Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz eşimle ikimiz beraber çalışıyoruz hatta eşim 2. iş yapıyo kredi taksiti başka türlü denk gelmiyo çünkü
ben hiç kira da oturmadım eşime de evlenmeden söylemiştim
mantıklı gelmiyo bana elin evine para vermek kira da oturamam diye
eşimde benle aynı fikirdeydiz 10 bin lira nakitimiz vardı kalanını banka kredisiyle aldık
hatta eksper sıfır yapıya evin değerinden 10 bin lira az değer biçti
mütehite borçlandık bi de öyle olunca önce 10 yıl vadeliydi sonra eşim tıolu ödeme yaparak
5 yıla düşürdü ödeme planını biz kredi çektiğimizde 0.92 lerde olan kredi düştükçe biz zarara uğramayalım diye itiraz edip krediyi de minumuma çektik
3,5 yıl kaldı şimdi inşallah bittiği günleri de görürüz
valla süper yapmışsınız , bizde almak cok istiyoruz bir miktar nakitimizde var ama evlendikden sonra başka bir şehire gideceğim ve işden ayrılmış oalcağın tek maaşlada kredi ödeyip hemde evi geçindirmek imkaansız bende sizinle aynı fikirdeyim elin evine para vericez en az 1 yıl oturucaz sanırım kirada hayırlısı
biz eşimle ikimiz beraber çalışıyoruz hatta eşim 2. iş yapıyo kredi taksiti başka türlü denk gelmiyo çünkü
ben hiç kira da oturmadım eşime de evlenmeden söylemiştim
mantıklı gelmiyo bana elin evine para vermek kira da oturamam diye
eşimde benle aynı fikirdeydiz 10 bin lira nakitimiz vardı kalanını banka kredisiyle aldık
hatta eksper sıfır yapıya evin değerinden 10 bin lira az değer biçti
mütehite borçlandık bi de öyle olunca önce 10 yıl vadeliydi sonra eşim tıolu ödeme yaparak
5 yıla düşürdü ödeme planını biz kredi çektiğimizde 0.92 lerde olan kredi düştükçe biz zarara uğramayalım diye itiraz edip krediyi de minumuma çektik
3,5 yıl kaldı şimdi inşallah bittiği günleri de görürüz
banada çok saçma geliyor kendi evinizzde banka kredisiyle oturmak varken başkasının evine para ödemek. biz evlendikten 10 ay sonra babamdan 10 milyar para aldık, üstünü kredi çektik günler o kadar çabuk geçiyorki 2 sene oldu bile. krediler düşünce biraz indirim yaptırdık, eşim çalışmıyor şimdi ödemekte biraz zorlanıyoruz ama olsun sonuçta kendi evimiz ve sabit, kirada olsak zam, taşınma, ev sahibi fala derken astarı üzünü geçerdi ve evimizde 10 sene sonunda sıfır olurdu, şimdi 10 sene sonunda en azından 1 ev olacak
tiolu ödeme ne demek arkadaşım??
cnm bizde bi ay sonra evlencez kirada oturcaz...20.000 nakitimiz varrr kira gibi kredi ödüyelim dedik..istedigimiz ev doguda oturdugumuz için aşırı pahalı deil 120.000 tl.. bizim 100.000 bankadan kredi çekmemiz lasımdı 10 yıl ödeme süresiyle 100.000 tl çektigimiz kredi 150.000 tl oluyor.yanii fazlasıyla 50.000 tl ödememiz lasım..ayda 1500 tl bankaya ödememiz lazım..şu iki günlük dünyada kaç gün yaşıycagımızı bilmeden biden öyle sıkıntıya girmek istemiyorum neymiş efendim evim olcakmış ..sıkıntı çeke çeke ödüycegime rahat rahat kirada oturum daha iyi....
cnmmmm düğünümüz 1 ay sonra yeni evlenipte ev alan zor vardır sanırım:)tabi şöle 5-10 sene sonra birikimizi biraz daha artınca öle ev almayı düşünüyoruzzz şuanda sıkıntıya gitmek istemiyoruz 1 aylık ev kiramın 3 katını 1 ay içinde bankaya ödemek zor geliyor bize:)eger ev kiramın 200-300 tl fazlasını bankaya vercek olsaydım düşünmez alırdım ama çok fark var malesef:)annemlerde evlendikten 15 sene sonra evlerini almışlar maaşlı olunca hemen ev almak zor oluyor:)bu devirde ev almak artık lükse girmiş durumda:)eskisi gibi 50-60 milyara ev alınmıyor fiyatllar tavan yapmış:)allah herkese ev almayı nasip etsinnnn:)tabi bir eviniz varsa ikincisi için bu dediğiniz doğru, ancak zaten barınnma için bir para ödeyeceksiniz, ankara için hesap yapmıştık biz; 10 senelik ev kirası ve 10 senelik kredi ödemesi arasında 10 bin lira fark vardı, eee kendi evinde oturmak içinde 10 binlira vermeye değer, birde ilerde ne olur ne olmaz, allah korusun hastalık falan olur, satacak bişeyimiz olsun
tabi bir eviniz varsa ikincisi için bu dediğiniz doğru, ancak zaten barınnma için bir para ödeyeceksiniz, ankara için hesap yapmıştık biz; 10 senelik ev kirası ve 10 senelik kredi ödemesi arasında 10 bin lira fark vardı, eee kendi evinde oturmak içinde 10 binlira vermeye değer, birde ilerde ne olur ne olmaz, allah korusun hastalık falan olur, satacak bişeyimiz olsun