kira konusu

Eğer içerde depozitin yoksa Kasım ayının kirasını yatırman gerek .

15 inde çıkınca 15 günlük yerine 1 ay mi ödemesi gerekiyor merak ettim de.
Eğer kasımda ödeme yaptı ise geçmiş olsun ev sahibi erken çıktın al 15günlük demez ama hala vermedi ise 15 günlük ödeme yapar. Ha bunu da eğer çıkacağını önceden bildirdi ise. Etik olan budur. Bildirmeden çıktıysa tam odemesi uygun olur gibi sanki

Eğer kasımda ödeme yaptı ise geçmiş olsun ev sahibi erken çıktın al 15günlük demez ama hala vermedi ise 15 günlük ödeme yapar. Ha bunu da eğer çıkacağını önceden bildirdi ise. Etik olan budur. Bildirmeden çıktıysa tam odemesi uygun olur gibi sanki
Evet buna katılıyorum bu sefer:)

1 kasımda kire ödediyseniz ve 15 kasımda çıktıysanız 15 gün fazla ödemiş olmuyor musunuz?

Eger 1 kasim da odeme yaptiysaniz, 15 gunluk alacaginiz var. Eger 1 kasim da odeme yapmadıysanız 15 gunluk kira bedeli ödemeniz gerekir.

o zaman en son ekim 1 de odeme yaptınız daha yapmadınız oyle mi. siz en son tarihi söyleseniz

kusura bakmayın, aynı zaman da çok yoğunum atlıyorum. en son ekim de ödendi.

bizim kira tarihlerimiz 1inden 1i ama ev sahibinin apartmana vermesi gerektiği için eşimden 15inden 15ine alıyorlar. şimdi 15inde vermesini bir kenara bırakıp ayın 1inde verdiğini düşünürsek ekimin kira bedelini de ödemiş oluyoruz ve 15 günlük daha ödeyeceğiz doğru mu?

kusura bakmayın, aynı zaman da çok yoğunum atlıyorum. en son ekim de ödendi.

bizim kira tarihlerimiz 1inden 1i ama ev sahibinin apartmana vermesi gerektiği için eşimden 15inden 15ine alıyorlar. şimdi 15inde vermesini bir kenara bırakıp ayın 1inde verdiğini düşünürsek ekimin kira bedelini de ödemiş oluyoruz ve 15 günlük daha ödeyeceğiz doğru mu?
Evet en son ekimde ödediğiniz için 15 günlük ödeyeceksiniz.
Haber verdiyse dediğiniz gibi 15 günlük yapar çıkar. Haber vermediyse 1 aylık ödemesi daha etik gibi diyorum. Size katiliyorum diyorum.
:KK50::KK50:

15 inde çıkınca 15 günlük yerine 1 ay mi ödemesi gerekiyor merak ettim de.

Yasal olarak böyle midir bilmiyorum ama bence tamamı ödenmeli.

Sonuçta Kasım ayının kira bedeli 1 Kasım da ödenecekti, Kiracı 15 inde de çıkabilir 30 una kadar oturmaya devam da edebilir. Kiralar aylık yada yıllık ödeniyor.

Sonuçta Kasım ayının kira bedeli 1 Kasım da ödenecekti, Kiracı 15 inde de çıkabilir 30 una kadar oturmaya devam da edebilir. Kiralar aylık ödendiği için.

aldığımız 2 kuruş maaş onda da oturmadığım eve ayrı yeni gittiğim eve ayrı kira ödersem belimi doğrultamam

Sonuçta Kasım ayının kira bedeli 1 Kasım da ödenecekti, Kiracı 15 inde de çıkabilir 30 una kadar oturmaya devam da edebilir. Kiralar aylık ödendiği için.
Bence önceden haber verdiyse şu tarihte çıkacağım diye o kadar gün ödemeli diye düşünüyorum. Yasal boyutunu bende bilmiyorum.

Back
X