king katı meyve sıkacağı

Bu tarz aletlerde watt gücü önemlidir, 400w fena değil ama çok mükemmel performans beklemeyin. Moulinex 'in modelini kullanıyoruz, model bu: Hepsiburada.com : Moulinex JU5001 Juice Machine Katı Meyva Presi | Beyaz Eşya ve Mutfak tavsiye edebilirim.

Ama bak bu da yeni çıkmış sanırım 1000 w
http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...spx?productId=mtmoulju650xxl&categoryId=22020

tabii biraz daha tuzlu ama emin ol kalitelidir, çünkü düşük watta sıkılmış meyvanın posasını daha yüksek watta bir aletle sıktığınızda bir o kadar daha meyve suyu elde edersiniz.

Son düzenleme:
teşekkür ederim minikçiçek fikir verdiğin için. evlenirken almamıştım bu tarz bişey. gerek görmedim. ama şimdi portakal mevsimi suyunu içmek zevkli olur sanırım. o büyük olanların temizliğinin zahmetli olduğunu duydum.bi de çok büyük,bu king de aşırı ucuz o da düşündürüyor. ya da sadece portakal amacında olduğum için narenciye sıkacağı alacağım iyi bir markanın

teşekkür ederim minikçiçek fikir verdiğin için. evlenirken almamıştım bu tarz bişey. gerek görmedim. ama şimdi portakal mevsimi suyunu içmek zevkli olur sanırım. o büyük olanların temizliğinin zahmetli olduğunu duydum.bi de çok büyük,bu king de aşırı ucuz o da düşündürüyor. ya da sadece portakal amacında olduğum için narenciye sıkacağı alacağım iyi bir markanın

o zaman bu : :p 85 watt fiyatı da uygun, sadece portakal için o büyükler gereksiz zaten :7:

SINBO SJ 3117

çeyiz profesörü olmuşum iyice :1:

Back
X