- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.858
- 798
- 34
- Konu Sahibi Gelinlerce
Siz son kirayi ne zaman odediniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son kira
Kasım 15 de ayrılmışlar ya o yüzden 15 günlük. Tabi bunu ev sahibi kabul etmez orası ayrı ama zamanında bildirim yapıp cıkıyorsa ve kasım 1 de odeme yaptıysa daha ödeme yapmayacak.
Belki de sizin anladığınız doğru. Ben ağustosta bir ev kiralayıp girdiler ama kasım 15 de çıktılar taşındılar olarak anladım ona göre yorum yaptım. Yanlış anlama varsa affola.Biz taşındık deyince o eve taşındı sandık
Şimdi anladım sağ olun
Neyi anlamadığınızı anlayamıyorum su an .
Siz ister oturun ister oturmayın adamın evini kiralamışsınız.
Siz olmasanız belki 5 dk sonra başka biri kiralayacak ve parasını ödeyecek .
Yanı isterseniz hiç oturmayın ama ev kiralandiysa parası da ödemeyi kabul etmek oluyor anlatabildim mi :)
Yanı ben bi araba kıralasam rent a cardan ama kontagi bile calistirmasam parasını ödemek zorundayım
ne demek istediğimi anlamamışsınız :) ben zaten oturmadım kira ödemelimiyim demiyorum, bende evde oturuyorum. tamam buraya kadar sorun yok. her ayın 1inde kira ödeniyor.
şimdi eve oturmadan 1 aylık kira bedeli ödendi sonraki aylarda da devam edildi ödemeye. biz dün itibari ile evi boşalttık. ödeyeceğimiz tutarı soruyorum.
Kasım 1 de odeme yaptılarsa ödeme yapmayacaklarkira parası önce verilir sonra oturulur
15 günlük para ödeyeceksiniz
EvetKasım 1 de odeme yaptılarsa ödeme yapmayacaklar
Ben ayın 15'inden 15 ine kira öderim...evi tutarkende ..ayın 21'inde evi kiraladım.. O ayın kirasını verdim..1 sonraki ayda ev sahibi hak geçmesin diye soğan ve patates alıp bana hediye ettiydi..
Canim ...evi kiralarken şartları konuşsaydınız keşke..
15 inde çıkınca 15 günlük yerine 1 ay mi ödemesi gerekiyor merak ettim de.1 Agustos ta ödeme yapıldı - Oturdunuz o ay
1 Eylül de ödeme yapıldı - Oturdunuz o ay
1 Ekim de ödeme yapıldı - Oturdunuz o ay
1 Kasım da ödeme yapmadınız, 15 inde taşındınız. Yani Kasım ayını ödeyeceksiniz.
Siz 1 Agustos da ödeme yaparak kirayı ayın sonunda değil, başında ödemişsiniz.
Diger aylarda otomatik olarak öyle devam etmiş.
Yani ödemişsiniz oturmussunuz.
Kasım ayını da bu sebeple ödemeniz gerekiyor.
girerken kira bedeli verdik ve sonra ki aylarda da aynı günler ödeme yaptık. sanırım biz 15 günlük ödeme yapacazkonu sahibi depozito verdiniz mi girerken
15 inde çıkınca 15 günlük yerine 1 ay mi ödemesi gerekiyor merak ettim de.
9 sene olmuş
kasım 1 de odeme yaptınız mıgirerken kira bedeli verdik ve sonra ki aylarda da aynı günler ödeme yaptık. sanırım biz 15 günlük ödeme yapacaz