Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben şuan küçük bi evde yasıyorum yaklasık bir senelik evliyim kendi evimiz. evimi çok seviyorum ama küçük olması cok büyük sorun gercekten.şimdi büyük bir ev bakıyoruz. çocuk olduktan sonra 90 metrekare bi eve sığamazsn bnm evim 100metrekare beşik koyacak yer bile yok diyebilirim. tasınmak istemiyorsan baska bir ev bak eşin ailesine ait diğer evi neden düşünmüyorsunuz?
kiradan bende cok korkuyorum kiracı olacağız mecburen
Eğer satabiliyorsanız o evlerden eşine kalanı satın derim..O olmadı kiraya verin üstüne dediğin gibi koyup dilediğiniz yerde ev tutun.. Her şekilde kayınvalidenlerden uzak ol derim..Evli değilim ama evli çok arkadaşım, tanıdığım var.. Sana şukadarını söyliyim evlendikten sonra dedikleri ortak kelime '' keşke kendi anneme bile uzak olsaydım da yeterki uzak olsaydım!!'' bak kendi annesine bile uzak olmayı tercih ediyorlar sen düşün!! Tek çocuk, tek torun! Kafanı kullan derim, yüklen yüklenebildiğin kadar ve evi sattırmaya çalış, uzak yerde biryer beğen ama öyle böyle değil bayıl, öl o ev için ve nişanlını ikna et orayı almak için, akıllı kadınlar bunun üstesinden çok basit gelir heleki göçmenler oğulları öl desin ölürler, bu fırsatı kullan..Ama sakın bukadar diplerinde olma, bu forumu oku başta kendi evlatları gibiyken evlendikten sonra cin çarpmışa dönen aileler, yıkılmaya yüz tutmuş yuvalar var..çok iyi düşün baştan koydun koydun ağırlığın sonrası imkansız denecek kadar zor olur..
Merhaba kizlar, nisanlim askerden dondu isini kurdu ve bu sorunlar ailemle aramda yeniden acildi..nisanlim ile planimiz nisanlima verilen evi satip ustune kredi cekip istedigimiz bir evi almak ve bunun ustune kv evi satiliga cikardi fakat gelin görün ki ailem bunu kabul etmiyor ev yapmak erkegin goreviymis ben mudahele etmicekmisim evlendigimde ben kazandigim parayi evime harcamicakmisim esim krediyi ve evin giderlerini karsilamak zorundaymis.... Hayatin musterek oldugunu cok sukur nisanliminda benimde iyi bir isimiz oldugunu anlatmaya calistikca zorluk cekiceksin parasiz kalicaksin kendi maasini eve harcamicaksn diyorlar.. Yarin obur gun ev satildiginda neler olucak tahmin bile edemiyorum.. Kizlar bir bakin su yorumuma care arioyorum (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aileniz çok yanlış düşünüyor sizde bunun farkındasınız zaten.Nişanlına zaten bir ev verilmiş bu evi satıp kredi ile yenisini almak sizin ortak kararınız.Ayrıca erkeğin illa evi olacak diye birşeyde yok.Evlenince senin paran benim param diye birşey olmamalı iki maaşta aynı yerde durmalı ve tüm masraflar ortak olmalı..Ailen bu konuda neden böyle düşünüyor anlam veremedim sonuçta parada senin paran istediğin gibi harcarsın .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi