• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracı derdi

Deltavealfa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
4.295
7.795
108
34
Selam hanımlar
Bir derdim var
Ev aldım , kiracılıydı. Konuştuk bak dedim benim annem gelecek burada oturacak çıkman lazım satıştan sonra filan neyse ihtar çek et bakarız dedi
Çektim 6 ay doldu
Bu adam çıkmıyor ben ne yapabilirim ? Çıkmayacak mı anlamadım

Bizde de aynı sorun var kiracımız çok pis ve gürültücü onlardan çok rahatsızız bunu bildikleri halde çıkmıyorlar. Benimde kardeşim oturacak onlar çıkarsa. Dava açtık kardeşim oturacağı için kazanıcaz büyük ihtimalle. Sizde bir avukata danışın bence

Bizde de aynı sorun var kiracımız çok pis ve gürültücü onlardan çok rahatsızız bunu bildikleri halde çıkmıyorlar. Benimde kardeşim oturacak onlar çıkarsa. Dava açtık kardeşim oturacağı için kazanıcaz büyük ihtimalle. Sizde bir avukata danışın bence
Dava ne kadar sürüyor peki of :(

Emlakçının soyledigi kadarıyla söylüyorum 19 bin bekleyen dava varmış. Siz ihtar çektiniz diye hemen çıkamaz ama önce ev bulması lazım, ha deyince bulunamıyor malum. Gerçekten anneniz mi oturacak
Evet zaten süre tanıdım 6 ay
Annem bana geldi şu an bunaldı aynı sitede 1+1 aldım adam çıkmıyor

Evet zaten süre tanıdım 6 ay
Annem bana geldi şu an bunaldı aynı sitede 1+1 aldım adam çıkmıyor
Son zamanlarda devlet kiracılara çok fazla hak tanıdığı için kendi evleriymiş gibi yüzsüzce oturmaya devam ediyorlar ( durduk yerde evden çıkarılan veya daha yüksek kira almak için çıkarılan kiracıları katmıyorum) ama anneniz geleceği için bugün değilse yarın seve seve çıkacaklar😎

Neyse. Bu aralar malum yuksek fiyattan kiraya vermek icin çoğu ev sahibi eski kiracisindan kurtulmanin pesinde.
Her iki taraf icinde hayirlisi neyse o olsun🤷‍♀️
Öyle de yaparım hanımefendi size ne
Ama benim annem çocuklara bakıyor bakıcım gitti
Her kiracı da ev sahipleri ballı kaymak yiyor her akşam sanıyor
kendimi sıkıp ev alıyorum şu yaşadıklarıma bak
Sanki hep kiracılar dertli sıkıntılı
Biz para içinde yüzüyoruz her yerim borç

Sirf birgun bu durumlara dusmemek icin suresiz kira sozlesmesi hazirladim. Ev sahibi onume tahliye taahutnamesi koydu onu da 10 yil sonraya tarihi ben yazdim. Ama biliyorum ki bu kadar temkinli olmama rağmen kalkip bana birgün evi satiyorum çık diyecek. Ya da satacak yeni ev sahibi ile ugrastiracak. Dilerim o gün gelmeden kendi evim olur veya hayirlisyla bu ülkede olmayız ailecek.

Öyle de yaparım hanımefendi size ne
Ama benim annem çocuklara bakıyor bakıcım gitti
Her kiracı da ev sahipleri ballı kaymak yiyor her akşam sanıyor
kendimi sıkıp ev alıyorum şu yaşadıklarıma bak
Sanki hep kiracılar dertli sıkıntılı
Biz para içinde yüzüyoruz her yerim borç
:KK52: beğen tuşuna bastım ama yetmedi, bu emojiyi de ekleyeyim dedim.

Selam hanımlar
Bir derdim var
Ev aldım , kiracılıydı. Konuştuk bak dedim benim annem gelecek burada oturacak çıkman lazım satıştan sonra filan neyse ihtar çek et bakarız dedi
Çektim 6 ay doldu
Bu adam çıkmıyor ben ne yapabilirim ? Çıkmayacak mı anlamadım

Dava sürecini başlatıp bekleyeceksiniz. İhtar çek bakarız demesinden anlamadınız mı çıkmayacağını. Sizin başka eviniz var mı? Gerçekten anneniz mi oturacak?

Sirf birgun bu durumlara dusmemek icin suresiz kira sozlesmesi hazirladim. Ev sahibi onume tahliye taahutnamesi koydu onu da 10 yil sonraya tarihi ben yazdim. Ama biliyorum ki bu kadar temkinli olmama rağmen kalkip bana birgün evi satiyorum çık diyecek. Ya da satacak yeni ev sahibi ile ugrastiracak. Dilerim o gün gelmeden kendi evim olur veya hayirlisyla bu ülkede olmayız ailecek.
İnş alırsınız bende annemi ev sahipleriyle uğraştırmamak için zorlandım ama aldım
Fakat sağolsun kiracı sorun çıkartıyor ben adama 6 günde çık demedim ki
Anlaştık 6 ay süresi vardı
Kendi evi gibi sahiplenmesi çok enteresan
Ben sözleşme yapmıyorum kiraya vermiyorum çık diyorum çıkmıyor

Back