Kınaya gelmeyen damat ve ailesi

Hatta ben saçmalıyormuşum gibi falan konuştu, gerçekten ilginç.
Tekrar bir düşün evliligi. Temkinli ol. Bak uyusmayan fikirlerde sacmalama diyen adam evlilik ici her durumda seni aklindan suphe ettirir.
Deseydi ki tekrar konusalim vs yok, sizi aptal konumuna dusuruyor.
Ben evde küçük birsey olacaksa çok da gerekli değil gelmeleri diye düşünmüştüm ama siz baya organizasyonlu ise gireceksiniz. Üstelik doğulular sever böyle şeyleri.

Ben de kendime düğün gibi kına yapacağım, büyük olacak yani. Damadın ve ailesinin bu organizasyonda olmaması anormal değil mi??
Fazlasıyla anormal.
1 hafta ara olacak diyorsunuz üstelik.
Hem bu işler biraz yorucu olur zaten, o süreçte bu tür yorgunluklara gitmelere gelmelere katlanılır.
Eğer ciddi ise, nişana da gelmesinler zahmet olmasın.

Biraz göz atarmınız diger konulara, birisi 3 aylık evliyim diye konu açmış ve konuda dügününe gelmeyen erkek tarfìnįda yazmış bence çok iyi dúsünün sonunuz onun gibi olmasįn

Biz de farklı şehirlerdeydik eşimle. Kına da erkek tarafından kimse yoktu. ama biz iki düğün yaptık.

Erkekler bu konuda çok cahil olabiliyor.
Eşim annesinin kolundaki bileziği model-ölçü değiştirmeden direkt bana takılacak zannediyordu mesela. Çok gülmüştük buna ailesiyle.

O bir uçta ben bir uçta diyebilirim. Uçakla 2 saat diyim.
Ozmaan ortak kararlarda buluşun. Büyük nişan yapmayın sizde aileler tanışıp karar verdiyseniz kınaya gelsinler direk. Nişana gelip kınaya gelmeyeceklerine nişana gelmesinlerde kınaya gelsinler böyle saçmalık olur mu

Daha neler siz de düğüne gitmeyin

Daha ne saçmalıklar duyacağız??
Ben evlenirken eş tarafı 12 saat uzaklıktan geldi.Kina gecesinde damat tarafını aile büyükleri ağırladı düğünde gelme gitme zor olur diye 3 gün.Eğer karşı tarafın egosu tavan,evlenmeye gönlü ,yok,zora gelemiyorsa işiniz çok zor bir daha düşünün derim Kalbi pır pır etmeli uzak mesafeyi bile gözü görmemeli heyecandan.Adam 80 lik adam gibi 3.4. evliliğini yapacak gibi bıkmış,hevesi kaçmış gibi .Bundan olmaz böyleleri ömür yer.Hoş bu tavrını az çok önceden fark etmiş olmalısınız inatla evliliğe götürmek kendi tercihiniz, sonuçlarına da katlanacak sizsiniz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…