kızlar hepinize iyi akşamlar; şöyle bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Şuan nişanlıyım nişanlım askere gidicek 5 ay yapıcak Nisan ayında dönücek. Döndükten sonra iş durumları var iş durumlarını halledince hazırlıklara başlayacağız. Ev konusunda bazı soru işaretleri var kafamda bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum belki aynı durumda olan arkadaşlarım vardır. nişanlımın ailesi göçmen biliyosunuz göçmenler hep mülk alırlar kaynvalidemler zamanında 3 tane ev almışlar ve nişanlım tek çocuk şuan o evlerde kiracılar var. evlerden birini bize vericekler ister oturun ister kirasını alın diyolar fakat ev ( diğer evlerde ) kvdemlere yakın 1 durak falan var arada 2+1 ve açık mutfak bir ev 500 tl kirası var nişanlımla istediğimiz muhitte evler ( işime yakın bir muhitte istiyoruz ) 750 - 800 tl yani üstüne en az 300 tl koyucaz.. sizce bu şekildemi mantıklı yoksa o evin içine masraf yapıp ( boya-badana vs ) o evde oturmak mı? kvdemlerle aram şuan için çok iyi severim kötü bir olayda yaşamadık hiç ok şükür ama nişanlım tek çocuk evlenince ( yakın oluşuna fırsat bilerek ) sıkacak şekilde olursa ailesinin ilgisi o zaman sorun yaşamaktan korkuyorum ..