile kesik diyor.ama cok guzel kumar oynuyor
Terbiyesiz adam.Eve çöreklenmiş resmen.Polisle atılsın evden görsün gününü.Tez zamanda kurtulursunuz inşallah

İnsanlarda utanma kalmadı ,kul hakkı yememek diye bir kavram kalmadı.Bazıları iyice yüzsüz oldu.İş arkadaşım daha yeni ev aldı.Aynı apartmanda aynı zamanda kiracı.Kızcağız binbir borçla ev aldı ama utanmaz kiracısı yüzünden kendi evine taşınamıyor.Hem konut kredisi ödüyor hem kira ödüyor..Kiracısıda öğretmen hani öyle işsiz güçsüz bir insanda değil.Yüzsüz kiracı birde tehdit ediyormuş mahkemeye verirsen hiç çıkmam diye.Sanki kira sözleşmesi imzaladı diye evin tapusunu aldı.
Gercekten bazi ev sahipleri de , kiracilarda çok fena. Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Sirf birgun bu durumlara dusmemek icin suresiz kira sozlesmesi hazirladim. Ev sahibi onume tahliye taahutnamesi koydu onu da 10 yil sonraya tarihi ben yazdim. Ama biliyorum ki bu kadar temkinli olmama rağmen kalkip bana birgün evi satiyorum çık diyecek. Ya da satacak yeni ev sahibi ile ugrastiracak. Dilerim o gün gelmeden kendi evim olur veya hayirlisyla bu ülkede olmayız ailecek
Size kiraya vermem bu şartlarda
Kardeş birince derece akraba değil. İkinci derece akraba. Anne baba ve çocuk birinci derece akraba.
Yok çıkarabiliyor Sun eninde sonunda çıkıyor avukatimla görüştüm

Ben şunu anladım insanlara iyilik yapmayacaksın sonra enayi yerine koymaya çalışıyorlar.Covit zamanı bizde eski kiracımıza karşı iyilik yapmıştık ama sonra o bunu suistimal etmişti.Bu devirde 1500 lira kira ne ki kiracınız onuda ödemiyorsa yazıklar olsun.İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz bu başbelasından.
ödemediği kira 1300dü, bayrampaşa yıldırımda 2+1 bir ev. davadan sonra kira artımıyla 1500 oldu.
kadın eve apar topar bir günde taşınmıştı, artık düşüncem başka bir evde de aynısını yaptığı ve zorla çıkarıldığı yönünde.
ve biz farklı bir şehirde yaşadığımız için kadını hiç görmedik, aynı binada amcamlar yaşıyor onlar gördü sadece..
bazen kapıya dayanan ev sahiplerine hak veriyorum, insanın gidip kendi evini parçalayası geliyor. ev fiyatları olmuş 2-3 milyon, bu muamele için mi avukatlara para yağdırmak için mi para bağlıyoruz.

İnsanlarda utanma kalmadı ,kul hakkı yememek diye bir kavram kalmadı.Bazıları iyice yüzsüz oldu.İş arkadaşım daha yeni ev aldı.Aynı apartmanda aynı zamanda kiracı.Kızcağız binbir borçla ev aldı ama utanmaz kiracısı yüzünden kendi evine taşınamıyor.Hem konut kredisi ödüyor hem kira ödüyor..Kiracısıda öğretmen hani öyle işsiz güçsüz bir insanda değil.Yüzsüz kiracı birde tehdit ediyormuş mahkemeye verirsen hiç çıkmam diye.Sanki kira sözleşmesi imzaladı diye evin tapusunu aldı.
Ay arkadasin ayni ben.
Bi ara bu beni taniyormu dedim
Dunya kredi cektim borclandım.babamin tasinin diye verdigi parayi mahkemeye verdim 8bin.yani bu ev benimse ve benim hakkimsa bu kadar borc icin deyken 8bin vermek zorundamiydim?ve kirada yatırmiyor artik.
Yaziklar olsun
Aslinda bunun icin mahkeme bile olmamali.ben evi almisim 1yil olacak polis yada bilirkişi gelip cikarmasi lazim.
Benim haklarim nolacak.iyi adamin evinde oturayim kira vermiyeyim ama adam beni cikarmak icin para döksün.
Onun yuzunden eksiden para çekiyorum ben.sıkıntı yasiyorum.aslada helal etmiyorum. Cok doluyum cccooook😔

Maalesef ihtar fayda etmiyor dava lazim.Hatta yeni mülk sahibi olarak kirada artis icinde dava acabiliyorsunuz bildigim kadari ile.3 sene kadar sürüyor.

Ay arkadasin ayni ben.
Bi ara bu beni taniyormu dedim
Dunya kredi cektim borclandım.babamin tasinin diye verdigi parayi mahkemeye verdim 8bin.yani bu ev benimse ve benim hakkimsa bu kadar borc icin deyken 8bin vermek zorundamiydim?ve kirada yatırmiyor artik.
Yaziklar olsun
Aslinda bunun icin mahkeme bile olmamali.ben evi almisim 1yil olacak polis yada bilirkişi gelip cikarmasi lazim.
Benim haklarim nolacak.iyi adamin evinde oturayim kira vermiyeyim ama adam beni cikarmak icin para döksün.
Onun yuzunden eksiden para çekiyorum ben.sıkıntı yasiyorum.aslada helal etmiyorum. Cok doluyum cccooook😔
Arkadasim İstanbulda.Benzer durumdasınız maalesef. .Bu evi gaspeden kişiler nasıl yatağa başlarını rahatça koyuyorlar nasıl uyuyabiliyorlar acaba? Ev sahibin evi satmış alan kişide kiradaysa bi zahmet pilini pirtini topla defol git.Devlet taşınma için 6 ay süre veriyor ama hala yuzsuzce cikmiyor.Sanki sen otur diyemi aldı evini yani😡Ben gerçekten anlamıyorum bu utanmazligi.Niye mahkemeyle avukatla uğraşmak zorunda kalıyorsun.Sanki ev alarak büyük bir suç işlemiş gibi durduk yere mahkemeyle uğraş ..Bu kanunları cikarandada kabahat var .Kiracıyı koruyacağım diye bu sefer ev sahibini mağdur duruma düşürüyor.mecburmu kira ödemeye evi varken elin ahlaksizi evine coreklenecek sen evin varken kira vereceksin.sebep???

Arkadasim İstanbulda.Benzer durumdasınız maalesef. .Bu evi gaspeden kişiler nasıl yatağa başlarını rahatça koyuyorlar nasıl uyuyabiliyorlar acaba? Ev sahibin evi satmış alan kişide kiradaysa bi zahmet pilini pirtini topla defol git.Devlet taşınma için 6 ay süre veriyor ama hala yuzsuzce cikmiyor.Sanki sen otur diyemi aldı evini yani😡Ben gerçekten anlamıyorum bu utanmazligi.Niye mahkemeyle avukatla uğraşmak zorunda kalıyorsun.Sanki ev alarak büyük bir suç işlemiş gibi durduk yere mahkemeyle uğraş ..Bu kanunları cikarandada kabahat var .Kiracıyı koruyacağım diye bu sefer ev sahibini mağdur duruma düşürüyor.mecburmu kira ödemeye evi varken elin ahlaksizi evine coreklenecek sen evin varken kira vereceksin.sebep???
Hay ağzina sağlik bacim.icimdekileri döktün resmen🤗

Çok haklısınız.Bizim de basımızda aynı sıkıntı vardı yakın zamana kadar.Kendi dairemi satmak icin gösteremiyordum bile.Kiraci gelenlere cıkmayacağini söylüyormus bir de.Kanun 6 ay tanıyor evet ama cıkmayınca iste dava acmadan yaka paca da kimse kimseyi cıkaramıyor.İki taraf icinde anlayıstan geciyor aslinda mevzu da nerdee.

Çok haklısınız.Bizim de basımızda aynı sıkıntı vardı yakın zamana kadar.Kendi dairemi satmak icin gösteremiyordum bile.Kiraci gelenlere cıkmayacağini söylüyormus bir de.Kanun 6 ay tanıyor evet ama cıkmayınca iste dava acmadan yaka paca da kimse kimseyi cıkaramıyor.İki taraf icinde anlayıstan geciyor aslinda mevzu da nerdee.
Niyeti kötü olmayan kişi mahkemeyle ugrastirmaz Devlet taşınma için 6 ay mühlet vermiş.6 ay azmı bir yılın yarısı. Yan gelip yatmaz ev ararsa ya da evsahibinin evine çöreklenmeyim derse pekala evde bulur taşinirda.Digeri düpedüz ahlaksızlık .Hiçbir haklı tarafı yok

Satmaktan vazmigectiniz yoksa mahkemelikmi oldunuz,? Evin son durumu ne oldu?

Niyeti kötü olmayan kişi mahkemeyle ugrastirmaz Devlet taşınma için 6 ay mühlet vermiş.6 ay azmı bir yılın yarısı. Yan gelip yatmaz ev ararsa ya da evsahibinin evine çöreklenmeyim derse pekala evde bulur taşinirda.Digeri düpedüz ahlaksızlık .Hiçbir haklı tarafı yok

Ztn çoğu kötü niyet ile gelişiyor istediğim zammı yapma satarım çıkarsın ben başka ev alirim zam yaparım e çıkmam ev göstermek için mahkeme actiririm senin evine coreklenirim zarar veririm bizim toplumda cevap bitermi
Yakın akrabam da bunu yaşadı, maddi durumu iyi ama yaşadığı yerde ev almamıştı lojmanı vardı sonra muhit değiştirmek istediler. Kiracı açıkça eski ev sahibi seni kandırmış bana bunları yapti diye yüzsüzce 2 yıl oturdu. En son kombi bozuldu taşınma parasını da aldı çıktı. Ve ev sahibi vergi hakimi hukukun içinde bir insan
Oturmak niyet ise kiracili ev eziyet ya, aslinda isarette veriyor duzgun ve bol fotograf yoksa video ile gezilmiyorsa hic yanasmamak lazim. bizim kadar ozguveni gereksiz yerde kullanan varmıdir acaba sorsanız çok iyi insanlarız.

Satmaktan vazmigectiniz yoksa mahkemelikmi oldunuz,? Evin son durumu ne oldu?
Sattık kurtuldum sükür.Kiraci cıktı mı bilmiyorum o adam tam serefsizdi cıkmamıs olabilir.Bir de icra dosya sorgusu bakarken kiraci aidatlari ödememis tarafima icra dosyası acılmıs.Sans eseri fark etmesem evi satsam o borc bana kitlenecekti.Ödettim zorla.

Sattık kurtuldum sükür.Kiraci cıktı mı bilmiyorum o adam tam serefsizdi cıkmamıs olabilir.Bir de icra dosya sorgusu bakarken kiraci aidatlari ödememis tarafima icra dosyası acılmıs.Sans eseri fark etmesem evi satsam o borc bana kitlenecekti.Ödettim zorla.
Alan kişi evi görmeden mi aldi.Kiraci göstermek istemiyor demistiniz.Kiraci dediginiz gibi biriymiş gerçekten😡Kullanan kendisi aidatı size ödettirmeye çalışmış🤬Geçmiş olsun kurtulmussunuz

Alan kişi evi görmeden mi aldi.Kiraci göstermek istemiyor demistiniz.Kiraci dediginiz gibi biriymiş gerçekten😡Kullanan kendisi aidatı size ödettirmeye çalışmış🤬Geçmiş olsun kurtulmussunuz
Evi gördü zoraki sonunda ve kiraci cıkmam dediginde de emlakcı cıkmama lüksü yok 6 ay sonra mecbur cıkacak vs demis kendisine.
Kiraci ödememis iste ben birde sordum buna icrayi görünce.Bana diyor ödedim...
Sonra arayip makbuz isteyince afalladı.Buna bir acmısım agzımı slfjldfklf Allahın cezası ertesi gün vergi dairesinde borc dökümanlarini alirken resim atti yatiriyorum simdi bankaya gidecegim diye:rolleyes: :KK53:

Kardeş birince derece akraba değil. İkinci derece akraba. Anne baba ve çocuk birinci derece akraba.
O zaman birinci derece ibaresini cikartayim anne,baba,kardes diyelim. Gecen ay bizde cok sikinti yasadik bu konuyla alakali. Hukuk burolarinin makalelerinde bu sekilde okudum.

Emlak danismani kuzenimin bugun soyledigi sey su "satacagimiz mulkte ya da is yerinde kiraci oldugu icin her hafta bir suru satis kaciriyoruz. Kimse kiracili yer almak istemiyor. Kiraciyi cikarmak cok zor"

Back