Kiracı çıkmıyor, bir akıl verin hanımlar

Ne zor artık her şey ya kiracı olmak ayrı, ev sahibi olmak ayrı zor yani elbet çıkacak avukat halleder evin m2 sini biliyorsanız alın mobilyaları mağazada kalsın çıkınca da yerleştirirsiniz 🤔

Kiracıya ben de üzüldüm. Hayat şartları çok zor. Keşke imkanı olsaydı kendi evini alabilseydi.
Ya hic üzülme niye bilio musun bu arsiz terbiyesiz insanlar genelde fakir olmaz. Durumu kötü insan tam tersi mağrur olur ayip der laftan anlar. Bu arsiz kesim genelde varyemez tiplerden cikar. Benim bi kiraci var cukurambardaki evimde adam ankarada subeleri olan baya bilindik bi giyim firmasinin sahibi yazmamak icin zor tutuyorum bıktım artık belki 30 tane evi vardir. Hala daha zam yapacakken 2 liranin pazarlığıni yapar tek tek. Artik sinirlerim lacka halde siz acaba çıksanız da burdan ev mi alsaniz diyorum her seferinde, histerik histerik gülerek yoo ben nakit parayi eve baglamam diye kikirdiyo ordan. Ölür müsün öldürür müsün.

Kontrat süresi sona erdi diye kiracıyı evden çıkartamazsınız. Bir avukattan hukuki tavsiye almanızı öneririm.
Oğlum oturacak ve kontratımız doluyor diye söylediler zaten. Laftan sözden anlayan biri çıkar diye umut ediyorlardı ama maalesef bu duruma gelindi.
Sanırım avukatsınız. Bu tür davalar gerçekten 1 sene sürebiliyor mu ?

Hayat ev sahibine de zor kiracıyada zor kiracının yaptığı işi yokuşa sürmek yüzsüzlük hukuki bi yolu vardır mutlaka ama uğraştıracak kimseye acımamak lazım bu adam bize zam yapmadı deyip saygı duysaya
Gerçekten çok komik bir miktar kirası. Yani şimdiye dek durumları iyi olduğu için üstünde durmamışlar . Bir de gerçekten naif insanlar. Lafını dahi etmemişler . Ama şimdiki üslup çok çirkin

Kiracıya üzüldüm. Adam haklı madem oğlunu oturtacaktı kiracı koymasaymış. İnsanlar bir düzen kuruyor. Ben bu evde şu kadar oturur çıkarım diye gitmiyorlardır eve.
Aynen millet de siz gelip malının ortağı olun diye daire alıyor, kiraya veriyor. Aloooo daire sizin değil, geçicisiniz.

Aynen millet de siz gelip malının ortağı olun diye daire alıyor, kiraya veriyor. Aloooo daire sizin değil, geçicisiniz.
Ben bu durumun dahilinde olmasam bu tarz davranışları bilmezdim. Evet belirli yasalarla kiracılar korunmalı , ama ev sahibinin ihtiyacı varken kiracı çıkmalı diye düşünüyorum.O mağdur olmasın diye biz kiraya çıkacağız maalesef. Bu durum bana haksızlık gibi geliyor

Kiracıya üzüldüm. Adam haklı madem oğlunu oturtacaktı kiracı koymasaymış. İnsanlar bir düzen kuruyor. Ben bu evde şu kadar oturur çıkarım diye gitmiyorlardır eve.
Şaka mı bu 6 yıl oturmuş ,oğlum evlenirse diye 6 yıl bos mu tutsun

Ben bu durumun dahilinde olmasam bu tarz davranışları bilmezdim. Evet belirli yasalarla kiracılar korunmalı , ama ev sahibinin ihtiyacı varken kiracı çıkmalı diye düşünüyorum.O mağdur olmasın diye biz kiraya çıkacağız maalesef. Bu durum bana haksızlık gibi geliyor
Yok öyle bir dünya, gerekirse hayatı dar edin, diken üstünde yaşatın. Çıkacak o kadar, hiçbir haklı tarafı yok. Fahiş zam yapın, 5 sene sonra hakkınız, mahkeme süresine güveniyor. Tıpış tıpış çıkacak.

Oğlum oturacak ve kontratımız doluyor diye söylediler zaten. Laftan sözden anlayan biri çıkar diye umut ediyorlardı ama maalesef bu duruma gelindi.
Sanırım avukatsınız. Bu tür davalar gerçekten 1 sene sürebiliyor mu ?
Bulunduğunuz şehre göre yani mahkemelerin iş yüküne göre değişir hatta süreç uzayadabilir. Kesin bir süre söylemek doğru olmaz maalesef.

Napıcaklar ömür boyu kiracıya mi verecekler evi daha kontratı bitmeden haber vermişler 5 yıldır oturuyorlarmıs sanki dün tuttu bugün çik mı dedi 🤦🏼‍♀️

X