king katı meyve sıkacağı

Bu tarz aletlerde watt gücü önemlidir, 400w fena değil ama çok mükemmel performans beklemeyin. Moulinex 'in modelini kullanıyoruz, model bu: Hepsiburada.com : Moulinex JU5001 Juice Machine Katı Meyva Presi | Beyaz Eşya ve Mutfak tavsiye edebilirim.

Ama bak bu da yeni çıkmış sanırım 1000 w
http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...spx?productId=mtmoulju650xxl&categoryId=22020

tabii biraz daha tuzlu ama emin ol kalitelidir, çünkü düşük watta sıkılmış meyvanın posasını daha yüksek watta bir aletle sıktığınızda bir o kadar daha meyve suyu elde edersiniz.

Son düzenleme:
teşekkür ederim minikçiçek fikir verdiğin için. evlenirken almamıştım bu tarz bişey. gerek görmedim. ama şimdi portakal mevsimi suyunu içmek zevkli olur sanırım. o büyük olanların temizliğinin zahmetli olduğunu duydum.bi de çok büyük,bu king de aşırı ucuz o da düşündürüyor. ya da sadece portakal amacında olduğum için narenciye sıkacağı alacağım iyi bir markanın

o zaman bu : 85 watt fiyatı da uygun, sadece portakal için o büyükler gereksiz zaten

SINBO SJ 3117

çeyiz profesörü olmuşum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…