Ben şahsen ev alacak olsam büyük bir ev almaktan yanayim. Şimdi iki kişi muhakkak sigarsiniz o eve ama evinizi satıp daha buyugunu alma imkaniniz varsa bunu degerlendirin. Az bir kredi cekersiniz, düğün takılarınız da olur. Neden altından kalkamayasiniz ki.
Bir de isyerine yakın oturmak cok güzel bir sey. Ben hastanenin kapisinindan 10 adım ileride oturuyorum ve tuvalete bile eve
gidiyorum
Sonuçta senin kapın ayrı kayınvalidenin ayrı olcak. Bence ev dururken kirada oturulmaz.
Bi kere kirada oturduğun evde aidiyet duygusu olmuyor. Kendini o eve ait hissetmiyorsun.
Bence mantıklı olan hazırdaki ev
Canim haklisin ama o ev 2+1 90 mt ve acik mutfak bi ev en nihayetinde cocuk olucak edicek yani nasil olur bilmiyorum kv cok yakin calisiyorum hani bide ben ne kadar gelir bize bilmiyorum o evi satip ustune kredi cekip gonlumuze gore isimede yakin bi ev almakta her ay krediyi odemek var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok haklisin imkansiz diye bisey yok esasinda 2 cocukta buyutulur 3 cocukta ama ben biraz korkuyorum yani evlenince eve giren para belli ama ne kadar cikcagini bilmiyorum elektrik su faturalar falan iki kisi yasamadim hic birde kv yakin olmasinin verdigi bi tedirginlik var hani uzak olsan evet yarari daha az olur cocuk olunca ama en azindan karisan eden olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?